صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 172

نام تاپیک: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

  1. #1

    Thumbs up آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی dotnetbar

    با سلام خدمت دوستان عزیز ،

    در این تاپیک قصد دارم نحوه ی استفاده از برخی از کنترل های پرکاربرد بسته ی DevComponent رو آموزش بدم ..

    معرفی کوتاه در رابطه با این ابزارها : شرکت DevComponent یک بسته ی کامل از کنترل های توسعه یافته به همراه ویژگی های جدید را در بسته ای به عنوان DotNetBar ارائه داده است که با استفاده از این اشیا جدید و زیبا میتوانید برنامه ی خود را کاربر پسند تر نمایید.

    البته ناگفته نماند خود من هم تبحر کافی روی این ابزار های ندارم ولی با کمک سایت های خارجی و لینک های مختلف و کمک دوستان سعی میکنم تا حد امکان مطالب رو پوشش بدم...

    ** از دوستانی که با این ابزار های آشنایی کاملی دارند درخواست همکاری میکنم.

    نظر و تشکر یادتون نره تا ببینیم چند نفر خواهان این آموزش ها هستند ، تعداد نفرات فقط یه عامل تشویقی برای ادامه دادن به این مبحث هست.(لطفا نظرات رو با پیغام خصوصی به بنده اعلام کنید)

    کنترل هایی که تا الان آموزش داده شده ( 1391/01/26) :

    TextboxX
    IntegerInput
    Reflection Image
    Reflection Label
    Slider
    Command
    ProgressbarX

    ButtonX
    SuperTooltip
    Ribbon Control ( توسط tam2145 )
    PanelEx
    BalloonTip ( توسط mrg_vb)
    BubbleBar ( توسط mrg_vb )
    TabStrip
    Explorer Bar
    Side Bar


    سوالات و جواب ها :


    نحوه ی اضافه کردن این کنترل ها به Vs2010 به چه صورتی هست ؟ ( به صورت کلیپ تصویری)

    چطور دکمه های Maximize و Minimze رو از Ribbon Control مخفی کنیم؟ ( پست شماره 40)

    چطور وقتی که برناممون رو با این ابزارها طراحی کردیم در سیستم مقصد با مشکل روبه رو نشیم؟ ( پست شماره 43 )

    چطور میتونم استایل فرم پروژه رو به Office 2007 تغییر بدم ؟ ( پست شماره 51 به صورت کلیپ تصویری)

    آموزش راست به چپ کردن ExtraGrid یا هر کامپننتی که قابلیت راست چین ندارد (از جمله کنترل های این بسته)

    نحوه ی ساخت ThemeSaver (به صورت کلیپ تصویری)

    نحوه ی حذف QAT ریبون (به صورت کلیپ تصویری)

    خط جدا کننده گروها در منوی کنترل Ribbon

    نحوه ی اضافه کردن شماره سطر به DatagridviewX

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 23 مهر 1391 در 15:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    آخرین ویرایش به وسیله mohsenm66 : سه شنبه 27 دی 1390 در 17:02 عصر

  3. #3

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    خوب دوستان این اولین قسمت از آموزش های DevComponent هست.این آموزش در رابطه با استفاده از کنترل TextBoxXو خصوصیات اون هست .در این آموزش سعی کردم که شکل های زیادی رو برای فهم بیشتر موضوع به کار ببرم .. بار دیگر از شما دوستان تقاضا دارم نظرات و پیشنهادات خود را به صورت پ خ به بنده اعلام کنید تا باعث شلوغ شدن تاپیک نشه...استفاده از این فایل با ذکر صلواتی بر محمد و خاندانش بلا مانع است..

    پسورد : life ( به صورت حروف کوچیک)

    حجم فایل : 139 کیلوبایت

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 14:20 عصر

  4. #4

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان
    در این تایپیک میخواهید آموزش کامپپوننتهای DevExpress رو بدید یا Dotnetbar ؟!
    ممنون
    یاعلی

  5. #5

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان عزیز ،

    در این آموزش قصد دارم کنترل پرکاربرد Integer Input رو بهتون معرفی کنم ...آموزش به زبانی ساده بیان شده و سعی کردم ، کاربرد هر خاصیت رو در قالب یک شکل براتون جا بندازم..

    پسورد : life




    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 09 اردیبهشت 1391 در 20:03 عصر

  6. #6

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ،

    در این آموزش میخوام 3 کنترل رو آموزش بدم : ReflectionImage و Reflection Label ، Slider سه تا از کنترل هایی که میتونند فرم شما رو زیبا کنند.


    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 09 اردیبهشت 1391 در 20:03 عصر

  7. #7
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    پس از عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوست گرامی عارضم که :
    من صلاح نمیدونم که تو برنامه هام از هر دو کامپوننت DevComponent و Janus استفاده کنم . لذا بی صبرانه منظر پست های بعدی شما هستم تا تصمیم بگیرم که بالاخره با کدوم یکی از این کامپوننتها باید کنار بیام !!
    من به نوبه خود از زحمات شما تشکر و قدردانی می کنم .... به امید اون روزی که این تاپیک هم مثل تاپیک Janus پر از پست های مفید بشه ...
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : دوشنبه 26 دی 1390 در 00:35 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  8. #8
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام
    بالاخره DevComponent رو انتخاب کردم ...

    اگه براتون امکان داره در رابطه با کنترل های Ribbon و Command یه کم توضیح بدین مخصوصا کنترل Command !
    نمونه سورس دارم ... فقط کارایی Command رو نمیدوم !!
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  9. #9

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام
    میشه فقط فایلهای dll رو اپلود کنید

  10. #10

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نمونه سورس دارم ...
    برای کدوم روبین یا command؟
    راستیتش من در مورد robin همطور که می دونین برای انمایش بهتر روبین حتماً پنجره نبایس border داشته باشه حالا مشکل اینجاس که وقتی بردر رو حذف می کنی دیگه پنجره رو نمیشه ریسایز کرد چطور می شه این معظل رو حل کرد؟اساتید کمک کنن
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سری هم به این تاپیک بزنین دوستان سخت به کمک نیاز دارم (بازیدیدش بالاس ولی یکی پیدا نشد جواب بده!)
    ساخت browser که از دو موتور همزمان استفاده میکند

  11. #11

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام این کد برای resize برای بردر هستش
    یه کنترل گوشه پایین سمت راست بزار

    Public Class Form1
    Inherits System.Windows.Forms.Form
    Dim newPoint As New System.Drawing.Point()
    Dim a As Integer
    Dim b As Integer
    Public ScreenWidth As Integer = System.Windows.Forms.Screen.PrimaryScreen.Bounds.W idth
    Public screenHeight As Integer = System.Windows.Forms.Screen.PrimaryScreen.Bounds.H eight
    Private Sub ResizeMe_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles ResizeMe.MouseDown
    If e.Button = MouseButtons.Left Then
    ResizeMe.Cursor = Cursors.PanNW
    End If
    End Sub
    Private Sub ResizeMe_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles ResizeMe.MouseMove
    If e.Button = MouseButtons.Left Then
    Me.SetBounds(Me.Location.X, Me.Location.Y, (Control.MousePosition.X - (Me.Left)) + 10, (Control.MousePosition.Y - Me.Top) + 10)
    Me.Refresh()
    End If
    End Sub
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    End Sub
    Private Sub ResizeMe_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles ResizeMe.MouseUp
    ResizeMe.Cursor = Cursors.Default
    End Sub
    End Class

  12. #12

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه در این تاپیک میخوام به درخواست یکی از دوستان خوبم آموزش شی Command رو بدم امیدوارم بهره ی کافی رو از این آموزش ببرین.

    این آموزش به صورت فایل Word هست ( برنامه مبدلم به دلیل تعویض ویندوز پرید !! ) ..

    در این آموزش مثل آموزش های قبلی سعی کردم عکس زیادی برای یادگیری بهتر به کار بگیرم ..

    دوستان ممکنه برای مدتی در خدمتتون نباشم ( به دلیل مشکلات خاصی ) ولی مطمئنا هر زمانی که وقت آوردم ادامه آموزش ها رو براتون آماده میکنم.

    تشکر و نظر (به صورت پ خ) فراموش نشه.


    پسورد : life ( به صورت حروف کوچیک )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام

    راستیتش من در مورد robin همطور که می دونین برای انمایش بهتر روبین حتماً پنجره نبایس border داشته باشه حالا مشکل اینجاس که وقتی بردر رو حذف می کنی دیگه پنجره رو نمیشه ریسایز کرد چطور می شه این معظل رو حل کرد؟

    Public Class Form1
    Private Const cGrip As Integer = 16
    Private Const cCaption As Integer = 25
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    End
    End Sub
    Protected Overrides Sub OnPaint(ByVal e As PaintEventArgs)
    Dim rc As New Rectangle(Me.ClientSize.Width - cGrip, Me.ClientSize.Height - cGrip, cGrip, cGrip)
    ControlPaint.DrawSizeGrip(e.Graphics, Me.BackColor, rc)
    rc = New Rectangle(0, 0, Me.ClientSize.Width, 22)
    e.Graphics.FillRectangle(Brushes.DarkBlue, rc)
    End Sub

    Protected Overrides Sub WndProc(ByRef m As Message)
    If m.Msg = &H84 Then
    Dim pos As New Point(m.LParam.ToInt32() And &HFFFF, m.LParam.ToInt32() >> 16)
    pos = Me.PointToClient(pos)
    If pos.Y < cCaption Then
    m.Result = CType(2, IntPtr)
    Return
    End If
    If pos.X >= Me.ClientSize.Width - cGrip AndAlso pos.Y >= Me.ClientSize.Height - cGrip Then
    m.Result = CType(17, IntPtr)
    Return
    End If
    End If
    MyBase.WndProc(m)
    End Sub

    Public Sub New()
    InitializeComponent()
    Me.SetStyle(ControlStyles.ResizeRedraw, True)
    End Sub

    End Class


    موفق باشید./

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    چرا این تایپیک قدیمیه لطفا فعالش کنید

  15. #15

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    چرا این تایپیک قدیمیه لطفا فعالش کنید
    سلام دوست عزیز ، به دو دلیل این تاپیک فعال نشده :

    1) متاسفانه دوستان همکاری نمیکنند و فقط شدن موتور دانلود کننده و هیچ نظری ندارند.

    2) این چند وقته واقعا مشغول بودم و در حال یادگیری و وقت نکردم این تاپیک رو به روز کنم حتما چند روز دیگه بقیه ی مطالب رو میزارم.

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : سه شنبه 03 بهمن 1391 در 18:30 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام کار با چارت رو هم بزارین ممنون میشم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    من قبلا با devComponent کار کردم
    بعضی وقتها به هم میریزه یعنی کنترلها رو نشون نمیده
    یا این که بعضی قابلیت ها رو نداره
    من که چند بار سعی کردم استفاده کنم ولی به همین دلیل, ترکش کردم
    چون خیلی ضدحال هست که چند هفته رو طراحی کار کنی بعد یک دفعه همه طراحی ها بپره و هیچ راهی هم نداشته باشه
    اصلا هیچ تضمینی به درست کار کردن اون نیست
    خصوصا اگر راست به چپ کنید, منوی فایلش خارج از فرم در میاد
    آخرین ویرایش به وسیله Hossis : جمعه 21 بهمن 1390 در 10:50 صبح دلیل: افزودن مطلب

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    من قبلا با devComponent کار کردم
    بعضی وقتها به هم میریزه یعنی کنترلها رو نشون نمیده
    یا این که بعضی قابلیت ها رو نداره
    من که چند بار سعی کردم استفاده کنم ولی به همین دلیل, ترکش کردم
    چون خیلی ضدحال هست که چند هفته رو طراحی کار کنی بعد یک دفعه همه طراحی ها بپره و هیچ راهی هم نداشته باشه
    اصلا هیچ تضمینی به درست کار کردن اون نیست
    خصوصا اگر راست به چپ کنید, منوی فایلش خارج از فرم در میاد
    واقعا اگه اینجوریه بیخیالش بشم

  19. #19
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Unhappy نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    من قبلا با devComponent کار کردم
    بعضی وقتها به هم میریزه یعنی کنترلها رو نشون نمیده
    یا این که بعضی قابلیت ها رو نداره
    من که چند بار سعی کردم استفاده کنم ولی به همین دلیل, ترکش کردم
    چون خیلی ضدحال هست که چند هفته رو طراحی کار کنی بعد یک دفعه همه طراحی ها بپره و هیچ راهی هم نداشته باشه
    اصلا هیچ تضمینی به درست کار کردن اون نیست
    خصوصا اگر راست به چپ کنید, منوی فایلش خارج از فرم در میاد
    سلام دوستان
    راستش با مطلب دوستمون موافقم ...
    منم با این مجموعه کامپوننت مشکلهای زیادی دارم ....
    کنترل ComboBoxEX این مجموعه خیلی بد عمل می کنه ! خصوصا که از خاصیت DataSource اون بخوای استفاده کنی ... به هیچوجه RilghtToLeft اون درست عمل نمیکنه !! خودم با یه برنامه نویسی غیر اصولی تونستم این مشکل رو حل کنم !
    خلاصه ی مطلب اینکه موندم با کدوم مجموعه کامپوننت کنار بیام . میگم این همه شرکتها که تو کار برنامه نویسی هستند .. همین مشکلات رو دارند یا نه ؟!

    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  20. #20

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوست عزیز Gilsoft امیدوارم حالت خوب باشه...

    آره در این نسخه ای که من هم استفاده میکنم این مشل(راست چین شدن Combo وقتی که به بانک وصل میشه)رو داره و تا الان هم نتونستم حلش کنم (شاید هم امکان پذیر نباشه!!) .. ولی شما میتونین اول این نسخه جدید 2010 رو نصب کنین و استفاده کنین ببینم این مشکلات رو داره؟؟؟ اگه بازهم این مشکلات رو داشت به احتمال خیلی زیاد باید از Janus استفاده کنین.

    موفق باشید./

  21. #21
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلامی دوباره خدمت دوستان
    مشکل راست به چپ ComboBoxEX رو به روش زیر برطرف کردم (البته فکر کنم غیر اصولی باشه).
    طبق تصویر زیر ابتدا در خاصیت Items بسته به نیاز خودتون (ماکزیمم آیتمها {مثلا من 100 تا رو Add کردم }) ComboItem رو Add کنید. سپس از کد زیر استفاده کنید . لازم بذکر است که این کد رو باید بنا به نیاز خودتون تغییر بدید. من از لحاظ کلیات اونو نوشتم.
    cbx2.png
      Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim i, L, N, F, d As Integer
    L = ComboBoxEx1.Items.Count
    N = 0
    F = 5 ' تعداد آیتمهایی که باید در کامبوباکس نمایش داده شوند
    ' !!! F <= L !!!
    For i = 0 To F
    ComboBoxEx1.Items.Item(i).Text = "آیتم شماره " + Trim(Str(i + 1)) ' dr.Item("Name").ToString
    ComboBoxEx1.Items.Item(i).TextAlignment = 2 ' جهت راست چین کردن آیتمها
    N += 1
    Next
    For d = N To L - 1
    ComboBoxEx1.Items.RemoveAt(N) ' جهت حذف مقادیر اضافه در کامبوباکس
    Next

    اگه مشکلی هست .. من در خدمتم.
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : شنبه 22 بهمن 1390 در 01:10 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  22. #22

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان عزیز ،

    اینم قسمت جدید از سری آموزش های مربوط به DevComponent .

    آموزش کنترل : ProgressbarX

    حجم فایل : 132kb




    دانلود

    لطفا نظر (به صورت پ خ) و تشکر فراموش نشه.

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 14:10 عصر

  23. #23

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان عزیز ،

    اینم سری جدید از آموزش های مربوط به DevComponent .

    آموزش : کنترل ButtonX

    حجم فایل : 101 کیلو بایت





    دانلود فایل آموزشی


    در این آموزش سعی کردم مطالب رو تا حد امکان با شکل توضیح بدم.


    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 14:14 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    113

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    كامپوننت dev بهترين كامپوننت واسه .net ولي متاسفانه r-l رو ساپورت نمي كنه تو سايتش هم اخبار ضد نقيض در مورد r-l اعلام كرده اولش ميگه معلوم نيست كي r-l مي كنن بعدش هم مي گن در آينده اي نزديك از دوستاني كه تونستن r-l كنن ما رو از راهنمايي دريغ نكنن

  25. #25

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ،

    اینم آموزش جدیده سری آموزش های مربوط به بسته ی Dotnetbar

    آموزش : کنترل Super Tooltip

    حجم فایل : 624 کیلوبایت





    دانلود


    در این آموزش سعی کردم مطالب را مبتنی بر شکل توضیح بدم.


    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 14:16 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار tam2145
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    167

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوست عزیز !!
    آموزش اصل کاری را بگذار !! خودت می دونی منظورم چیه !!
    اگه نذاشتی اگه تونستم خودم می گذارم !!

  27. #27

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط tam2145 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز !!
    آموزش اصل کاری را بگذار !! خودت می دونی منظورم چیه !!
    اگه نذاشتی اگه تونستم خودم می گذارم !!
    آموزش بعدی ماله شماست

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار tam2145
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    167

    Wink آموزش کنترل ribbon control

    نقل قول نوشته شده توسط vbBoss مشاهده تاپیک
    آموزش بعدی ماله شماست
    با سلام !!
    آموزش کنترل ribbon control
    این آموزش با فرمت آفیس 2010 بوده !! مختصر و آموزنده !! البته در آینده تکمیل تر هم می شه !!
    دیگه دوستان ببخشند !! اولین آموزش من در این انجمن هست !!

    ribboncontrol.rar

  29. #29

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام ، خسته نباشید میگم دوسته من ، ممنون از اینکه منو یاری میدی.

    پ خ بده تا کنترل ها رو بخش بخش کنیم.

    یک پیشنهاد : برنامه مبدل word to pdf رو دانلود کن و به pdf تبدیلشون کن آموزش ها رو. بعضی از سایت ها هم هستن که به صورت آنلاین همین کار رو میکنن. جمله convert word to pdf online رو گوگل کن.

  30. #30

    Talking نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام به همه دوستان گرامی ...

    واقعا کارتون بیسته

    سعی کنید ادامه بدید تا ماهم فیضشو ببریم.

  31. #31

    Thumbs up نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان اینم قسمت جدید از سری آموزش های مربوط به بسته ی dotnetbar :

    این قسمت : PanelEX

    حجم فایل : 161 کیلوبایت


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 13:59 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    113

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    مرسي از كاراتون ومشكل اصلي اين كامپوننت r-l نبودنه اونه از دوستاني كه اين كارو كردن اگه راهنمايي كنن ممنون مي شم

  33. #33

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    کنترل Slider

    کنترل Slider یک نوار لغزنده است.
    Label Visible : در صورت True بودن می تواند حاوی برچسب نیز باشد.
    LabelPosition :محل قرار گیری برچسب را مشخص می کند.
    Text :متن برچسب را مشخص می کند.
    مثال:
    Slider1.Text = Slider1.Value

    Step : میزان افزایش و یا کاهش را تعیین می کند.

  34. #34

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوست عزیز ، ممنون از آموزش هات فقط چند تا نکته :

    1 ) قبلا این کنترل آموزش داده شده اگه به صفحه ی اول همین تاپیک برید لیست کنترل هایی که تا الان آموزش داده شدن رو نوشتم

    2 ) اگر قصد دارد در این کار ما رو کمک کنین میتونین اون کنترلی رو که قصد دارین آموزشش رو بدین ( به شرطی که جز کنترل های صفحه اول نباشه ) میتونین به من و tam 21 پ خ بدین که قصد دارین کدوم کنترل رو آموزش بدین .

    3 ) سعی کنین آموزش ها رو به صورت پی دی اف بزارین تا باعث شلوغ شدن بیش از حد این تاپیک نشه.

    4 ) اون دو پستی رو که بالا دادین رو حذف کنین.

    موفق باشید./

  35. #35

    Talking نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    درود و خسته نباشید به همه ی دوستان...
    اینم سری جدید از سری آموزش های مربوط به بسته ی dotnetbar :

    آموزش این سری: BalloonTip

    اینو هم بگم این اولین آموزش من در این سایت و در کل است. اگه کمی کاستی داشت به بزرگی خودتون ببخشید

    دانلود کن

  36. #36

    Thumbs up نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    درود و خسته نباشید به همه ی دوستان...
    اینم سری جدید از سری آموزش های مربوط به بسته ی dotnetbar :

    آموزش این سری: BubbleBar
    امیدوارم که خوشتون بیاد.



    شما هم یه دستی بالا بزنید و شروع به ساختن یه آموزش از کنترلهای DotNetBar شوید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 123.zip‏ (352.9 کیلوبایت, 1508 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : دوشنبه 14 فروردین 1391 در 01:06 صبح

  37. #37

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوست عزیز ، ممنون از آموزشی که قرار دادی ، بسیار مفید بود فقط 3 تا نکته :


    1 ) دوستانی که دانلود میکنن ممکنه وقتی که فایل پی دی اف رو باز میکنن ، با پیغام خطایی مواجه بشن دلیلش هم فارسی بودن نام فایل و نام فولدر هست پس نام ها رو به اسم انگلیسی یا عدد تغییر بدین تا درست بشه

    2 ) پیشنهاد : اگه واسه هر خصوصیت از طریق شکل کاربردش رو بگی خیلی عالی میشه یعنی از طریق شکل بگی که این خصوصیت کارش چیه چون بیشتر در حافظه میمونه ( حافظه تصویری ) .


    3 ) دوستانی که دانلود میکنن لطفا دکمه تشکر رو فشار بدن ، تا تشکر کوچیکی از زحمت و وقتی که ایشون گذاشتن بشه.


    آموزشتون خیلی خوب و مفید بود با نام خودتون در پست اول درج شد.

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : دوشنبه 14 فروردین 1391 در 01:24 صبح

  38. #38

    Thumbs up نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ،

    اینم آموزش جدید از سری آموزش های بسته ی Dotnetbar ، در این pdf آموزش کنترل بسیار جالب TabStrip رو دادم ، امیدوارم خوشتون بیاد.پیشنهاد ها و انتقاد های خود را از طریق پیغام خصوصی با بنده در میان بزارید.


    آموزش : TabStrip

    حجم فایل : حدودا 550 کیلوبایت



    دانلود فایل آموزشی


    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 14:04 عصر

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار NitroPlus
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اراک
    پست
    405

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان
    میشه برای Ribbon Control تصویر Background انتخاب کرد؟

  40. #40

    Thumbs up از بین بردن (مخفی کردن) دکمه ی Maximize در RibbonControl

    سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، چند باری بود این سوال ( مخفی کردن دکمه ی Maximize یا Minimize ) در این سایت پرسیده میشد تصمیم گرفتم آموزشش رو واسه شما دوستان بزارم .

    1 ) اول اینکه یک کنترل RibbonControl رو روی فرم قرار بدین.

    2 ) به محیط کدنویسی فرم برین و 2 فضای نامی زیر رو به کلاس فرم اضافه کنید :

    Imports DevComponents.DotNetBar
    Imports System.Collections


    3 ) کد زیر رو داخل رویداد Form_Load بنویسی و سپس برنامه رو دیباگ و نتیجه رو مشاهده کنید . کدش ساده هست و میتونین راحت یادش بگیرین اگه سوالی داشتین در رابطه با کد به صورت پ خ بپرسین تا باعث شلوغ شدن تاپیک نشه.

    Dim SystemItems As ArrayList = RibbonControl1.RibbonStrip.GetItems("", GetType(SystemCaptionItem))
    For Each item As SystemCaptionItem In SystemItems
    If Not item.IsSystemIcon Then
    item.RestoreMaximizeVisible = False
    End If
    Next


    ** کد بالا باعث مخفی شدن دکمه ی Maximize RibbonControl میشه اگه میخواین دکمه ی Minimze رو مخفی کنید کافیه فقط به جای خط item.restoreMaximizeVisible کد زیر رو قرار بدین :

     item.MinimizeVisible = False


    موفق باشید./

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •