نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iradata
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    طهران - تهران
    سن
    31
    پست
    338

    Question مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    سلام

    من برای ویرایش اطلاعات یک سری مشترک از این کد استفاده می کنم اما هیچ اتفاقی رخ نمیده !!!!


    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=MOSTAFA-PC;Initial Catalog=AjansDB;Integrated Security=True";
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "update Moshtarekin set name1 = '" + txtName.Text + "'," + "cat='" + txtCat.Text + "',tel1='" + txtTel1.Text + "',tel2='" + txtTel2.Text + "',tel3='" + txtTel3.Text + "',mobile='" + txtMobile.Text + "',address1='" + txtAddress1.Text + "',address2='" + txtAddress2.Text + "'where id = '" + frm1.id + "'";
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    name1 = '" + txtName.Text + "'," + "cat='"

    دستور + رو وردارد چرا باید دو ستون با هم جمع شن؟!!!!
    چنین کاری اصولا و اساسا اشتاباه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iradata
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    طهران - تهران
    سن
    31
    پست
    338

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    name1 = '" + txtName.Text + "'," + "cat='"

    دستور + رو وردارد چرا باید دو ستون با هم جمع شن؟!!!!
    چنین کاری اصولا و اساسا اشتاباه
    متوجه نمیشم یعنی نباید از + استفاده کرد ؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    دستور + رو وردارد چرا باید دو ستون با هم جمع شن؟!!!!
    چنین کاری اصولا و اساسا اشتاباه
    ستون ها رو جمع نمی کنه! رشته ها رو به هم می چسبونه

    شکل دستوراتت درسته!
    اگه error میده قبل where یه فاصله خالی بذار
    اگه از string.format استفاده کنی خواناتره
    چک کن ببین آیدی که داری پاس میدی توی جدولت وجود داره

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    شما روی این دستورcmd.ExecuteNonQuery(); یه breaak point بذار و قبل از اینکه از برنامه اجراش کنی cmd.commandtext رو از watch بگیر و ببر تو Sql اجرا کن ببین اونجا چی میشه ؟ اصلا کار میکنه یا نه؟ چجون اگه error داشته باشه اونجا بیشتر توضیح میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    نقل قول نوشته شده توسط iradata مشاهده تاپیک
    متوجه نمیشم یعنی نباید از + استفاده کرد ؟؟؟؟
    نگاه قبل از دستور cat یک + وجود داره که وجود اون در چنین نوشتاری صحیح نیست و حاوی ارور میشه بقیه خط دستورت درسته

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    دوست عزیز اون + دو تا رشته رو با هم concat میکنه و Error نداره! به نظر شما از نظر VS، این دو تا فرقی دارن؟

    string s;
    s = "a" + "b";

    و

    string s;
    s = "ab";

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اون + دو تا رشته رو با هم concat میکنه و Error نداره! به نظر شما از نظر VS، این دو تا فرقی دارن؟

    string s;
    s = "a" + "b";

    و

    string s;
    s = "ab";
    دوست عزیز این موردی که شما می گویید کاملا درست است اما ما درباره ی بانک داریم صحبت می کنیم و بانک ستون هایی دارد. در اینجا ستون Cat اگه اشتباه نکنم با Name در Name می نویسه که چنین خطی اررور میده به همین سادگی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این موردی که شما می گویید کاملا درست است اما ما درباره ی بانک داریم صحبت می کنیم و بانک ستون هایی دارد. در اینجا ستون Cat اگه اشتباه نکنم با Name در Name می نویسه که چنین خطی اررور میده به همین سادگی
    ببین این ربطی به بانک نداره! صرفا داره از ترکیب یه سری String یه String دیگه میسازه، چه ربطی به بانک داره؟! ببین شما واسه اینکه مطمئن شی یه پروژه new کن و همین دو خط رو توش بنویس. ببین خروجیت چی میشه!؟
                string m = "test";
    string sql = "update Moshtarekin set name1 = '" + m +
    "'," + "cat='" + m + "',tel1='" + m +
    "',tel2='" + m + "',tel3='" + m +
    "',mobile='" + m + "',address1='" +
    m + "',address2='" + m +
    "'where id = '" + m + "'";


    دیدی فرقی نداره؟!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    احتمالا مشکل این دوستمون اینه که کلا اون شرط where که نوشته مشکل داره، یعنی رکوردی با اون مشخصات اصلا نیست که بخواد update کنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با ویرایش بانک اطلاعاتی sql server

    بگذریم ایشاالله خوده دوستمون به جوابشون رسیده باشن و اینجا جای بحث نیست که ما کل کلی داشته باشیم یا نه.
    در کل فرمودم.
    در این دستوری که شما فرمودید
    یعنی محتویات ستون Name شامل:
    محتویات تکست باکس Cat= محتویات تکست باکس دگر
    (درحالی که ویرگول قبل از + دستور را ناقض می کنه)
    اما بنده منظورم اینه که محتویات ستون Name:
    محتویات تکست باکس
    و محتویات ستون Cat شامل:
    محتویات تکس باکس دگر
    (لازمه اش برداشتن "+" می باشد)
    حال از آنجا که دستورات SQL دستورات رشته ای هستند اینکه Cat یک ستون باشد تا رشته بسته به جدول فرد دارد و گفته ی هردو درست است.
    اصلا نه مال شما درست تر بر روی چشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •