نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: defalt farsi

  1. #1
    مهمان

    Tick defalt farsi

    باسلام
    چگونه می شود در ادیت باکس های مربوط به ورود اطلاعات defalt فارسی یا انگلیسی تعریف کرد چون برخی از فیدلها باید فارسی تایپ شود و برخی انگلیسی و اگر از صفحه کلید استفاده کنیم معقو ل نمی باشد
    تشکر از راهنمایی شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب

    با این دستور keyboard فارسی میشه
    LoadKeyboardLayout('00000429',KLF_ACTIVATE&#41  ;
    یه نگاه به msdn تمام کدها رو مشخص کرده!!
    LoadKeyboardLayout اینو در msdn جستجو کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    ُسلام
    من کدمو اصلاح کردم حالا run کن درست میشه!
    قبلی یه صفر کم داشت :oops:
    میتونی در onenter هر Edit این کار رو انجام بدی
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    120
    سلام
    ظاهرا در win98 جواب نمی دهد.

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    در ویندوز 98 بخاطر اینکه فارسی شده نسخه عربی ویندوز میباشد باید بجای 429 که کد زبان فارسی است از کد 401 (کد زبان عربی) استفاده کنید. یعنی بدین صورت:
    LoadKeyboardLayout('00000401',KLF_ACTIVATE&#41  ;;

    برای برگشتن به حالت تایپ انگلیسی در همه ویندوزها از کد 409 استفاده میشود. مثال:
    LoadKeyboardLayout('00000409',KLF_ACTIVATE&#41  ;;

    شما میتوانید یک کد داشته باشید که نسخه ویندوز را چک کند. اگر ویندوز جزو خانواده NT باشد (اعم از NT , 2000 , XP) از کد 429 و اگر از خانواده 9x باشد (اعم از 95 , 98 , Me) از کد 401 برای فارسی کردن صفحه کلید استفاده شود.
    اینم یک کد نمونه برای تشخیص نوع ویندوز:

    Interface:

    type
    TOSType = (ostUnknown,ostWin9x,ostWinNT); //uses by OS_Type() function.

    function OS_Type : TOSType;

    Implementation:

    function OS_Type : TOSType;
    var
    osv : TOSVersionInfo;
    begin
    osv.dwOSVersionInfoSize := sizeof(osv);
    GetVersionEx(osv);
    Case osv.dwPlatformId of
    VER_PLATFORM_WIN32_NT : Result := ostWinNT;
    VER_PLATFORM_WIN32_WINDOWS : Result := ostWin9x;
    else Result := ostUnknown;
    end; //Case
    end;

  6. #6
    سلام
    نکته خیلی خوبی بود
    ممنون آقا مهدی

    امید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    بابا!! چه windows داری؟؟؟
    البته با جواب آقای کرامتی دیگه حله!!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    تنها با اضافه کردن دو خط زیر به فایل dpr برنامه٬ خود دلفی برای هر فیلد با توجه به ویژگی BidiMode اون زبان مناسب برای صفحه کلید رو انتخاب می‌کنه.

    begin
    Application.Initialize;

    Application.BiDiKeyboard := '00000401';
    Application.NonBiDiKeyboard := '00000409';

    Application.CreateForm(TForm1, Form1);
    Application.Run;
    end.

  9. #9
    مهمان
    راستی حالا که بحثش پیش اومد برای ویندوزهای عیر فارسی راهی جز نوشتن یه فارسی ساز نیست؟ :?:

تاپیک های مشابه

  1. corba farsi pdf
    نوشته شده توسط vahid_1362 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 21:32 عصر
  2. vC++‎.net و Farsi و هزار نوع رشته
    نوشته شده توسط BitMap در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 06:41 صبح
  3. farsi sql
    نوشته شده توسط tonato در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 15:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •