نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از stimul و متغیر ها

  1. #1

    استفاده از stimul و متغیر ها

    سلام.
    چطوری تو استیمول متغیر تعریف کنم و توی برنامه متغیر ها را مقدار دهی کنم؟
    برای نامه های از پیش اماده میخوام که فقط جای نام و ... رو متغیر قرار بدم و بوسیله تکست باکس مقدار دهی کنم.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از stimul و متغیر ها

    در قسمت Variables متغیر تعریف کن

    برای استفاده از متغیر تغریف شده
    stiReport1.Dictionary.Variables["date1"].Value = date;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: استفاده از stimul و متغیر ها

    با سلام
    در خود گزارش در قسمت Dictionary راست کلیک کن و NewVariable را انتخاب کن و متغییر هات رو تعریف کن سپس در کد برنامه بهد از ایجاد یک شی از StiReport مثلا به صورت

    StiReport MyReport=new StiReport();
    .....
    MyReport.Compile();
    MyReport["Variable Name"]=MyValue;

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: استفاده از stimul و متغیر ها

    سلام. چطور میسه ران تایم داخل استیمول متغیرها مقدار دهی بشه و کاری با سی شارپ نداشته باشیم.
    مثلا جمع مقادیر یک ستون داخل یک متغیر ریخته بشه و بعد بشه یه جایی ازش استفاده کرد. تاکید می کنم کاری به سی شارپ نداریم.
    جمع مقادیر ستون مثلا :
    Sum(datasource.Column1)

    حالا مقدار بدست آمده در یک متغیر ذخیره بشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 24 خرداد 1396 در 23:32 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: استفاده از stimul و متغیر ها

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    سلام. چطور میسه ران تایم داخل استیمول متغیرها مقدار دهی بشه و کاری با سی شارپ نداشته باشیم.
    مثلا جمع مقادیر یک ستون داخل یک متغیر ریخته بشه و بعد بشه یه جایی ازش استفاده کرد. تاکید می کنم کاری به سی شارپ نداریم.
    جمع مقادیر ستون مثلا :
    Sum(datasource.Column1)

    حالا مقدار بدست آمده در یک متغیر ذخیره بشه
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •