نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نمایش یک پیغام به جای پنجره خطای Key violation

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273

    نمایش یک پیغام به جای پنجره خطای Key violation

    سلام
    همانطور که اساتید محترم می دانید اگر در یک جدول یک فیلد را از نوع Key تعریف کنیم و اگر بخواهیم مقداری را که قبلا در یک رکورد دیگر در این فیلد ذخیره شده را دوباره به آن بدهیم پیغام خطای Key Violation دریافت می کنیم.
    آیا می توان کاری کرد که به جای پنجره خطای فوق یک پیغام طراحی شده توسط خودمان نمایش داده شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    میری در از ONPOST ERROR اون ado یا table
    بعد

    در e.message چک میکنی که این error همون key violation است!!! فقط کافیه این رشتهدرون اون باشه!!
    بهد یک پیغام فارسی میدی که مثلا نام خاونادگی تکراری است
    مثلا
    application.messagebox('این خطا است',....)

    بعد واسه اینکه اطلاعاتت نپره
           Action := daAbort
    رو آخرش اضافه میکنی
    نمودونم متوجه شدی یا نه؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    دوست عزیز متشکرم 8)
    همش رو گرفتم :wink:
    مشکل حل شد

  4. #4
    با سلام
    آقای داودی موردی که گفتین خیلی جالب ومفید هست.
    من از راهی که گفتین نتونستم نتیجه بگیرم.
    برای مثال وقتی کد تکراری وارد می کنیم ( keyfield) اصلا برنامه به پروسیجر onPosterror نمی ره که من بخوام e.message رو چک کنم.
    و در مورد e.message من متوجه نشدم.یعنی باید مثلا اینجوری چک کرد
    '...e.message='the change you request to the table
    متشکرم از راهنماییتون

    امید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    سلام دوستان
    شما احتمالا در زمان برنامه نوسی این کار رو کردید!! مطمئن باشد که به errorpost میره!! کافیه که یه message که چی هست!! من 1000000000 بار این کار رو کردم!

  6. #6
    با سلام

    منظور شما از e.message همونه که بالا نوشتم.یعنی شما چک می کنید که errore database استرینگش چیه . بعد با messagebox پیغام مورد نظر خودمونو می نویسیم.اونوقت خود error database چی می شه
    در ضمن من با دلفی 5 کار می کنم .
    شرمنده , من تا یه چیزی رو خوب متوجه نشم دس بردار نیستم :oops:
    8)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    error بانک رو به طور موقع با این دستور
    Action := daAbort
    به عقب میندازی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    error بانک رو به طور موقع با این دستور
    Action := daAbort
    به عقب میندازی
    البته میتونی حتی عملیات انجام شده رو نیز لغو کنی
    dataset.cancel
    l
    بستگی داره که چطور میخواهی کار کنی :oops:

  9. #9
    عالیه
    آقا رضا کارت درسته :wink:
    تو دلفی که برنامه رو run می کردم مشکل داشتم.فایل exe ش همونطور که گفتین کار کرد.
    دستت درد نکنه :)

    امید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    قابلی نداره :oops: :oops:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط SReza1
    سلام دوستان
    شما احتمالا در زمان برنامه نوسی این کار رو کردید!! مطمئن باشد که به errorpost میره!! کافیه که یه message که چی هست!! من 1000000000 بار این کار رو کردم!
    جان من این اعداد رو یه خورده همچین یه خورده واقعی تر بنویسید این عددی که شما نوشتید یعنی دقیقا 31.709791983764586504312531709792 سال هر یک ثانیه این کار رو تکرار کردید. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    بابا کارت درسته!! میبینم که چقدر محاسبه دقدق انجام میدی!!! امیدوارم در همه زمنیهها اینتقدر دقیق باشی!!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    قربانت :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  14. #14
    31.709791983764586504312531709792
    عدد شما با 4 رقم گرد شده این شده ؟

  15. #15
    سلام
    یک فیلد از نوع KEY تعریف کرده ام وقتی با LOCATE در بانک جستجو می کنم اطلاعات موجود در این فیلد را پیدا نمی کند یعنی وقتی کاربر مقدار این فیلد را وارد می کند ابتدا با LOCATE جستجو می کنم که این مقدار در بانک هست یا نه در صورتی که تکراری با شد پیغام می دهد ولی با LOCATE هر چی بانک را می گردم چیزی پیدا نمی کند و خطای Key Violation پیش می آید

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    احتمالا تا Table شما به حالت عادی برنگردد یعنی از حالت ادیت خارج نشود Locate کار نمیکند.

تاپیک های مشابه

  1. سرقت نرم افزار و CopyRight Violation
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 02:53 صبح
  2. چگونه ارتباط با فرم ها باشد که با مشکل Access Violation
    نوشته شده توسط Valadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 10:31 صبح
  3. Access Violation in VC++‎ 6.0
    نوشته شده توسط pooyanm در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 10:15 صبح
  4. مشکل واقعا عجیب با دلفی 7- Access Violation ...
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 01:47 صبح
  5. کمک فوری:چگونگی رفع خطای key violation
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1383, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •