نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طريقه ي كد نويسي Session

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    طريقه ي كد نويسي Session

    سلام
    من يه نمونه كد آزماشي براي Session نوشتم. خواستم بذارم اينجا تا ببينم اگه اشكال كدنويسي داره دوستان راهنمايي كنند برطرف كنم. چون از روي جزوه ي مشخصي ننوشتم.
    شايد اصولش رو رعايت نكرده باشم . گفتم شايد يه نفر بهم كمك كنه.
    مثلا اين SESSION_destroy رو و Session_start(); در مكان خودش قرار دادم يا نه؟
    متشكرم.

    <form action="login.php" method="POST">
    نام كاربري<input type="text" name="user"><br><br>
    پسورد<input type="password" name="password">
    <input type="submit" value="ارسال ">
    </form>


    login.php

    <a href="logout.php">خروج </a><br>
    <?php
    Session_start();
    $name=$_POST['user'];
    $pass=$_POST['password'];

    $host="localhost";
    $user="root";
    $password="";
    $db="publisher";
    $connect=mysql_connect($host,$user,$password)or die(mysql_error());
    if(empty($_POST['user']) && empty($_POST['password'])){
    Echo "please insert user and password";
    }
    Else {
    mysql_select_db($db,$connect);
    $query = "SELECT * FROM `user` WHERE `user` = '".$name."' AND `password` = '".$pass."'";
    $result=mysql_query($query)or die(mysql_error());
    $num=mysql_num_rows($result);
    if($num > 0)
    {
    $_SESSION['username'] = $name;
    echo "wellcom $name";

    }
    else
    {
    echo "نام کاربری یا گذرواژه اشتباه است.";
    }
    SESSION_destroy ();
    }
    ?>






    logout.php
    <?php 
    session_start();
    $host="localhost";
    $user="root";
    $password="";
    $db="publisher";
    $connect=mysql_connect($host,$user,$password)or die(mysql_error());
    mysql_select_db($db,$connect);
    session_destroy();
    header("location: send.php");
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: طريقه ي كد نويسي Session

    login.php
    <?php
    Session_start();
    $message = "":
    $host="localhost";
    $user="root";
    $password="";
    $db="publisher";
    $connect=mysql_connect($host,$user,$password)or die(mysql_error());
    mysql_select_db($db,$connect);
    $name=mysql_real_escape_string(trim($_POST['user']),$connect);
    $pass=mysql_real_escape_string(trim($_POST['password']),$connect);


    if(empty($name) && empty($pass)){
    $message = "please insert user and password";
    }
    Else {

    $query = "SELECT * FROM `user` WHERE `user` = '".$name."' AND `password` = '".$pass."'";
    $result=mysql_query($query)or die(mysql_error());
    $num=mysql_num_rows($result);
    if($num > 0)
    {
    $_SESSION['username'] = $name;
    $message = "wellcom $name";

    }
    else
    {
    $message = "نام کاربری یا گذرواژه اشتباه است.";
    }
    SESSION_destroy ();
    }
    ?>
    <a href="logout.php">خروج </a>
    <?php
    if($message) echo $message;
    ?>


    برای فایل logout.php هم اگه سشن به صورت پیش فرض php هس نیازی به اتصال با دیتابیس نیس .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: طريقه ي كد نويسي Session

    خيلي ممنون داداش.
    ولي اين كد
    $message = "":

    رو كه بعد از
    Session_start()

    آورديد باعث ايجاد پيام اخطار ميشه.
    من برش داشتم مشكلش حل شد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: طريقه ي كد نويسي Session

    ببخشید یه اشتباه بود . این درسته :
    $message = "";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •