نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کدام روش برای کنترل اطلاعات بهتر است

  1. #1

    کدام روش برای کنترل اطلاعات بهتر است

    فرض کنید برای ارسال اطلاعات به بانک برای هر جدول یه کلاس مینویسیم. حالا برای کنترل اطلاعات از کدام روش استفاده کنیم بهتره؟
    روش اول:
    توی هر کلاس و هر متد از try catch استفاده کنیم و برای هر کدام یه Exception بخصوص تولید کنیم. بعد هرجا مثلا فرم بخوایم اطلاعات را دریافت یا ارسال کنیم باز از try catch استفاده کنیم و از Exception تولید شده استفاده کنیم.
    روش دوم:
    یه لیست دیکشنری از خطاها داشته باشیم بعد باز از روش بالا استفاده کنیم با این تفاوت که به جای استفاده از try catch و تولید Exception برای هر متد، بیایم و خطای مربوط رو در لیست قرار بدیم. حالا در هرجا مثلا فرم، اگر توی لیست خطایی ایجاد شده، نمایش میدیم و گرنه که به کارمون ادامه میدیم. (این روش معمولا در asp mvc استفاده میشه)

  2. #2

    نقل قول: کدام روش برای کنترل اطلاعات بهتر است

    من شخصا روش دوم را انتخاب می کنم

  3. #3

    نقل قول: کدام روش برای کنترل اطلاعات بهتر است

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    من شخصا روش دوم را انتخاب می کنم
    میشه در مورد روشی که استفاده میکنید بیشتر توضیح بدید. اگر نمونه کد دارید هم بزارید تا با روش های گوناگون آشنا بشیم.

  4. #4

    نقل قول: کدام روش برای کنترل اطلاعات بهتر است

    دوست عزیز تمام خطاهای که امکان رخ دادنشون وجود دارد را لیست کردم بعد با استفاده از qyerystring نمایش میدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •