صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 172

نام تاپیک: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

  1. #41

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ،

    اینم آموزش جدید از سری آموزش های بسته ی Dotnetbar ، در این pdf آموزش کنترل بسیار جالب Explorer Barرو دادم ، امیدوارم خوشتون بیاد.پیشنهاد ها و انتقاد های خود را از طریق پیغام خصوصی با بنده در میان بزارید.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 13:54 عصر

  2. #42

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ،

    اینم آموزش جدید از سری آموزش های بسته ی Dotnetbar ، در این pdf آموزش کنترل بسیار جالبSide Bar رو دادم ، امیدوارم خوشتون بیاد.پیشنهاد ها و انتقاد های خود را از طریق پیغام خصوصی با بنده در میان بزارید.


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #43

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ،

    دوستی پرسیده بودن وقتی که از این ابزارها در برنامم استفاده کردم و ظاهر برنامم رو با این ابزارها طراحی کردم روی سیستم مشتری جواب نمیده و Error میده.

    گفتم از طریق شکل این موضوع رو واستون شرح بدم تا کمتر این سوال پرسیده بشه :

    شما باید بعد از اینکه از این ابزارها استفاده کردید به مراحل زیر رو هم انجام بدین تا به درستی کار کنه:

    1 ) در پنجره ی Solution EXplorer رو My Project دابل کلیک کنید .


    2 ) در پنجره ی باز شده روی سربرگ reference کلیک کنید.


    3 ) خاصیت CopyLocal از کلیه ی Refrence های این بسته رو برابر True کنید .



    موفق باشید./

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی dotnetbar

    سلام دوست عزیز من از راهنمایی های شما در سایت برنامه نویس واقعا لذت بردم میخواستم نظرتون رو درباره دات نت بار بدونم میخوام بدونم تو برنامه های تجاری ازش استفاده کنم خوبه یا نه و این که میخواستم درباره بعضی پروژه هایی که در دست دارم باهاتون صحبت کنم اگه وقت داشته باشین

  5. #45

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام من ابزار Dev رو از سایت میهن دانلود،دانلود کردم و نصب کردم و به برنامه ساده خواستم با اون بنویسیم که اطلاعات منو از بانک اطلاعاتی بایند میکنه به لیست باکسم اما از بیشتر خطاهای برنامه من خطا گرفت.از کانکشن استرنیک و دیتا ویو و دیتا ست.بعدم خودش یه سری راهنمائیم برام میاره که این کد باید اینجوری باشه.میخوام بدونم کدنویسی Dev با سی شارپ معمولی فرق داره مگه؟آیا کد نویسی اصولی رو به ما یادآور میشه این راهنمائی ها؟
    عکس ضمینه رو نگاه کنید(الیته من کدها رو با سی شارپ نوشتم نه با وی بی اما چون تایپک مخصوص Dev بود اینجا تایپک زدم)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png dv.PNG‏ (29.0 کیلوبایت, 1550 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Yanehsar : جمعه 01 اردیبهشت 1391 در 11:46 صبح

  6. #46

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام من ابزار Dev رو از سایت میهن دانلود،دانلود کردم و نصب کردم و به برنامه ساده خواستم با اون بنویسیم که اطلاعات منو از بانک اطلاعاتی بایند میکنه به لیست باکسم اما از بیشتر خطاهای برنامه من خطا گرفت.از کانکشن استرنیک و دیتا ویو و دیتا ست.بعدم خودش یه سری راهنمائیم برام میاره که این کد باید اینجوری باشه.میخوام بدونم کدنویسی Dev با سی شارپ معمولی فرق داره مگه؟آیا کد نویسی اصولی رو به ما یادآور میشه این راهنمائی ها؟
    عکس ضمینه رو نگاه کنید(الیته من کدها رو با سی شارپ نوشتم نه با وی بی اما چون تایپک مخصوص Dev بود اینجا تایپک زدم)
    سلام ، اون نسخه ای که شما دانلود کردین نسخه ی DevExpress هست و کاملا با این نسخه ( Dotnetbar ) متفاوته ، با اون نسخه کار نکردم ولی از تصویر مشخه که یک Editor مخصوص به خودش رو داره که به جای Editor ویژوال استودیو قرار میده شاید اشکال از این باشه.

    آیا کد نویسی اصولی رو به ما یادآور میشه این راهنمائی ها؟
    100 درصد ، خطا میگه بهتره از این شکل استفاده کنید . شما اومدین یک شی از کلاس frmaddData ایجاد کردین و این فضایی از رم رو اشغال میکنه و سرعت رو پایین میاره( هرچند در کامپیوتر های امروزی زیاد محسوس نیست) به خاطر همین گفته بهتره از ساختار using استفاده کنید

  7. #47

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوست عزیز من از راهنمایی های شما در سایت برنامه نویس واقعا لذت بردم میخواستم نظرتون رو درباره دات نت بار بدونم میخوام بدونم تو برنامه های تجاری ازش استفاده کنم خوبه یا نه و این که میخواستم
    سلام دوست عزیز ، من تا حالا با بسته های مختلفی کار کردم از جمله Telerik ، janus ، DevExpress ولی هیچکدوم به زیبایی و راحتی این بسته نبودن ( نظر کاملا شخصی ).

    در رابطه با استفاده کردن از این بسته خودم چند پروژه رو با همین ها تحویل دادم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتن.

    موفق باشید

  8. #48

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام لینک دانلود این ابزار را میشه برام بذارید

  9. #49

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام لینک دانلود این ابزار را میشه برام بذارید
    در پست دوم همین تاپیک لینکش رو گذاشتن!!

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    این کامپوننت ها در vs2010 مشکل دارند ولی در 2008 درست کار میکنن.
    آیا ورژن جدید تری هم دارن که مشکل نداشته باشن ؟

  11. #51

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط srfarzad مشاهده تاپیک
    این کامپوننت ها در vs2010 مشکل دارند ولی در 2008 درست کار میکنن.
    آیا ورژن جدید تری هم دارن که مشکل نداشته باشن ؟
    سلام ، اصلا با ویژوال استودیو 2010 مشکلی نداره !

    نسخه 10 جدیدترین نسخه این بسته هست تا الان و با این نسخه از ویژوال استودیو ( 10 ) هیچ مشکلی نداره.

    موفق باشید

  12. #52

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ،

    در این کلیپ آموزشی نحوه ی تغییر استایل فرم ویندوز و Messagebox رو به Office 2007 دادم ، امیدوارم خوشتون بیاد ،


    دانلود کلیپ آموزشی


    حجم فایل : 2828 کیلو بایت


    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 در 01:18 صبح

  13. #53

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    مشكل با كامپوننت Dev.dotnetbar 10

    سلام من از كامپوننت دات نت بار نسخه 10 استفاده ميكنم كرك شده از شي metroshell روي فرم استفاده كردم حالا به يه مشكل برخوردم دكمه بزرگ كننده فرم (مربع)از روي فرم حذف نميشه يعني نميخوام فرمم اين دكمه رو داشته باشه تنظيماتش هم رفتم ولي چيزي نبود لطفا يه كدي بديد بهم

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار tam2145
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    167

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    مشكل با كامپوننت Dev.dotnetbar 10

    سلام من از كامپوننت دات نت بار نسخه 10 استفاده ميكنم كرك شده از شي metroshell روي فرم استفاده كردم حالا به يه مشكل برخوردم دكمه بزرگ كننده فرم (مربع)از روي فرم حذف نميشه يعني نميخوام فرمم اين دكمه رو داشته باشه تنظيماتش هم رفتم ولي چيزي نبود لطفا يه كدي بديد بهم
    سلام
    شما باید استل فرمتون را روی حالت آفیس 2007 ریبون قرار دهید و بعد روی فرمتون کلیک کنید و به تنظیمات بروید و خصوصیت نمایش این ابزار را روی عدم نمایش تنظیم کنید . (( در آخر تنظیمات هست )) ببخش که فارسی نوشتم ، قسمت هایی انگلیسی اش را !! اگر نفهمیدی چی گفتم ، بگو تا قشنگ برات توضیح بدهم !!

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان
    من از این کد جهت ماسک تکست باکس دات نت بار که برای تاریخه استفاده می کنم

    Private Sub txtVoucherHeaderDate_KeyDown(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles txtVoucherHeaderDate.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.Enter Then txtAttach.Focus()
    End Sub


    ولی خیلی جالیه رویدا انتر کار نمی کنه دلیلش چیه دوستان

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    113

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت دوستان و ممنون از آموزشهايي كه مي زارين
    كامپوننت dev به نظر من بهترين كامپونت توي .net ولي مشكل اصلي عدم r-l شدنه اونه اگه ممكنه آموزشي واسه r-l كردن اون بزارين

  17. #57

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام به همه

    اگه میشه یک تاپیک کامل برای کنترل gridview این کمپانی تهیه کنید . ممنون

  18. #58

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    '''''''''''''''''''''''''''

  19. #59

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام خدمت استاد.
    من یک مبتدی هستم.
    شما آموزش خود کنترل هارا گذاشتید اما چطور میتوان این کنترلها را وارد VS.net2010کرد؟ یعنی چطور این کنترل هارا در ToolBarوارد کنیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم؟Telerikبعد از نصب بطور اتوماتیک تمام امکاناتش را در ToolBar اضافه میکند وبایک دابل کلیک قابل اضافه شدن به فرم است اما دات نت بار اینطور نیست. میشود توضیح بدی؟ متشکرم.

  20. #60

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    چطور میتوان این کنترلها را وارد VS.net2010کرد؟
    سلام دوست عزیز ، اگه این کنترل ها رو گیر آوردین و نصب کردین که هیچ ولی اگه نصب ندارین لینکش رو از اینترنت گیر بیار و نصب کن(اگه شد جدیدترین نسخش یعنی 10 رو گیر بیار) . یک کلیپ تصویری واستون آماده کردم که نحوه ی اضافه کردن این بسته رو به vs2010 آموزش میده.

    حجم کلیپ : 1.5 مگابایت.

    دانلود

    موفق باشید./

  21. #61

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    ممنونم استاد. دمت گرم دقیقا همون چیزی بود که میخاستم.

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام دوستان بلخره قابلیت راست چین رو با زور به کامپننت های این شرکت خروندم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%AF%D9%87%29
    آخرین ویرایش به وسیله arman_Delta2002 : پنج شنبه 01 تیر 1391 در 08:38 صبح

  23. #63

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام
    چند سوال در مورد این کامپوننت داشتم
    چه نرم افزارهایی باید روی یک سیستم نصب باشه تا برنامه ای که با این کامپوننت نوشته شده اجرا بشه(منظورم روی کامپیوتر خود برنامه نویس نیست که ویژوال استودیو داشته باشه منظورم روی کامپیوتر کلاینته که می خواد از این برنامه استفاده کنه)
    و دومین سوال اینه که این نرم افزار روی ایکس پی هم اجرا می شه؟
    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله mjanbazi : دوشنبه 19 تیر 1391 در 11:21 صبح دلیل: اشکال تایپی

  24. #64

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    با سلام
    ســلام.

    چه نرم افزارهایی باید روی یک سیستم نصب باشه تا برنامه ای که با این کامپوننت نوشته شده اجرا بشه(منظورم روی کامپیوتر خود برنامه نویس نیست که ویژوال استودیو داشته باشه منظورم روی کامپیوتر کلاینته که می خواد از این برنامه استفاده کنه)
    شما به هیچ برنامه ی خاصی نیاز ندارین فقط باید یک کار رو انجام بدین که در اینجا توضیح دادم

    و دومین سوال اینه که این نرم افزار روی ایکس پی هم اجرا می شه؟
    این بسته با ویندوز ایکس پی هیچ مشکلی نداره.

    موفق باشید

  25. #65

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    متشکرم
    ولی باید دات نت فریم ورک هم نصب باشه
    مگه نه؟

  26. #66

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط mjanbazi مشاهده تاپیک
    متشکرم
    ولی باید دات نت فریم ورک هم نصب باشه
    مگه نه؟
    ربطی به دات نت فریمورک نداره ، کلا برنامه شما از پایه اگه بخواد روی برنامه طرف اجرا بشه باید دات نت فریم ورک مناسب هم نصب بشه حتی اگه از این کامپوننت ها استفاده نکنی.

  27. #67

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents


  28. #68

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط سیاوش ابراهیمی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ،

    در این کلیپ آموزشی نحوه ی تغییر استایل فرم ویندوز و Messagebox رو به Office 2007 دادم ، امیدوارم خوشتون بیاد ،


    دانلود کلیپ آموزشی


    حجم فایل : 2828 کیلو بایت


    موفق باشید./
    سلام و خسته نباشید.....

    من برای نمایش یک کادر پیام (استایل آفیس 2007) به این شکل عمل کردم ولی با آموزشی که آقای سیاوش گذاشتن ظاهرش از زمین تا آسمون فرض می کنه ؟؟؟؟؟




    MessageBoxEx.Show("آیا مطمئن به حذف رکورد فعلی هستید؟", "هشدار", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question)




  29. #69

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    من برای نمایش یک کادر پیام (استایل آفیس 2007) به این شکل عمل کردم ولی با آموزشی که آقای سیاوش گذاشتن ظاهرش از زمین تا آسمون فرض می کنه ؟؟؟؟؟
    سلام ، خط زیر رو قبل از اون خط اضافه کن :

    MessageBoxEx.EnableGlass = False


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 28 مرداد 1391 در 17:37 عصر

  30. #70

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام ، نحوه ی ساخت یک Theme Saver با استفاده از کنترل های Dotnetbar

    دانلود به صورت کلیپ تصویری

    موارد آموزشی : نحوه ی استفاده از StyleManager و Setting



    سربلند باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 28 مرداد 1391 در 18:44 عصر

  31. #71

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    بدلیل بالا بودن حجم فایل و پایین بودن سرعت اینترنت و محدودیت حجم دانلود
    لطفا فایل رو بصورت PDF قرار بدید .

    با تشکر.*

  32. #72

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    لطفا فایل رو بصورت PDF قرار بدید .
    متاسفانه از حوصلم خارجه ! واسه همین به صورت تصویری گذاشتم.

    اینم نحوه ی حذف QAT ( Quick Access Toolbar ریبون :





    دانلود به صورت کلیپ تصویری

    سربلند باشید./

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام
    از این که زحمت میکشید و وقت خودتون رو برای نشر علم صرف میکنید سپاسگزارم.
    متاسفانه از حوصلم خارجه ! واسه همین به صورت تصویری گذاشتم.
    یه نرم افزار برای ساخت فیلم های آموزشی با حجم پایین و با قابلیت تبدیل به فرمت های flash معرفی میکمنم.
    امیدوارم حجم کار رو پایین بیاره و از طرفی در وقت شما بتونه صرفه جویی کنه.
    http://soft98.ir/multi-media/675-bb_flashback.html

  34. #74

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط سیاوش ابراهیمی مشاهده تاپیک
    سلام ، نحوه ی ساخت یک Theme Saver با استفاده از کنترل های Dotnetbar

    دانلود به صورت کلیپ تصویری

    موارد آموزشی : نحوه ی استفاده از StyleManager و Setting



    سربلند باشید./
    سلام دوست عزیز

    ممنون از آموزش خوبتون...

    اگه به این تصویر توجه بکنید قسمت هایی که با رنگ زرد و با فلش مشخص شده این رو میشه چطور اصلاح کرد ؟

    333.png

    با تشکر.*

  35. #75

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    نقل قول نوشته شده توسط سیاوش ابراهیمی مشاهده تاپیک
    متاسفانه از حوصلم خارجه ! واسه همین به صورت تصویری گذاشتم.

    اینم نحوه ی حذف QAT ( Quick Access Toolbar ریبون :





    دانلود به صورت کلیپ تصویری

    سربلند باشید./

    من یه روشی رو متوجه شدم برای مخفی کردن این گزینه (فایل ویدیویی دانلود نشده)

    1.png

    2.png


    مقدار خصیصه های Visible رو برابر False قرار می دهیم.



    3.png

  36. #76

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    اگه به این تصویر توجه بکنید قسمت هایی که با رنگ زرد و با فلش مشخص شده این رو میشه چطور اصلاح کرد ؟
    من همچین مشکلی ندارم ، شاید به خاطر کرک نادرست کامپوننت باشه ، قبلا هم گفتم کرک این بسته مشکلات خاص خودش رو داره

    من یه روشی رو متوجه شدم برای مخفی کردن این گزینه (فایل ویدیویی دانلود نشده)
    روش شما ساده تر هست ولی تقربا میشه گفت من هم به روش مشابه عمل کردم یعنی کدهایی که باعث میشن اون قسمت ایجاد بشه رو در Form.designer حذف کردم

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام
    دوستان عزیز
    من آموزش ها و نمونه کد های این تاپیک رو download کردم.
    یه موضوع که منو در مورد استفاده از این componentها مردد کرده اینه که: چند جا و حتی توی همین تاپیک خوندم ممکنه برای برنامه هایی که از componentهای ک ر ک شده استفاده میکنند.به هنگام اتصال به اینترنت مشکل پیش بیاد.
    خواهش میکنم در مورد این موضوع واضحتر توضیح بدید و اگر راهکاری برای جلوگیری از بروز خطا در آینده وجود داره ارائه بفرمایید.
    ممنونم.

  38. #78

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    یه موضوع که منو در مورد استفاده از این componentها مردد کرده اینه که: چند جا و حتی توی همین تاپیک خوندم ممکنه برای برنامه هایی که از componentهای ک ر ک شده استفاده میکنند.به هنگام اتصال به اینترنت مشکل پیش بیاد.
    خواهش میکنم در مورد این موضوع واضحتر توضیح بدید و اگر راهکاری برای جلوگیری از بروز خطا در آینده وجود داره ارائه بفرمایید.
    سلام دوست عزیزم ، از اینکه کرک این بسته از کامپوننت ها مشکل داره هیچ شکی نیست ، من خودم فکر کنم 3 پروژه بود با همین بسته تحویل دادم و بدون مشکل دارن کار میکنن ، البته 2تاشون به اینترنت دسترسی نداشتن ولی یکی دسترسی داشت و هیچ مشکلی پیش نیومد ! همین الان هم یک نمونه کوچیک درست کردم و روی دو کامپیوتره دیگمون(!) که به اینترنت دسترسی داشتند تست کردم ولی هیچ خطا یا اروری نداد.

    یک خواهش دارم اگه با این بسته پروژه ای رو تحویل دادین خواهشا در همین تاپیک تجربیاتتون رو انعکاس بدین تا بقیه دوستان استفاده لازم رو ببرن.

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    سلام به همه
    لازمه بگم که این کامپوننت ها روی دات نت فریمورک 4 جواب نمیده و فقط روی 3.5 به پایین کار میکنه . راه حلی وجود نداره که روی دات نت فریمورک 4 هم ج بده؟؟؟؟؟

  40. #80

    نقل قول: آموزش کنترل های پر کاربرد بسته ی DevComponents

    لازمه بگم که این کامپوننت ها روی دات نت فریمورک 4 جواب نمیده و فقط روی 3.5 به پایین کار میکنه . راه حلی وجود نداره که روی دات نت فریمورک 4 هم ج بده؟؟؟؟؟
    سلام به شما ; شما مطمئنین که روی دات نت فریمورک 4 جواب نمیده؟!!

    به غیر از فریمورک 4 که به خوبی کار میکرد روی 4.5 که جدید اومده هم امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت ،

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •