نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش Password Protected کردن یک بانک و دسترسی به آن از طریق ADO

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    Question روش Password Protected کردن یک بانک و دسترسی به آن از طریق ADO

    می خوام روی دیتابیس رمز بذارم و با ado به اون وصل بشم این کارو می کنم ولی خطا می ده یکی کمک کنه به من آموزششو بده
    ممنون!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: یه سوال فوری

    می خوام روی دیتابیس رمز بذارم و با ado به اون وصل بشم این کارو می کنم ولی خطا می ده یکی کمک کنه به من آموزششو بده
    ممنون!
    این مثال با DAO کار شما رو راه میندازه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sehm67 : چهارشنبه 07 دی 1390 در 11:14 صبح

  3. #3

    نقل قول: یه سوال فوری

    با سلام
    شما با این کد میتونید به هر بانکی متصل شوید، فقط کافیه نوع اون رو مشخص کنید

    Public cn As New ADODB.Connection
    Public Rs As New ADODB.Recordset
    Public path, ramz, ramz_Net, Provide As String


    path = App.Path & "\Database\DB.mdb"
    ramz = "Password"
    ramz_Net = ";database=" + Left(path, Len(path) - 4) + ";pwd=" + ramz
    Provide = "MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties=DSN=MS Access Database;DBQ=" + path + ";DriverId=281;FIL=MS Access;MaxBufferSize=2048;PageTimeout=5;;PWD=" + ramz + ";UID=admin;"
    cn.Provider = Provide
    cn.Open

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: روش Password Protected کردن یک بانک و دسترسی به آن از طریق ADO

    می خوام روی دیتابیس رمز بذارم و با ado به اون وصل بشم این کارو می کنم ولی خطا می ده یکی کمک کنه به من آموزششو بده
    ممنون!
    ارتباط Adodc برای بانک اکسس 2000 و 2003 :
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;JET OLEDB:Database Password=;Data source =" & App.Path & "\Bank.mdb"
    Adodc1.RecordSource = "Select * from table1"
    Adodc1.Refresh


    اکسس 2007 :
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= " & App.Path & "\Bank.accdb ;Jet OLEDB:Database Password=;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table1 "
    Adodc1.Refresh


    در قسمت Password پسورد بانک را وارد نمایید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •