نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مقایسه متن تو کلیپ بورد

  1. #1

    Exclamation مقایسه متن تو کلیپ بورد

    با سلام چطوری میتونم متن تو کلیپ بورد رو مقایسه کنم ؟

    من میخوام محتویات متنی کلیپ بورد رو کنترل کنم . برای این کار یه تایمر درست کردم و متن داخل کلیپ بورد

    رو نشونم میده تو تکست باکس اما همش تکراری نشون میده چون متن داخل کلیپ بورد تغییر نکرده ! من

    میخوام اگه متن جدیدی به کلیپ بورد اونو تو تکست باکس نشون بده اگه نه که همون قبلی رو .

    من از string.compare هم استفاده کردم اما مشکل دارم !

    چه کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مقایسه متن تو کلیپ بورد

    با سلام

    من دقیقا متوجه سوال شما نشدم اما ببین این کد چیزی بود که دنبالش هستی ؟!

    Public Class Form1

    Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    TextBox1.Text = My.Computer.Clipboard.GetText()
    End Sub

    End Class


    موفق باشید ./

  3. #3

    نقل قول: مقایسه متن تو کلیپ بورد

    ممنون علی جان که جواب دادین اما من اینو میدونستم . شاید من سوالم رو بد مطرح کردم.

    اما خدا رو شکر جوابو یافتم

    باید از EventViewer برای ClipBoard استفاده کنم که کدش هم به این راحتی نیست اما روش کار میکنم.

    ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •