نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار secondstriker
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    39

    Question #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    با سلام خدمت دوستان
    از بین MFC و #C(ویندوز فرم) کدام یک را انتخاب می کنید؟ چرا؟
    اصولا برنامه نویسی تحت Net. بهتر است یا به صورت Native؟ چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله secondstriker : یک شنبه 04 دی 1390 در 11:01 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    سلام
    بعد از مدت ها برنامه نویسی من به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم ،جایگزین هیچکدوم نیستن و هر کدام بستگی به شرایط نرم افزار و یا کاری که می خوای انجام بدی ربط داره مثلا:
    ساخت وب سایت : سی شارپ
    ساخت نرم افزار حجیم و سنگین : سی پلاس پلاس
    نرم افزار 3D سبک کتیا : سی پلاس پلاس
    ساخت نرم افزارهای متنوع و سریع و زدن پول تو جیب : سی شارپ
    ساخت بازی : سی پلاس پلاس
    افزایش درصد قبولی در استخدام شرکت ها و بازار کار بالاتر : سی شارپ
    ساخت نرم افزارهای کاربردی : سی پلاس پلاس
    ساخت نرم افزارهایی که کاربران بسیار زیاد بتوانند از آن استفاده کنند : سی پلاس پلاس
    ساخت نرم افزار با سرعت بالا : سی شارپ
    و ختم کلام اینکه در زمینه ویندوز سی شارپ در برابر سی پلاس پلاس تعظیم می کنه ولی دست سی پلاس پلاس از اینترنت کوتاست و لازم به ذکر هست که خود سی پلاس پلاس شاخه های گوناگونی و نرم افزارهای گوناگونی برای برای برنامه نویسی داره که اگر می خوای کار سی شارپ رو مثلا ساخت نرم افزارهای گرافیکی معمولی رو انجام بدی MFC خوبه ولی بازی Win32 و هزاران چیز دیگه که در حوصله اینجانب نمی گنجد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار secondstriker
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    39

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    این درست است که می گویند سی شارپ از نظر امنیت مشکل دارد و نرم افزارهایی که با آن نوشته می شود 3 سوت کرک و یا حتی ریسورس می شوند؟
    در نقطه مقابل سی شارپ، سی پلاس پلاس از امنیت فوق العاده بیشتری برخوردار است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط secondstriker مشاهده تاپیک
    این درست است که می گویند سی شارپ از نظر امنیت مشکل دارد و نرم افزارهایی که با آن نوشته می شود 3 سوت کرک و یا حتی ریسورس می شوند؟
    در نقطه مقابل سی شارپ، سی پلاس پلاس از امنیت فوق العاده بیشتری برخوردار است؟
    اگه اینطوری بود که این همه هزینه و طرفدار پیدا نمی کرد!! (توهین نکنید توروخدا!!)
    30++ یه زبانه که مایکروسافت اومده و اونو به دو صورت مدیریت شده و بومی در ویژوال استدیو قرار داده! که نسخه مدیریت شده اون (CLR) دارای محیط شی گراست و برای اجرا نیاز به دات نت فریمورک داره و در کل ساده تره (چون مایکروسافت توش دست برده!!)؛ اما صورت دیگر این زبان که به نام Win32 هست برای اجرا نیاز به هیچ نوع پیشنیازی مثل فریمورک نداره و میشه باهاش برنامه هایی برای سیستم عامل های دیگر هم نوشت!! و خیلی هم سریعتر از CLR هست و بیشتر بازی هایی که ماداریم رو با اون می نویسن!(یعنی همشون!)

    ==-=-==-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

    پس اگه این مقایسه شما بین VC++‎ (به صورت CLR) و #C باشه خوب #C برندس! چون بسیار راحت تر ، قابل فهمتر، و باابزارات بیشتره!!
    اما اگه با Navtive C++‎ باشه که اون اصلا دنیای دیگه خودش رو داره!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: MFC بهتر است یا ویندوز فرم سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط secondstriker مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    از بین MFC و #C(ویندوز فرم) کدام یک را انتخاب می کنید؟ چرا؟
    اصولا برنامه نویسی تحت Net. بهتر است یا به صورت Native؟ چرا؟

    بازم این بستگی به کارت داره اگه میخوای برنامه هایی با دسترسی ها بالا به منابع سیستم بسازی که MFC , ++C, .. درخدمتند! یا که نه، یه برنامه برای کاربا بانکو ، خوشگلو ف باصفاو و راحت و .. ! که در این صورت اگه c رو هولهولکی بلدی خوب برو سراغ C#‎‎ اگه نه برو سراغ vb! البته اینو بگم که C#‎‎ و vb (البته دات نتش) هر دو به یه میزان توانایی دارند، یعنی کاملا ==اند!

    راستی زبان های بومی)native) ، داری سرعت بسیار بالاتری نسبت به دات نتی ها هستند!! و آنچنان خبری از راحتی و .. ندارند!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط secondstriker مشاهده تاپیک
    این درست است که می گویند سی شارپ از نظر امنیت مشکل دارد و نرم افزارهایی که با آن نوشته می شود 3 سوت کرک و یا حتی ریسورس می شوند؟
    در نقطه مقابل سی شارپ، سی پلاس پلاس از امنیت فوق العاده بیشتری برخوردار است؟
    می تونی امتحان کنی :

    Dis# .NET Decompiler

  7. #7

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    [QUOTE=IamOverlord;1421113]می تونی امتحان کنی :

    نقل قول نوشته شده توسط secondstriker مشاهده تاپیک
    این درست است که می گویند سی شارپ از نظر امنیت مشکل دارد و نرم افزارهایی که با آن نوشته می شود 3 سوت کرک و یا حتی ریسورس می شوند؟
    در نقطه مقابل سی شارپ، سی پلاس پلاس از امنیت فوق العاده بیشتری برخوردار است؟


    در نگاه اول پاسخ این سوال مثبت است
    اما راه هایی برای مقابله با آن وجود دارد که من در کتاب C++‎‎ بهتر است یا C#‎‎ به صورت مفصل توضیح دادم

  8. #8

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    شما هدف معین کن بهتر ...

    من خودم بیتر جذب C#‎ شدم ...

    C++‎ تو بعضی از شاخه ان مثل سخت افزار و ... مهارت دارم تو بعضی دیگه صفرم !!!

    Fortran و PHP و .. هم خوب بلدم ...

    تا هدف مشخص نباشه نمیشود نسخه پیچید ، مثل این که بپرسی چه دارویی بهتر ؟؟ مریضی تا مشخص نباشه که نمیشود گفت چه دارویی خوب تا برسه به بهتر بودن یا نبودن ؟؟

    شما بگو چه مدلی برنامه میخواهی بسازی ...

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    پست
    45

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    ولی دست سی پلاس پلاس از اینترنت کوتاست
    یکم میشه در مورد این حرف بیشتر توضیح بدید .... !!!!؟ لطفا اطلاعات اشتباه ندین به ملت !

  10. #10

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط Negative_Se7en مشاهده تاپیک
    یکم میشه در مورد این حرف بیشتر توضیح بدید .... !!!!؟ لطفا اطلاعات اشتباه ندین به ملت !
    کد های native نمی تونن در AppDomain ها به اشتراک گذاشته بشن
    پس در AppDomain هایی مثل Asp.net ضرورتی برای استفاده از زبان هایی مثل C++‎ که برای تولید کد های Native به کار میرن وجود نداره
    در کتاب C++‎ بهتر است یا C#‎ ، توضیحات بیشتری داده شده
    متشکرم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط complexcoding مشاهده تاپیک
    ولی دست سی پلاس پلاس از اینترنت کوتاست
    فقط C++‎‎ کار می کنید دیگه؟ دوست عزیر در زمینه هایی که اطلاعات ندارید اظهار نظر های عجیب و قریب نفرماید!!
    کوتاه رو با اجازه شما اصلاح می کنیم در جمله بالا کوتاه به این معناست که شما دستتون بازه حتی می تونید high performance هم تو وب کار کنید در این حد کوتاست.

  12. #12

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    امکان استفاده از C++‎ در وب وجود داره، اما به نظر بنده C++‎ مناسب این کار نیست
    چون مزیتی رو برای ما به همراه نداره
    یک از مزیای کد های نوشته شده در C++‎ اینه که از مالکیت معنوی ما محافظت می کنه،یعنی خیلی سخت میشه کرکش کرد، که این کار به دلیل اینکه برنامه ما در سرور نگهداری میشه وکسی به سورس ما دسترسی نداره ضرورتی نداره
    دومین مزیت C++‎ اینه که زمان راه اندازیش بالا تره، اما این مزیت فقط در اولین در خواست وجود داره، در در خواست های بعدی کدهای دات نت هم سرعت بالایی دارن

    استفاده از C++‎ در AppDomain ها مشکلاتی هم داره که دیگه بهش نمی پردازم، فقط زبان C++‎ رو برای وب اصلا توصیه نمی کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    امکان استفاده از C++‎‎‎ در وب وجود داره، اما به نظر بنده C++‎‎‎ مناسب این کار نیست چون مزیتی رو برای ما به همراه نداره
    دوست عزیز اون توضیحاتی را که در پست 11 عرض کردم برای شخص خاصی نبود .مزیتی رو برای ما بهمراه نداره یعنی چی؟
    یک داستان کوچیک میگم تا مزیتشو بگم البته اکثراً شنیدید افزایش 50 درصدی سرعت FaceBook ،چرا نتوسته بودند این کارو با php انجام بدند. چون به زبان high performance نیاز داشت. دیگه فکر کنم مزیتشو فهمیدید.
    دقیقاً نمی دونم تصویر دوستان از وب چی هستش.

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    پست
    45

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    البته نمیدونم چرا تاپیک 2 سال پیش رو آوردی بالا . ما هم حواسمون نبود پست گذاشتیم . به هرحال ....
    ولی دست سی پلاس پلاس از اینترنت کوتاست
    به نظر شما اینترنت با وب از لحاظ معنی یکین ؟ نمیدونم !!!
    به نظر من اتفاقا دست باز ترین توی اینترنت همین ++C هست.
    کد های native نمی تونن در AppDomain ها به اشتراک گذاشته بشن
    در زمین Web اطلاعاتی ندارم که بخوام درموردش صحبت کنم !
    فقط اینو میتونم بگم که همه چی آخرش به Native ختم میشه . به خاطر همین میشه ! ولی من اطلاعاتی ندارم درموردش. فقط از لحاظ منطقی میگم .

    C++‎‎‎ بهتر است یا C#‎‎‎
    ببخشید فکر نکنی توهین میکنم ! ولی کلا مقایسه کردن بین زبونها اشتباه ! شما اومدید کتاب هم نوشتید ؟

  15. #15

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    اخه این چه کتایه علیه سی++ نوشتین
    یکی از مباحثش اینه "چرا برنامه‌نویسان C++‎ باید به C#‎ مهاجرت کنند‌؟"

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    چرا برنامه‌نویسان C++‎‎ باید به C#‎‎ مهاجرت کنند‌
    جمله بالا را هر کس سروده باید نوبل برنامه نویسی بهش داد .
    اینطوری بگم دوست عزیز ما به زبان C++‎ همگرا شدیم

  17. #17

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط Negative_Se7en مشاهده تاپیک
    البته نمیدونم چرا تاپیک 2 سال پیش رو آوردی بالا . ما هم حواسمون نبود پست گذاشتیم . به هرحال ....

    به نظر شما اینترنت با وب از لحاظ معنی یکین ؟ نمیدونم !!!
    به نظر من اتفاقا دست باز ترین توی اینترنت همین ++C هست.

    در زمین Web اطلاعاتی ندارم که بخوام درموردش صحبت کنم !
    فقط اینو میتونم بگم که همه چی آخرش به Native ختم میشه . به خاطر همین میشه ! ولی من اطلاعاتی ندارم درموردش. فقط از لحاظ منطقی میگم .


    ببخشید فکر نکنی توهین میکنم ! ولی کلا مقایسه کردن بین زبونها اشتباه ! شما اومدید کتاب هم نوشتید ؟
    حرفای شما کاملا منطقی و درسته
    من هم نگفتم که با C++‎ نمیشه برنامه تحت وب نوشت، عرض کردم که مزیتی برای ما نداره
    چون سرعت بالا اومدنش فقط در اولین در خواست بالاست...
    قبل از نوشتن این کتابجه، پیش بینی می کردم که انطور از اسم کتابم انتقاد بشه
    اما این اسم سوالیه که بیشتر شاگرد هام ازم می پرسن، من در این کتاب قصد دارم موارد استفاده از این دو زبان، و تجربه های شخصی خودم در کار با این دو محصول رو به خوانندگان کتابم بگم

    متشکرم بابت انتقاد خوبتون

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    اما این اسم سوالیه که بیشتر شاگرد هام ازم می پرسن، من در این کتاب قصد دارم موارد استفاده از این دو زبان، و تجربه های شخصی خودم در کار با این دو محصول رو به خوانندگان کتابم بگم
    دوست عزیز اگر برای شاگردها معمولی باشه بنده خداها از همون اول منحرف میشن اگر برای یوزر برنامه نویس حرفه ای باشه سر فصل ها رو ببین کتابو نمی خرن. این مطالب وقتی به نوشتجات تبدیل میشه بار مسئولیتش سنگین هستش یعنی یه رزومه بد میشه براتون . به نظر شخصی بنده بهترین کار این بود قابلیت های زبان ها را ذکر می کردید با پرهیز از هرگونه مقایسه .

    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    تمام دقایق زندگی من، و تجربه هایی که در استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف داشتم در این کتاب جمع شده...البته سعی کردم که همه چیز رو با زبان ساده بیان کنم، به همین خاطر برای هر جمله که در این کتاب نوشتم می تونم یک کتاب دلیل بیارم.
    اگر شما کتاب رو می مطالعه می کردید، شاید الان نظر دیگه ای داشتید،
    در این کتاب من به مواردی اشاره کردم که یک برنامه نویس، به اونا احتیاج داره و همچنین سعی کردم به سوالاتی جواب بدم که دغدغه ذهنی بسیاری از افراده
    به شما پیشنهاد م کنم، کتاب رو مطالعه کنید، و بعد در مورد موضوعات کتاب نظر خودتونو بنویسید تا بتونیم با هم در مورد موضوعاتش بحث کنیم، من تصور می کنم که اینطور بحث مفید تری داشته باشیم.
    میدونم که از عناوین بحث بر انگیزی استفاده کردم، و تمام حرف های شما دوستان رو قبول دارم و اتفاقا با شما موافقم، اما هدف من تو عناوین کتاب خلاصه نمیشه
    قلباً از همه شما به خاطر نظراتتون تشکر می کنم.

  20. #20

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    اخه این چه کتایه علیه سی++ نوشتین
    یکی از مباحثش اینه "چرا برنامه‌نویسان C++‎ باید به C#‎ مهاجرت کنند‌؟"
    من کتابی رو علیه C++‎ ننوشتم، اما معتقدم که بهتره برنامه نویس های C++‎ به C#‎ مهاجرت کنند
    چون خودم همین مسیرو طی کردم..
    دلیل این اعتقادم رو هم گفتم
    حالا اگه شما نظر دیگه ای دارید، نظرتونو بیان کنید
    متشکرم

  21. #21

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    چه مواقعی C++‎ بهتر از C#‎ است؟
    این هم یکی دیگه از عنوان هاییه که تو کتابم در موردش بحث شده، من توضیح دادم که چرا بعضی برنامه نویس ها تمایلی به مهاجرت به یک زبان جدید با امکانات فوق العاده رو ندارند.
    اما برای این عنوان یعنی چرا برنامه‌نویسان C++‎ باید به C#‎ مهاجرت کنند؟ هم دلایلی رو آوردم، که اگه اون موارد براتون مهم بود می تونید به فکر مهاجرت به یک زبان جدید بیوفتید.
    این رو هم بگم من قبل از آشنا شدن با دات نت با C++‎ کار می کردم.. اوایل احساس خوبی نسبت به دات نت نداشتم، چون دات نت قسمتی از کار کامپایل برنامه رو به زمان اجرا موکول می کنه و این کار عملکرد برنامه رو پایین میاره. اما در نسخه های جدید دات نت این کاهش کارایی به حداقل رسیده...
    به کسایی که با حرفای من مخالفن، توصیه می کنم که برنامه هایی که تا حالا با C++‎ نوشته اید رو تست کنید و با برنامه های نوشته شده تحت دات نت مقایسه کنید، مطمئنا از کارایی بالای برنامه های تحت دات نت شگفت زده می شید!!

  22. #22

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    بهتره برنامه نویس های C++‎‎ به C#‎‎ مهاجرت کنند


    چرا بعضی برنامه نویس ها تمایلی به مهاجرت به یک زبان جدید با امکانات فوق العاده رو ندارند.


    توصیه می کنم که برنامه هایی که تا حالا با C++‎‎ نوشته اید رو تست کنید و با برنامه های نوشته شده تحت دات نت مقایسه کنید، مطمئنا از کارایی بالای برنامه های تحت دات نت شگفت زده می شید!!


    اخه اینا چه حرفیه زدی
    ترکیدم از خنده

  23. #23

    نقل قول: #C بهتر است یا ++C؟ چرا؟

    بهتر بودن زبان بستگی به کاری داره که قصد دارید انجام بدید همین جوری که نمیشه گفت ! مثلاً شما توی طراحی قالب باید از HTML استفاده کنید و برای Kernel Mode Programming باید از C استفاده کنید.
    اگر شما هدف خودتون رو مشخص کنید دیگه نیازی به پرسیدن این سوال نیست ،چون میدونید برای اون کار چه زبانی مناسبه.
    از بین MFC و #C(ویندوز فرم) کدام یک را انتخاب می کنید؟ چرا؟
    در بالا اشاره شد .

    اصولا برنامه نویسی تحت Net. بهتر است یا به صورت Native؟ چرا؟
    اول بدون هر کدوم چه ویژگی هایی دارن .

    مثلاً برای کارهایی که نیاز به سرعت بالا دارن ،کارهایی مثل پردازش تصویر زبان های Native اولویت بیشتری دارن تا NET. .


    نیازی به ادامه بحث نیست چون کم کم داره بی راهه میره.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •