نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    سلام،من این ترم پروژه وب دارم و استادمون خواسته که برای اتصال به بانک از یک کلاس استفاده کنیم(یعنی از روش معمولی که کدهای اتصال رو داخل یک دکمه مینویسیم استفاده نکنیم)،ممنون میشم که کدهای مربوط به اتصال به بانک sql با استفاده از یک کلاس رو برام بذارید،اگه میشه توضیحاتی درباره کدها هم بفرمایید،تشکر

  2. #2

    نقل قول: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    یک کلاس تعریف کن و این رو توش پیست کن بجای محتویاتش :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Configuration;

    namespace DAL
    {
    public class DBConnection
    {
    /// <summary>
    /// Connecting to the database
    /// </summary>
    public static SqlConnection Connection()
    {
    try
    {
    SqlConnection SqlCN = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["ConnectionString"].ToString());
    return (SqlCN);
    }
    catch (Exception er)
    {
    throw new Exception(er.Message);
    }

    }
    }
    }


    تو وب کانفیگت هم باید یک تگ connection string بزاری و آدرس دیتابیس رو بهش بدی
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک

    تو وب کانفیگت هم باید یک تگ connection string بزاری و آدرس دیتابیس رو بهش بدی
    تشکر دوست عزیز،این چیزی که برای sqlconnection نوشتید توضیح میدید(منظورم configuration هست)،حتما بایستی به اینصورت نوشته بشه؟،نمیشه مثلا بصورت زیر نوشتش:
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source = (local);Initial Catalog=US_DB;Integrated Security=True");

    من کلا این مدلی تا الان کار نکردم،لطف میکنی بگی چطوری باید توی وب کانفیگ بنویسمش

  4. #4

    نقل قول: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    کانکشن از وب کانفیگ میخونه و بهترین شیوه است چون در صورتی که بانک آدرسش عوض بشه نیازی به پابلیش مجدد برنامه نیست و فقط این قسمت توی وب کانفیگ عوض میکنید...!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    سوال من اینه: به چه صورتی باید توی وب کانفیگ نوشتش؟،همین حالت عادی هست یا فرق میکنه؟،لطفا کدش رو بگید.

  6. #6

    نقل قول: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها

    اگه تو گوگل سرچ میکردی connection string in webconfig با اولین لینکی که میاورد :
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms178411.aspx
    میتونستی جواب سوالت رو خیلی راحت بدست بیاری.
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : پنج شنبه 15 دی 1390 در 11:13 صبح
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •