نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

  1. #1

    چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    من یه برنامه نوشتم که توش یه دیتابیس به کار بردم ولی وقتی اون برنامه رو توی یه سیستم دیگه اجرا می کنم، دیتابیس کامل اجرا نمیشه،استادم گفت باید attach بکنی میشه شما دوستان برنامه نویس منو راهنمایی کنید که چطور attach کنم...؟

  2. #2

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    سلام دوست عزیز ،

    بانکتون احتمالا اکسسه! اتچ کردن بانک خیلی ساده هست تو انجمن یه سجستجو بکن به مطالب جامعی میرسی اگه جوابت رو نگرفتی بگو تا براتون توضیح بدم..

    موفق باشین./

  3. #3

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط The Life مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ،

    بانکتون احتمالا اکسسه! اتچ کردن بانک خیلی ساده هست تو انجمن یه سجستجو بکن به مطالب جامعی میرسی اگه جوابت رو نگرفتی بگو تا براتون توضیح بدم..

    موفق باشین./
    نه دوست عزیز بانک رو با sql server درست کردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟


    '''''''''''''''''attach


    Dim cm AsNew SqlClient.SqlCommand()

    cm.Connection =
    New SqlClient.SqlConnection("Data Source=.;user id=sa;password=1")


    Dim dbname AsString = "Anbar"

    cm.CommandText =
    "USE [master] IF NOT EXISTS (Select name from sys.databases WHERE name = N'" & dbname & "') EXEC sp_attach_db @dbname = N'" & dbname & "', @filename1 = N'" & Application.StartupPath.ToString() & "\DataBase\" & dbname & "_Data.mdf', @filename2 = N'" & Application.StartupPath.ToString() & "\DataBase\" & dbname & "_log.ldf';"

    cm.Connection.Open()

    cm.ExecuteNonQuery()

    cm.Connection.Close()


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    البته شما بجای Anbar نام دیتابیس خودتونو بنویسید بدون .mdf
    و
    ("Data Source=.;user id=sa;password=1")
    هم تابع sql خودتونه که میتونه

    "Data Source=.;integrated security=true")

    هم باشه

  6. #6

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط klinton مشاهده تاپیک
    البته شما بجای Anbar نام دیتابیس خودتونو بنویسید بدون .mdf
    و
    ("Data Source=.;user id=sa;password=1")
    هم تابع sql خودتونه که میتونه

    "Data Source=.;integrated security=true")

    هم باشه

    user id رو error میده...
    چی کار کنم...؟
    یه سوال دیگه این رو توی form_load بنویسم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    اگه هنگام نصب SQL Server از mixed mode استفاده کردی خوب sa هست و روش اولی
    اگه فقط SQL Server authentication رو انتخاب کردی دومی رو بذار
    "Data Source=.;integrated security=true"

    بله تو form_load باشه خود دستور sql بررسی میکنه اگه attach نبود اتچ میکنه

    یه نکته مهم:

    تو root برنامتون یعنی کنار فایل اجرایی یه پوشه باز کنید به نام DataBase
    فایل دیتابیس تونو داخل این پوشه بذارید یعنی فایل .mdf و .ldf

    توجه کنید:


    = N'" & Application.StartupPath.ToString() & "\DataBase\" & dbname & "_Data.mdf', @filename2 = N'" & Application.StartupPath.ToString() & "\DataBase\" & dbname & "_log.ldf';"


  8. #8

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    خیلی خیلی ممنون
    من دیتابیس تو خود .net درست کردم فایل های .mdf و .ldf از کجا باید بردارم...؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    اون دیتاست هست شما باید با خود sql server دیتابیس درست کنید که در
    C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data
    ذخیره میشه البته برای کپی کردنش باید دیتابیس رو دیتچ کنید

  10. #10

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    این آدرسو من ندارم...
    و چطور دیتچ کنم....؟ ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    شما sql server نصب نکردین اول باید نصب کنید

  12. #12

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط klinton مشاهده تاپیک
    شما sql server نصب نکردین اول باید نصب کنید
    آره دوست عزبز،sql server رو نصب کردم.....
    (ببخشید که اینقدر سوال میکنم.....)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    178

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    خواهش ...
    هر جا نصب کردی این آدرس رو که داری Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data

    اینجا فایل هات هست یا میتونی به properties پروژت بری و ببینی کجاست

  14. #14

    نقل قول: چطور دیتابیس رو attach کنم؟

    دوست عزيز خيلي خيلي ممنون.....
    خيلي كمكم كردي..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •