نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ATili.Nero
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    31
    پست
    30

    Post سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    سلام به همه
    اول از همه این رو بگم که کل سایت رو سرچ کردم همه فقط تاپیک زدند و لینک دادن جای دیگه
    خواهشند اگه کسی می خواد توضیح بده کامل بگه لطفاً البته....

    دوستان من الان می خوام از یه فرمم تو ASP به فرم دیگه یه کد بفرستم به نظرتون از چه روشی استفاده کنم بهتره،این کاری که من می خواهم انجام بدم فقط اینه که یه کد رو بفرسته بعد فرم دیگه بر اساس اون کد شئ DropDown List رو درست کنه.
    فقط بگید چی کار باید بکنم
    تو این روش ها من فقط Session رو بلدم این روش هم استادک گفته از سزن زیاد استفاده نکن چون سرور هنگ می کنه یکی یه نظر کامل بده ممنون می شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    از querystring باید استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر


    string st="Page1.aspx?Value="+x;
    Response.Redirect(st);

    با این کد مقدار رو میفرستید
    request.querystring["value"].tostring()

    با ین هم تو صفحه مقصد میخونیدش
    آخرین ویرایش به وسیله sarapepors : جمعه 23 دی 1390 در 21:33 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ATili.Nero
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    31
    پست
    30

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    فقط یه سوال
    برای این که QueryString تو لیست بیاد باید تابعی فراخونی بشه؟؟؟
    آخه نیست واسه من....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    سلام.

    string st = "Page.aspx?Value=" + Value;
    Response.Redirect(st);

    دوست عزیز با این کد مقدار value رو به صفحه بعدی که اینجا اسمش page هست میفرستین

    و در صفحه page هم با این کد می خونیدش

    Request.QueryString["Value"];
    آخرین ویرایش به وسیله sarapepors : جمعه 23 دی 1390 در 21:08 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ATili.Nero
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    31
    پست
    30

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    بابا به کی قسم بخورم....
    پیغام خطا می ده

    کسی هست یه Sample برام بذاره اونی که تو تالاره گرفتم اما درست حسابی ننوشته یکی خودش بنویسه بلد نیستم خوب..... کمک می خوام

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: سوال...سوال:چگونگی ارسال یک متغیر سراسری در ASP.Net به فرم دیگر

    Querystringtest.rar
    امیدوارم کمکتون کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •