نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

  1. #1

    ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    سلام دوستان می خوام یه فایلی که به اون نگین می گن تولید کنم تا حقوق پرسنل رو توسط یه فلاپی به بانک بدم تا برام واریز کنه
    برای اینکار به مسکل خوردم چون چند آیتم داره یکی اینکه ردیف می خواد بطوریکه باید 5 کارکتر باشه مثل 00001 و 00002 و .... 01890 و 01891 همینطور مبلغ حقوق هم 15 کارکتر باشه بطور مثال 000000009854340
    با تغییر توی قابلیت فرمت نشون میده ولی وقتی خروجی می گیرم صفرهای پشت ردیف و حقوق رو از بین می بره چون باید به txt تبدیل بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    تابع جواب نمیده؟Format(FldName,"000000000000000")

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mj_bayati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اکسس آباد علیا
    پست
    88

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    فک کنم باید فیلدی که این مقادیر توش ذخیره میشه از نوع Text باشه
    اگه از نوع Number باشه حتی با اجرای تابع Format یا Mask و.. هم نمیشه در نهایت صفر پشت عدد وارد کرد
    اگه فیلدتون Text باشه و یه فرمت مناسب روش بزارین فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد
    بازهم بهتره نمونه بزارین تا بحث واضح تر بشه

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    سلام دوستان
    همونطور که توضیح دادم از قالب فرمت و یا ماسک نمی تونیم استفاده کنیم از طرفی یه فایل که تعداد رکوردای زیادی داره از قسمت حقوق گرفته میشه که امکان ثبت برای من وجود نداره البته توی اکسل با چند بار جابجایی و یا استفاده از تابع mid فایل مورد نظر رو درست کرد من می خوام بعد از محاسبه حقوق فایل هم تولید بشه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mj_bayati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اکسس آباد علیا
    پست
    88

    Wink نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    با سلام
    فک میکنم (اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم) مشکل شما حل شد
    یعنی همون چیزی که گفتم رو اعمال کردم
    فرمت فیلدهاتون رو از Number به Text تغییر دادم
    بازم چکش کن، خبر بده

    Negin.rar

  6. #6

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    دوست عزیز خدمتت عرض کردم بعد از محاسبه حقوق به تعداد هزار نفر دیگه نمی تونم دوباره بیام دستی ردیف ایجاد کنم یا اینکه مبالغ رو چک کنم ببینم اگه 7 رقمی هشت رقم قبلش صفر بزارم الی آخر می خوام خود برنامه اینها رو چک کنه و بیاد فایل رو درست کنه یعنی مثل فایل پیوست بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    با سلام
    یک کوئری آپدیت درست کن که فیلد مد نظرت رو با عدد 10000000000000000 جمع کنه و ازش یک Mid با دو رقم بگیره البته فرمتش باید تکست باشد
                                        mid(10000000000000000+Filed;2)    

  8. #8
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    احتمال نمونه زیر جواب کارتان را می دهد:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : شنبه 24 دی 1390 در 01:50 صبح

  9. #9

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    ممنون از لطف تمام دوستان بالاخص جناب امیری

  10. #10

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    جناب اقای امیر عزیز
    سلام
    مجددا مزاحمتون شدم
    اگه ممکنه برای فایلی که زحمت کشیدید بتونید بالای ردیف اول یه header ایجاد کرد
    با فرمت 4 اول کد شعبه 6 رقم بعدی تاریخ 18 رقم بابت جمع کل مبلغ واریزی و 5 رقم برای تعداد واریزی یا آخرین ردیف واریزی
    پیشاپیش از زحماتتون ممنونم

  11. #11
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    نقل قول نوشته شده توسط fazl11 مشاهده تاپیک
    جناب اقای امیر عزیز
    سلام
    مجددا مزاحمتون شدم
    اگه ممکنه برای فایلی که زحمت کشیدید بتونید بالای ردیف اول یه header ایجاد کرد
    با فرمت 4 اول کد شعبه 6 رقم بعدی تاریخ 18 رقم بابت جمع کل مبلغ واریزی و 5 رقم برای تعداد واریزی یا آخرین ردیف واریزی
    پیشاپیش از زحماتتون ممنونم
    سلام
    این اطلاعاتی که باید اضافه بشه ، کجا هست ؟ در یک جدول ، در فرم ؟ اگر مجددا نمونه بذارید بهتره .

  12. #12

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    جناب امیری
    با سلام
    نمونه خدمت شما
    لطفا اگه زحمتی نداره بشود در یک دکمه از تیبل خروجی به تکست گرفت و یک دکمه از گزارش خروجی به تکست
    نمونه خروجی تکست بنده هم که مشکل فاصله داره کنار فایل پیوست میباشد
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    جناب امیری
    با سلام
    نمونه خدمت شما
    لطفا اگه زحمتی نداره بشود در یک دکمه از تیبل خروجی به تکست گرفت و یک دکمه از گزارش خروجی به تکست
    نمونه خروجی تکست بنده هم که مشکل فاصله داره کنار فایل پیوست میباشد
    ممنون
    سلام
    برای تولید فایل تکست از همان روش پست 8 استفاده کنید تا بدون مشکل بتوانید این کار را انجام دهید .
    برای خروجی از گزارش هم اگر گزارش را در حالت Report View استفاده کنید میتوانید از باتن و درج کد در رخداد کلیک آن استفاده کنید.

  14. #14

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    با سلام مجدد
    به پیوست فایل های مربوطه تقدیم می گردد
    Table2.rarNeginEdit.rar

  15. #15
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    نقل قول نوشته شده توسط fazl11 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    به پیوست فایل های مربوطه تقدیم می گردد
    Table2.rarNeginEdit.rar
    سلام
    دوست عزیز شما در فرم عبارت:
    "با دادن اطلاعات مثل کد شعبه (4رقمی) و تاریخ و جمع مبلغ و تعداد ردیف مثل فایل پیوست سرتیتر ایجاد نمود"
    را درج کرده اید و جواب سوال بنده را نداده اید.این اطلاعات منظور شما از کجا می آید؟

  16. #16

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    سلام
    خدمتتان عرض کردم یه بعنوان پیش فرض با کد شعبه چهار رقمی 0129 و تاریخ روز جاری و جمع کل مبلغ واریزی که در فایل تولید میشه و تعداد ردیف های واریزی (بزرگترین ردیف)
    یا روی فرم جایی برای درج کد شعبه ایجاد کرد تا از اون استفاده کرد تا مانند فایل تکست پیوست خروجی داشته باشه

  17. #17
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    نقل قول نوشته شده توسط fazl11 مشاهده تاپیک
    سلام
    خدمتتان عرض کردم یه بعنوان پیش فرض با کد شعبه چهار رقمی 0129 و تاریخ روز جاری و جمع کل مبلغ واریزی که در فایل تولید میشه و تعداد ردیف های واریزی (بزرگترین ردیف)
    یا روی فرم جایی برای درج کد شعبه ایجاد کرد تا از اون استفاده کرد تا مانند فایل تکست پیوست خروجی داشته باشه

    سلام
    باا فرض اینکه این فیلدهای مورد نظر درهمان جدول باشند(که به نظر منطقی نیست) کدهای زیر را جایگزین کنید:
    Private Sub Command8_Click()
    On Error GoTo errExport
    Dim rs As DAO.Recordset
    Dim strList As String, sPath As String
    CurrentDb.Execute "DELETE * FROM " & Me.RecordSource & " WHERE Nz(Cash,0)=0 AND Nz(Account,0)=0"
    sPath = txtAddress
    If Dir(sPath) <> "" Then Kill sPath
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("Table2")
    Open sPath For Binary Access Write As #1
    strList = Format(Nz(rs.Fields("code")), String(4, "0")) & _
    Format(Nz(rs.Fields("sDate")), String(6, "0")) & _
    Format(Nz(rs.Fields("Total")), String(18, "0")) & _
    Format(Nz(rs.Fields("VarizCount")), String(5, "0")) & vbNewLine
    Put #1, , strList
    Do While Not rs.EOF
    strList = Format(Nz(rs.Fields(0), 0), String(5, "0")) & _
    Format(Nz(rs.Fields(1), 0), String(15, "0")) & _
    Format(Nz(rs.Fields(2), 0), String(15, "0")) & vbNewLine
    Put #1, , strList
    rs.MoveNext
    Loop

    Close #1
    rs.Close
    Set rs = Nothing
    sPath = "notepad.exe " & sPath
    Shell sPath, vbNormalFocus
    Exit Sub
    errExport:
    Close #1
    End Sub

  18. #18

    نقل قول: ایجاد فایل نگین برای پرداخت حقوق

    با تشکر از آقای امیری عزیز
    روی کد ارسالی کار می کنم ان شااله که حل میشه
    اگر راهکار بهتری به نظرتون رسید ممنون میشم ارائه بفرمائید
    ****فرض اینکه این فیلدهای مورد نظر درهمان جدول باشند(که به نظر منطقی نیست)****

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •