نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    Question مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    با سلام و احترام
    من در یک برنامه گزارشاتم رو با Stimulsoft ساختم و در لوکال هیچ مشکلی نیست
    اما پس از بارگذاری صفحات روی هاست خطای زیر رو دریافت میکنم:
    ضمیمه 80569
    من بعنوان نمونه از کدهای زیر استفاده کردم:

     string con = 'کانکشن استرینگ';
    StiReport report = StiWebReport.GetReport();
    string ReportPath = HttpContext.Current.Server.MapPath(string.Empty);
    report.Load(ReportPath + "\\Report3.mrt");
    report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("con", con));
    Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource source = report.Dictionary.DataSources["School"] as Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource;
    source.SqlCommand = "select * from School";
    StiWebViewer.Report = report;


    قبلا از راهنمایی شما ممنونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    سلام دوست عزیز
    از بابت لینک شما ممنون ولی اگه توجه میکردید دستورات درست هست اتفاقا شبیه همون روشی که در لینک گفته شده استفاده شده.
    من احتمال میدم باید تنظیم خاصی رو هاست انجام بدم (شاید)
    اگر دوستان راه حل این مشکل رو میدونن توضیح بدن ممنون میشم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    من از کنترل پنل websitepanel استفاده می کنم از همین روش استفاده کردم و جواب داد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    من احتمال مشکل مربوط به تنظیمات سرور هاست باشه.
    باهاشون هم که تماس گرفتم گفتند شما بگید مشکل کجاست ما برطرف کنیم.
    شما از کجا هاست گرفتید؟
    ضمننا آیا دسترسی خاصی بر روی فولدری که فایلهای گزارش رو توش میریزید دادید یا نه؟
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    irpowerweb.com
    نه دسترسی خاصی هم ندام

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    یک سوال دیگه
    شما از چه ورژنی از stireport استفاده کردی؟
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    2010.1
    این ورژن فکر کنم با 2010 vs مشکل داره من با 2008 vs گزارش آماده کردم
    شما از چه ورژنی استفاده می کنی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    سلام
    مشکل از هاست هست.
    برنامه رو روی هاست پارس دیتا ریختم بدون هیچ مشکلی کار کرد.

  10. #10

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    منم مشکل آپلود سایت با گزارشگیری Stimulsoft رو دارم.میشه مشخصات دقیق هاستی که شما گرفتید و مشکلی نداشتید رو اینجا قرار بدید.
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    درود و ادب
    من از پارس دیتا گرفتم.
    http://www.parsdata.com/

    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: مشکل خطای پس از بارگذاری گزارشات Stimulsoft بر روی هاست

    ممنون میشم بگید از کدوم تعرفه و کدوم سرور استفاده کردید، چون میترسم دوباره هاست بخرم و باز هم پشتیبانی نکنه از این گزارشگیری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •