نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کد روزشمار غیبت امام زمان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    کد روزشمار غیبت امام زمان

    دوستان کسی کد روزشمار غیبت امام زمان را داره ، راستش من زیاد به php آشنا نیستم.

  2. #2

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    این کد مربوط به جاوا اسکریپت میشه شما باید اولین روز غیبت امام زمان (عج) رو پیدا کرده و با وقت محلی مقایسه کنید برید تو سایت قائمیه اصفهان اونجا نمونش هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    اونی که دوستمون فرمودن هم از این استفاده کرده:
    کد HTML:
    <style>
    .www-blogers-ir{
    ;color: #008000
    ;font-size: 8pt
    ;TEXT-ALIGN: center
    ;font-family: Tahoma
    ;FONT-WEIGHT: bold
    ;}
    
    #div1 {
    	position:absolute;
    	width:200px;
    	height:115px;
    	z-index:1;
    }
    </style>
    
    <div id="div1"><script src="http://blogers.ir/cod/special-weblogs/lahze-qaibat/mjmafi-mahdaviat-cod2.htm" language="javascript"></script></div>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    اگه هم میخوای آنلاین نباشه از این استفاده کن
    این کد مال همون سایت بالا هستش.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    دوست عزیز من راهنمایی در کدنویسی آن میخواستم ، نه لینک ابزارهای وبلاگ نویسی !!
    در ضمن چرا نمیشه با PHP نوشت و دوستمون گفته باید با java نوشت ؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من راهنمایی در کدنویسی آن میخواستم ، نه لینک ابزارهای وبلاگ نویسی !!
    در ضمن چرا نمیشه با PHP نوشت و دوستمون گفته باید با java نوشت ؟
    دادا چون یه چیز ثابتیه بهتره از جاوا استفاده کنی.با php هم میشه.چیز سختی نیست.زمان فعلی رو بدست میاری و منهای زمان غیبت میکنی.

  7. #7

    نقل قول: کد روزشمار غیبت امام زمان

    من نمه تو چي گني كد روز شمار غيبت اي چيه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •