نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    Post کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    سلام دوستان خوبید؟
    اقا من میخوام یه چیزی بنویسم که بتونم فایل های مختلف رو بکشم رو هاستم
    من اومدم طبق کدی که دیدم اینطور عمل کردم
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Welcome To MyUploader</title>
    <link href="Style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    
    <body text="#FFFFFF">
    <div id="main">
    <center>
    <br /><br />
    <form action="action.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
    لینک را وارد کنید
    <br/>
    <input name="link1" type="text" width="550" /><br/>
    <br/>
    نام فایل را وارد کنید
    <br/>
    <input name="input1" type="text" width="350" /><br/>
    <input name="sum" type="submit" />
    
    </form>
    </center>
    </div>
    </body>
    </html>
    کد action.php
    <?php
    $_REQUEST['link1'];
    $_REQUEST['input1'];
    copy('link1','input1');
    ?>


    دوستان میشه بگید که من درست کار کردم یا نه ؟
    اگر نه چطور باید اینکار را بکنم

  2. #2

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    با سلام، فرم رو درست نوشتین و روش کار هم درسته، فقط اینکه چون مستقیماً فایل آپلود نمیشه، enctype رو نمیخواد بنویسید. ضمناً کد PHP شما کمی اصلاح لازم داره:

    if(isset($_POST['link1']) && isset($_POST['input1'])) {
    $link1 = $_POST['link1'];
    $input1 = $_POST['input1'];
    @copy($link1, $input1);
    }

    توضیح: بهتره از REQUEST_$ استفاده نکنید چون میشه با GET هم بهش اطلاعات داد و درنتیجه، امنیت رو نسبتاً پایین میاره. ضمناً از @ قبل از دستور copy استفاده کردم تا اگه به هر دلیلی عمل کپی انجام نشد، پیغام خطا ظاهر نشه.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    ممنون از جوابتون
    میشه بگید به جای REQUEST_$ از چه چیزی استفاده کنم؟؟

  4. #4

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    اگه فرمتون با روش POST ارسال میشه، از POST_$ و اگه با روش GET کار میکنید، از GET_$ استفاده کنید.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    داداش یه سوال دیگه
    الان چطوری میتونم توی یه فایل ذخیره کنم؟؟
    چون میخوام روی شاخه اصلی رمز بذارم میخوام کسایی که رمزو دارن بتونن لینک بزنن و بقیه توی یه پوشه دانلود کنند
    <?php
    if(isset($_POST['link1']) && isset($_POST['input1'])) {
    $link1 = $_POST['link1'];
    $input1 = $_POST['input1'];
    @copy($link1,'file'/$input1);
    echo("Link az Site:www.xda-developer.ir/upp/file/$input1");
    }
    ?>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    کسی نظری نداره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    @copy($link1,'file'/$input1);

    شما در این اینکارو کردید . و فایل در این خط به روی هاستتون قرار میگیره .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php

    نقل قول نوشته شده توسط mtchabok مشاهده تاپیک
    @copy($link1,'file'/$input1);

    شما در این اینکارو کردید . و فایل در این خط به روی هاستتون قرار میگیره .
    ولی نمیاد توی فولدر file ممکن هست اشتباه باشه؟

  9. #9

    نقل قول: کشیدن فایل روی سرور از طریق php


    @copy($link1, 'file/'.$input1);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •