نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک از دوستان برای ویرایش مقداری کد php

  1. #1

    کمک از دوستان برای ویرایش مقداری کد php

    سلام به دوستان
    کدهای زیر مربوط به بخشی از فروشگاه ساز قدیمی او اس کامرس 2.2 هست.
    چون این فروشگاه ساز اسمارتی و ذالک نداره ویرایش کدهاش برام راهتتره.
    منتها در دو بخش دجار مشکل در ویرایش هستم. این دو مشکل در جهت حذف فیلد قیمت و اعداد است.



    این کدها فرم بالا را میسازه


    <!-- new_products //-->
    <?php
    $info_box_contents = array();
    $info_box_contents[] = array('text' => sprintf(TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS, strftime('%B')));

    new contentBoxHeading($info_box_contents);

    if ( (!isset($new_products_category_id)) || ($new_products_category_id == '0') ) {
    $new_products_query = tep_db_query("select p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, pd.products_name, if(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by p.products_date_added desc limit " . MAX_DISPLAY_NEW_PRODUCTS);
    } else {
    $new_products_query = tep_db_query("select distinct p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, pd.products_name, if(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c, " . TABLE_CATEGORIES . " c where p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and c.parent_id = '" . (int)$new_products_category_id . "' and p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by p.products_date_added desc limit " . MAX_DISPLAY_NEW_PRODUCTS);
    }

    $row = 0;
    $col = 0;
    $info_box_contents = array();
    while ($new_products = tep_db_fetch_array($new_products_query)) {
    $info_box_contents[$row][$col] = array('align' => 'center',
    'params' => 'class="smallText" width="33%" valign="top"',
    'text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $new_products['products_image'], $new_products['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a><br><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_products['products_id']) . '">' . $new_products['products_name'] . '</a><br>' . $currencies->display_price($new_products['products_price'], tep_get_tax_rate($new_products['products_tax_class_id'])));

    $col ++;
    if ($col > 2) {
    $col = 0;
    $row ++;
    }
    }

    new contentBox($info_box_contents);
    ?>
    <!-- new_products_eof //-->


    مشکل اولم:
    قصد دارم اون بخش قیمت که نوشته 0ریال را حذف کنم. ولی دچار مشکل شدم و فرم خراب میشه.
    لطفا راهنمایی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: کمک از دوستان برای ویرایش مقداری کد php

    دقیقا این قسمت کد در خط 20
    . $currencies->display_price($new_products['products_price'], tep_get_tax_rate($new_products['products_tax_class_id'])))
    رو حذف کن .الظاهر نباید مشکلی پیش بیاد.اگه پیش امد کد کلاس contentBox رو ضمیه کن تا دقیقا برسی بشه!

  3. #3

    نقل قول: کمک از دوستان برای ویرایش مقداری کد php

    ممنون دوست عزیز. من هم دقیقا رفته بودم سراغ همین کد ولی کل جدول خراب میشد. حالا که شما هم نوشتید ,بیشتر دقت کردم یک اشتباه کوچک کردم و اون هم دقت نکردن در پرانتز ها بود. این باید حذف میشد. دو پرانتز نه سه تا


    . $currencies->display_price($new_products['products_price'], tep_get_tax_rate($new_products['products_tax_class_id']))

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •