نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارتباط دو کنترلر با هم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    ارتباط دو کنترلر با هم

    سلام
    من تو برنامم دو تا controller دارم که می خوام نتیجه یکی از actionهای کنترلر اولی رو تو کنترلر دوم بیارم وازش استفاده کنم آیا چنین کاری امکان پذیر هست؟
    شاید بگید چه کاریه ! خوب همون action رو تو دومی بنویس ولی من باید با توجه به نتیجه action کنترلر اولی ، action کنترلر دومی رو بسازم
    دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه که چطور اینکار رو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: ارتباط دو کنترلر با هم

    یعنی توی هر دو کنترلر اکشنهاتون مشخص هستند ؟ فقط توی اولی یک سری کارهایی انجام میشه که نتیجه باید به کنترلر دومی ارسال بشه و اکشن دوم اعمال دوم رو روش انجام بده ؟ اگه اینطوره از انتقال داده ها استفاده کنید مثل QueryString یا امثال این

  3. #3

    نقل قول: ارتباط دو کنترلر با هم

    FirstController
     public class FirstController : Controller
    {
    public ActionResult Index()
    {
    string someData = "some data";
    return RedirectToAction("Receive", "Second", new System.Web.Routing.RouteValueDictionary(new { content = someData }));
    }

    }

    SecondContoller
    public class SecondController : Controller
    {
    public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }

    public ActionResult Receive(string content)
    {
    return Content(content);
    }

    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: ارتباط دو کنترلر با هم

    زمانی که نام کنترلر مشخص باشه می تونیم از دستورات بالا استفاده کنیم اما اگه مثلا یک اکشن به نام Receive داشته باشیم که تو چند تا کنترلر باشه (این action با توجه به نام کنترلر ها مقادیر مختلفی برمی گرداند) پس ما کنترلر ثابتی نداریم حالا باید چیکار کنیم؟ یعنی تو FirstCotroller به جای نام کنترلر Second چی بنویسیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •