نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    دوستام من یه صفحه ای دارم به نام tribune.php که داخل این صفحه یه عنوان قرار می گیره که مثلا موضوع بحث امروزه و وقتی روی هر موضوع کلیک بشه می ره به صفحه comment.php که هر نفر می تونه در مورد این موضوع بحث کنه و نظر خودشو ارسال کنه

    این صفحه tribune.php هست.
    function tribune()
    {
    $sql="select * from `tbl_tritext` ";
    $res=mysql_query($sql);
    while($row=mysql_fetch_assoc($res))
    {
    echo'
    <center><a href="comment.php?id='.$row["id"].'">'.$row["title"].'</a></center>
    <br>
    ';
    }
    }


    این عنوان از جدول tbl_tritext فرا خوانی می شه و به صورت لینک می باشد و روش کلیک می شه می ره به صفحه comment.php

    خوب در صفحه comment.php من یه فرم دارم که کاربران نظرات خودشونو در مورد اون موضوع قرار می دن
    تمامی نظرات داخل جدول tbl_comment ذخیره می شه .

    مشکلی که اینجا وجود داره نمی دونم چطوری فقط اون نظراتی رو نشون بده مربوط به اون عنوان باشه

    یعنی وقتی روی عنوان "برنامه نویسی" کلیک کرد و رفت به صفحه comment.php?id=1 و کاربر نظر داد فقط نظرات مزبوط به اون موضوع نشون داده بشه.

    لطفا اگه کسی می تونه بگه چطوری انجام بدم.

    سعی کردم توضیح کامل باشه حالا نمی دونم اگه سوالی هست بگید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    با سلام
    کاری که شما می تونید انجام بدید اینه که یه آیدی منحصر به فرد(auto increment) برای مطلبتون در نظر بگیرید. و در لینکی که به صفحه کامنت ها میره این رو هم اضافه کنید commect.php?topic_id=3 وقتی به صفحه کامنت می روید می تونید از این مقدار استفاده کنید.
    وقتی می خواید درج کنید بازهم نیاز به یه آیدی منحصر به فرد برای هر نظر دارید و یه ستون دیگه که نشون میده این نظر مربوط به کدام دسته هست که اینجا 3 هست.
    وقتی هم خواستید نمایش بدید نطر ها رو می گید اون هایی رو نمایش بده که ستون (نظر مربوط به فلان تاپیک هست) =3 هست.


    <form action="?save_nazar&show=<?php echo $_GET['show'];?>" method=post>
    <input type=hidden name=film value=<?php echo $iid;?>>
    <font color="#FFFFFF">نام: <input type=text name=nam>
    ایمیل: <input type=text name=email>
    نظر: <input type=text name=nazar size="48">
    <input type=submit value=ثبت>
    </font>
    </form>
    <p align="center">

    <font color="#FFFFFF"><span style="background-color: #71A2CB">

    <?php
    if(isset($_GET["save_nazar"]))
    {
    $iid=$_POST["film"];
    $nam=$_POST["nam"];
    $email=$_POST["email"];
    $nazar=$_POST["nazar"];
    $sql="insert into nazarat(`topic`,`matn`,`sender`,`what_topic`)value s('$nam','$nazar','$email','$iid')";
    $result=mysql_query($sql);
    if($result) echo "با موفقیت ثبت شد";
    else echo "متاسفانه ثبت نشد";
    }
    ?></span></font>

    و تمام.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    دوست من شناسه اصلی من یا همون id من auto increment هستش چیزی که من از گفته شما دستگیرم شد اینه که من یه فیلد دیگه به نام lid یا هرچی به جدولم اضافه کنم که در واقع شناسه ثبت نظر من یاشه و وقتی هر نظر ثبت می شه همراش یه lid هم ثبت بشه در واقع وقتی به صفحه comment.php?id=2 می ره تمامی نظراتی که داخل این صفحه ثبت می شن باید با lid=2 ثبت بشن درسته

    نظر شما چیه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    سلام
    بله همین که می فرمایید هست.
    پس شد
    در جدول تاپیک ها یک نام منحصر به فرد برای هر تاپیک
    در جدول نظرات یک نام منحصر به فرد برای هر نظر و یک ستون دیگر که مشخص کننده آیدیه تاپیک مورد نظر است.

    یعنی
    select * from nazar where topic=1
    insert into nazar (matn,onvan,topic) values('matn','onvan','1')

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    خوب اینجا یه مشکلی وجود داره شما گفتی where topic=1 درسته ولی وقتی که من می رم به صفحه comment.php?id=3 شماره این id باید برای نظرات اون صفحه باشه یعنی چی .یعنی تمامی نظرات اون صفحه با شماره شناسه 3 یاید ذخیره بشن که این عدد 3 در فیلد lid مربوط به هر نظر ذخیره می شه حالا من وقتی اینو select می کنم دیگه نمی تونم بنویسم where=3 چون من برای تمامی نظراتم در تمامی صفحات فقط از یک دستور select استفاده می کنم اگه بنویسم 3 می شه
    من یه چیزی می گم ببین درسته یا نه باید بنویسم where lid=$lid بعد ["ال آی دی "]lid=$row$ کنم اون فارسی نوشتم همون lid هست

    فقط نمی دونم وقتی وارد صفحه comment.php?id=3 می شیم چطوری شناسه این id که 3 هست برای تمامی نظرات اون صفحه گرفته بشه یعنی وقتی id=3 بود نظرات موقع ذخیره شدن با lid=3 ذخیره بشن و نشون بدن و موقع فراخوان نظرات این صفحه فقط نظرات مربوط به این صفحه گرفته بشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: درخواست کمک در مورد ایجاد تریبون آزاد

    سلام
    یه لینک میذاری اینجوری
    <a href=show_topic?id=123>سخت افزار</a>


    وقتی به صفحه مورد نظر رفتی یه آیدی 123 داری

    <form action=save_comment.php method=post>
    <input type=hidden name=topic_id value=<?php echo $_GET["id"];?>
    <input type=text name=nazar >
    </form>


    وقتی فرم پر شد و به صفحه ثبت رفتی
    $topic_id=$_POST["topic_id"];
    $nazar=$_POST["nazar"];


    insert into comment(topic_id,nazar) values(topic va nazar);


    خوب وقتی در صفحه نمایش سخت افزار هست کوری می نویسی که
    select * from comment where topic_id='$_GET["id"]"


    تمام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •