نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: قرار دادن TAG برای سایت

  1. #1

    قرار دادن TAG برای سایت

    با سلام حتما میدونید که مهمترین نکته در جذب کاربران در اینترنت تگ ها هستند ؟
    در ASP چجوری میشه اعمال کرد ؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    سلام
    منظورت تگ هایی هست که موتور گوگل به اونا گیر میکنه ؟؟؟؟؟
    شما باید کلمات کلیدی خودتون را توی این تگ های معروف قرار بدهید
    کد HTML:
    <head>
    <meta name="description" content="Free Web tutorials" />
    <meta name="keywords" content="HTML,CSS,XML,JavaScript" />
    <meta name="author" content="Hege Refsnes" />
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8" />
    </head>

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    مرسی ولی منظورم اینان

    برچسب: الناز, الناز شاکردوست, جدیدترین عکس بازیگران زن, عکس, عکس بازیگر, ع

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    سلام
    دوست من اون که چیز خواصی نیست . ببین موتور گوگل روی محتوای وب سایت ها فیلتر میشه و وقتی این تگ ها توی وب به کار بره باعث میشه حساس به سرچ کاربران گوگل بشه و توی رنکینگ اولیه قرار بگیره . واما درباره چجوری قرار دادن اون که مقادیری هست که توی بانک ذخیره شده و اینجا داره نمایش داده میشه .

    یا علی

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    نه نشد؟
    ی چیزی باید باشه برادر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    موتور های جستجو الگوریتم خاصی برای ارزش گذاری دارن که بسیار محرمانه هست و هرازگاهی اون رو تغییر میدن برچسب ها برای افزایش سئو مهم هستن و موتور جستجو به تراکم کلمات محل قرارگیری تکرار و سایر موارد کلمات بسیار توجه می کنند در بسیار از cms ها آماده برچسب هر مطلب زیر اون هم درج میشه اما من کمتر دیدم در پرتال هایی که دوستان دیگر طراحی می کنن این مورد رعایت بشه البته باید به نکته هم توجه داشت سایت یک سازمان یا اداره نباید مثل یک سایت دانلود باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    اگر ممکن ساختار جداول tag را توضیح دهید چند جدول لازمه ؟

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    با سلام
    من یه نمونه برای خبر بصورت زیر استفاده کردم
    در این پروژه:
    1- جدول لیست خبر ( شامل کلید اصلی news_id و...)
    2- جدول لیست کلمات کلیدی (tag_id, tag_name)
    3- جدول واسط بین خبر و کلمات کلیدی که شامل سه تا فیلد است (id,news_id , tag_id)

    با یه کوئری ساده لیست تگهای مرتبط با هر خبر را در زیر آن لیست میکنم

    اگه نیاز هست بفرمایید تا بیشتر توضیح بدهم.

    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    خوب برای شناسایی در
    meta چیکار باید کرد؟

    یعنی قابل شناسایی باشن برای گوگل

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    گوگل خودش صفحات رو بازدید می کنه و کلمات و جملات رو برمی داره و ذخیره می کنه و تو نتایجش نشون می ده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    نقل قول نوشته شده توسط FirstLine مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یه نمونه برای خبر بصورت زیر استفاده کردم
    در این پروژه:
    1- جدول لیست خبر ( شامل کلید اصلی news_id و...)
    2- جدول لیست کلمات کلیدی (tag_id, tag_name)
    3- جدول واسط بین خبر و کلمات کلیدی که شامل سه تا فیلد است (id,news_id , tag_id)

    با یه کوئری ساده لیست تگهای مرتبط با هر خبر را در زیر آن لیست میکنم

    اگه نیاز هست بفرمایید تا بیشتر توضیح بدهم.

    با تشکر
    با سلام.
    منظور شما اینه که به عنوان مثال : مدیر سایت وقتی داره یک محتوایی رو وارد میکنه کلمات کلیدی اون رو هم وارد میکنه؟
    میشه راجع به این که چطور اون مقادیر از پایگاه داده خوانده می شوند در این تگ ها قرار میگیرند توضیح بدید با نوشتن کوئری و طراحی جداول مشکل ندارم اما این که چطور باید مقادیر خوانده شده به تگ منتسب بشه برام جای سوال داره؟
    البته حدسم اینه که این تگ ها در یک کنترل داده ای قرار داده میشن و اون کنترل داده ای بایند میشه به دیتابیس درسته ؟

  12. #12

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    با سلام
    1- در مورد ورود تگ ها: وقتی مدیر داره خبر وارد میکنه اون تگها را نیز برای خبر اختصاص میده (میتونی یه sp با دو آرگومان بنویسی که لیست تگها را در قالب یه رشته و id خبر را هم بصورت عددی بگیره و تگهای که وجود نداره در لیست تگها اضافه بشه و همه id تگها بهمراه id خبر در لیست جدول واسط اضافه بشوند در دیتابیس ذخیره کنه)
    2- واسه نمایش هم یه sp بنویس که کد خبر رو بگیره و بر اساس اون لیست تگهای مرتبط رو برگردونه و نتیجه را با یک دیتالیست یا ریپیتر هر جور که دوست داری بنویسی (من خودم بصورت دستی کد html ای واسش مینویسم)
    با تشکر

  13. #13

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    نقل قول نوشته شده توسط programer-ir مشاهده تاپیک
    گوگل خودش صفحات رو بازدید می کنه و کلمات و جملات رو برمی داره و ذخیره می کنه و تو نتایجش نشون می ده
    با سلام
    توی وبلاگم که با ورد پرس هست، وقتی برای یک نوشته تگ میذاره، زیر 20 دقیقه تو ایندکس گوگل قابل جستجو هست ولی مواردی که تگ نمیذارم با تاخیره و بدرستی هم ایندکس نمیشه
    با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    سلام . من دارم یک تایپیک می خونم راجع به seo یک سوال برام به وجود امده که از قضا مرتبط با موضوع این تایپیک هست و اون قرار دادن متا تگ های مختلف برای صفحات هست . ما باید مت تگ هار در قسمت head صفحات قرار بدیم خوب وقتی ما از مستر پیج در صفحاتمون استفاده میکنیم که در همه صفحه ها head نداریم که بخوایم به ;keyword یا به describtion مقدار دهی کنیم یا مقادیرشون رو از دیتا بیس بخونیم در صفحه استفاده کنیم. اصلا چطور میتونیم با برنامه نویسی برای یک صفحه خاص متا تگ های مختلف قرار بدیم مثلا describtion. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم.

  15. #15

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    نقل قول نوشته شده توسط sarapepors مشاهده تاپیک
    سلام . من دارم یک تایپیک می خونم راجع به seo یک سوال برام به وجود امده که از قضا مرتبط با موضوع این تایپیک هست و اون قرار دادن متا تگ های مختلف برای صفحات هست . ما باید مت تگ هار در قسمت head صفحات قرار بدیم خوب وقتی ما از مستر پیج در صفحاتمون استفاده میکنیم که در همه صفحه ها head نداریم که بخوایم به ;keyword یا به describtion مقدار دهی کنیم یا مقادیرشون رو از دیتا بیس بخونیم در صفحه استفاده کنیم. اصلا چطور میتونیم با برنامه نویسی برای یک صفحه خاص متا تگ های مختلف قرار بدیم مثلا describtion. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم.
    با سلام
    یه راهنما و مثال در آدرس زیر هست که میتونه بهتون کمک کنه

    مدیریت کلمات کلیدی ، عنوان و توضیحات در Asp.NET به صورت داینامیک http://www.eghlid.com/?p=834

    با تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    اگر در قسمت کد هر صفحه به متا تگ ها مقدار بدین برای اون صفحه لحاظ میشه برای کلمات کلیدی هم فکر کنم وجود یک جدول کافی باشه که شما کلمه کلیدی و id خبری هست که مربوط به اونه البته یه راه دیگه هم هست که تو همون جدول خبر یه فیلد هم برا کلمات کلیدی لحاظ بشه البته باید کلمات توسط , از هم جدا بشن

  17. #17

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    با سلام
    من برای خبر یا صفحات سه فیلد (Title,Description,Keyword) قرار دادم و زمان لوود صفحه یا خبر این فیلدها را به تابع ست کردن متا تگها پاس میدم
    البته باید توجه داشته باشید که عنوان صفحه بجز در این تابع در هیچ جای صفحات نباید با کد بیهایند تایتل صفحه را مقداردهی کنید.
    با تشکر

  18. #18

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    برای کلمات کلیدی هم فکر کنم وجود یک جدول کافی باشه که شما کلمه کلیدی و id خبری هست که مربوط به اونه البته یه راه دیگه هم هست که تو همون جدول خبر یه فیلد هم برا کلمات کلیدی لحاظ بشه البته باید کلمات توسط , از هم جدا بشن
    این موضوع بستگی به برنامه نویس داره که چطور بخواد کار کنه. ممکنه تعدادی برنامه نویس از این روش استفاده کنن و تعدادی دیگه با روش های خودشون. مهم خروجی کار هست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: قرار دادن TAG برای سایت

    باسلام:
    در کل برای یک راهنمایی:
    صفحه دارای پیج رنک بالایی هست که نسبت به کلمه جستجو شده در موتور جستجو دارای:
    متاتگ های keyword و describtion و Title صفحه و در آخر در متن صفحه بین تگ Body قرار داشته باشه.
    شما میتونید قسمت تگ صفحه رو اینجوری پیاده سازی کنید و بقیه متاها هم از طریق کد نویسی.


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •