نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش رکوردها در ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نمایش رکوردها در ComboBox

    سلام
    می خوام همه رکوردهای یک فیلد را در یک ComboBox نمایش بدم آیا میشه چنین کاری کرد؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    میتوانید از dbcombobox استفاده کنید یا توسط یک حلقه رکوردهاتون به combobox اضافه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    با dbcombobox فقط یک رکورد در dbcombobox نمایش داده میشه.
    آیا راهی دیگه بجز حلقه هم است؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان - تهران
    پست
    171

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    با سلام
    می تونید در هنگام کلیک بر روی ComboBox ، تیبل مربوطه را open کنید و به تعداد فیلد های آن توسط addItem کنید و Text آن را برابر هر فیلد قرار بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    اگه میشه یک نمونه کد بزارید

  6. #6

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    این هم یک نمونه:
    procedure TQueryForm.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    SqlDataSet2.Open;
    while not SqlDataSet2.EOF do
    begin
    ComboBox1.Items.Add (SqlDataSet2.Fields [0].AsString);
    SqlDataSet2.Next;
    end;
    ComboBox1.Text := CombBox1.Items[0];
    end;


  7. #7

    نقل قول: نمایش رکوردها در ComboBox

    این آدرس یک مقاله کامل در مورد این کار داره
    http://delphi.about.com/od/usedbvcl/l/aa082003a.htm
    یا حق
    آخه این لینک چه ربطی به این تاپیک داره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •