نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    سلام
    آیا دلفی دستوری هم داره که بشه باهاش عمل جستجو در جدول بدون دستورات SQL انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    سلام.
    در شی ADO با دستور Locate می تونید این کارو کنید.
    با دستور Filter هم می تونید محدودتر کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    اگه میشه یک نمونه کد بزارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    با اجازه جناب you-see

    if ADOTable1.Locate('نام فیلد جستجو','مقدار جستجو',[]) then
    begin
    ///code
    /// code
    end
    else
    ShowMessage('not found'');

    beray F

    ADOTable1.Filter:='field = '+'مقدار';
    ADOTable1.Filtered:=True;


    در فیل.ت شرط ها مانند sql و ... می باشد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    داخل براکت نیاز نیست مقدار دهی بشه؟

    اصلا اون برای چیه؟

  6. #6

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    داخل براکت برای اینه که این مقدار دقیقا وجود داره یا بخشی از مقدار اصلی هست؟
    مثل لایک
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    بستگی به نیاز شما داره در کل 3 تا آپشن داره [loPartialKey] or [loCaseInsensitive] و []
    که از اسمشون مشخصه هر کدام
    []خالی جستجوی دقیق یعنی برابر با مقدار جستجوی شما از هم لحاظ

  8. #8

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    سلام.
    دستور كلي
    [o] Table1.Locate('Field1', VarArray, [loPartialKek, loCaseInsensitive]); [o]
    مثال
    [o] MyTable.Locate('Name', MyEdit.Text, [loPartialKey]); [o]
    اگه نيازي باشه بيشتر هم توضيح ميدم ولي بهترين نوع جستجو از جدول اين حالت مي باشد.

  9. #9

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط rez6rez6 مشاهده تاپیک
    ولي بهترين نوع جستجو از جدول اين حالت مي باشد.
    اگه درست فهمیده باشم دستور Locate برای بردن اشاره گر جدل داده ها به ردیف با شرط مورد نظر بکار میره .

    نمیگم نمیشه برای جستجو باهاش کار کرد چون یه جور پیدا کردن ردیف داده مورد نظر است ولی رو ایراد بزرگ داره :
    1 - در شبکه کاربرد نداره
    2 - در گرفتن گروه داده (چند ردیف دارای مشخصه خاص) کاربرد نداره

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    اگه میشه یک نمونه کد از دستور Filter بزارید .
     ADOTable1.Filter:='field = '+'مقدار';
    ADOTable1.Filtered:=True;


    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    همینکه خودت نوشتی درسته و خودش مثاله!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    من برای فیلتر یک فیلد به این صورت نوشتم :
    ADOQuery1.Filter:='Bedehkar = '+Edit1.Text+'';
    ADOQuery1.Filtered:=True;

    حالا اگه بخوام برای بیشتر از دو فیلد، مثلا برای دو فیلد بنویسم باید براش چجوری بنویسم .
    بینش علامت (,) گذاشتم جواب نداد

  13. #13

    نقل قول: دستور خود دلفی برای پیداکردن رکورد

    and رو امتحان کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •