نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

  1. #1

    نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    I have to connect to Ms Access 2010 in my project. when I use windows form application in application type it works fine, but when I change the application type to class library it gives me an error that OLEDB4.0 is not register on the local machine.
    Any help will be apperciated
    Thanks
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    سلام
    توی کلاس اتصال توی dllیه متغییر publicاز نوع رشته ای برای connection stringتعریف کن و مقداری بهش نده.وقتی oledbconnection رو ساختی خاصیت connectionstringش رو برابر این متغیر بساز.
    وقتی dllرو اضافه کردی و یک نمونه از کلاس اتصال ساختی اینطور مقدار دهی کن.
    yourclass yc=new yourclass();
    yc.cs="your connection";
    yc.connect();
    امیدوارم مبهم نبوده باشه

  3. #3

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    Mamnoon az rahnamiet. man fekr mikonam moshkel hengame sakhte oledbconnection ast. momkene manzoreton o khob motevajeh nashode basham age emkan dare daghighan begid man to class etesal chi benevisam

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    سلام
    شما در فایل dll گزینه using system.data.qledbرو اضافه کردین؟
    چون این پیغام میگه این کامپوننت اضافه نشده

  5. #5

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    بله اضافه شده و به نظرمن مشکل از رجیستری این dll است. و ممکن مشکل به خاطر ویندوز 64 بیتی و آفیس 32 بیتی باشه. کسی راه حلی به نظرش نمی رسه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    سلام سورس رو بذارین تا ببینم

  7. #7

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    System.Data.OleDb.

    OleDbConnection cn = new System.Data.OleDb.OleDbConnection();

    cn.ConnectionString =

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" +
    "Data Source=C:\\neda\\M-AirLoads.mdb;" +
    "Persist Security Info=False";
    cn.Open();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    ببخشید کل برنامتون رو آپلود کنین!

  9. #9

    نقل قول: نحوه تغییر connection string بعد از تبدیل شدن class library به dll

    برنامه من API است که با Revit کار می کنه و احتمالا شما نمی توانید اجراش کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •