نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستو جو در پایگاه داده access

  1. #1

    Question جستو جو در پایگاه داده access

    سلام.خسته نباشید
    من یه برنامه نوشتم که دیتا بیسش اکسس هست و برای جستو جو از کد زیر استفاده کردم.کار میکنه ولی وقتی کاربر فیلد آخر رو جستو جو میکنه برنامه فیلد یکی مونده به آخر رو بهش نمایش میده.اگه روش دیگه یا راه حلی دارید ممنون میشم کمکم کنید.

    Private Sub Command1_Click()
    Form4.Data1.Recordset.MoveFirst
    Do Until Form4.Text3.Text = Text1.Text
    If Form4.Text3.Text = Text1.Text Then Form4.Data1.Recordset.MoveNext
    Form4.Data1.Recordset.MoveNext
    If Form4.Text3.Text <> Text1.Text Then Form13.Show
    Exit Do
    Loop
    Unload Me
    Form4.Show
    Form4.Enabled = True
    End Sub

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: جستو جو در پایگاه داده access

    دقیقا میخای جیکار کنی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: جستو جو در پایگاه داده access

    Sql="Select * From Table1 Where ID like '" & text1.text & ""


    جستجو نمایید.

  4. #4

    نقل قول: جستو جو در پایگاه داده access

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan93 مشاهده تاپیک
    دقیقا میخای جیکار کنی ؟
    میخوام جستو جو بر اساس شماره تلفن باشه یعنی وقتی عددی توی text1 وارد میشه اون رو با تکست حاوی فیلد تلفنها(text3) توی یک حلقه مقایسه کنه و اگه برابر شد مشخصات فرد صاحب تلفن رو نشون بده.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: جستو جو در پایگاه داده access

    یکی نوشتم
    امیدوارم کارت رو راه بندازه
    هم با دستور do While (حلقه )
    هم با دستور SQL
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: جستو جو در پایگاه داده access

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan93 مشاهده تاپیک
    یکی نوشتم
    امیدوارم کارت رو راه بندازه
    هم با دستور do While (حلقه )
    هم با دستور SQL
    خیلی خیلی ممنون کارم راه افتاد ولی چون textbox های من زیاد بود توی خط 6 و 7 یه تغییری دادم
    بازم ممنون




    Private Sub Command2_Click()
    Dim Tf As Boolean
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    Do While Not Adodc1.Recordset.EOF
    If Adodc1.Recordset.Fields("tel") = Text4 Then
    Data1.Recordset.MoveNext
    Data1.Recordset.MovePrevious
    Tf = True
    Exit Do
    Else
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    End If
    Loop
    If Tf = False Then MsgBox "peyda Nashod"
    End Sub


    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_apple : جمعه 09 دی 1390 در 16:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •