نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی


    ADOQueryslh.sql.clear;
    ADOQueryslh.sql.add('select p_code,namee,fname,fathername,position,history into Report from vahed where position<15 and membership_type=2');
    ADOQueryslh.execsql;


    سلام خدمت دوستان عزیز
    بانکم اکسس هست
    همانطور که از کد بالا مشخص هست چند تا فیلد از جدولی به نام vahed برمیداره و یک جدول می سازه به نام reprt
    در جدول که جدید ساخته میشه نوع فیلدها همان نوعی هست که در جدول قبلی بوده
    اگه من بخوام نوع یکی از این فیلدها رو از طریق کد نویسی عوض کنم باید چیکار کنم
    مثلا فیلد position در جدول vahed از نوع number هست و من می خوام که در جدول report تبدیل بشه به string

    دوستان عزیز باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی

    فکر کنم تغییر نوع فیلد در اکسس:

    ALTER TABLE TABLENAME ALTER COLUMN COL_NAME int


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی

    مرسی دوست عزیز

    متاسفانه خطای زیر رو میده
    'Data type mismatch in criteria expression'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی

    کدش همینه مگه چی نوشتی الان سایتش هم چک کردم همین بود
    http://office.microsoft.com/en-us/ac...001032207.aspx

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    نقل قول: عوض شدن نوع فیلد از طریق کد نویسی

    من هونطور که گفتید نوشتم و گذاشتمش تو adoquery

    DataModule1.ADOQueryslh.SQL.Clear;
    DataModule1.ADOQueryslh.SQL.Add('ALTER TABLE re_identity ALTER COLUMN position integer');
    DataModule1.ADOQueryslh.ExecSQL;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •