نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نظر شما برای ایجاد یک شاخه ویژه مباحث Dot Net Framework چیست

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نظر شما برای ایجاد یک شاخه ویژه مباحث Dot Net Framework چیست

    همانطورکه می‌بینید در حال حاضر بخشهای مرتبط با Dot Net Framework‌ بصورت پراکنده در بین بخشهای دیگر هستند.
    ما در نظر داریم یک شاخه ویژه Dot Net Framework ایجاد کرده و مباحث مرتبط با آن را در قالب بخشهایی در این شاخه ایجاد کنیم. نظر شما چیست؟

    لطفا نظر خود را در ادامه این تاپیک بنویسید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    خُبس :wink:

  3. #3
    موافقم موافق ها هستم و مخالف مخالف ها :oops:

  4. #4

    سلام

    سلام آقای کرامتی

    بسیار فکر خوبی کردید واقعا لازم بود

    الان همه چیز حول دات نت می چرخه و خیلی خوبه که برنامه نویسان نظرات و بحثهای پیرامون دات نت و امکانات جدید آن را با اشتراک بگذارند

    با تشکر

  5. #5
    موافقم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    مخالفم!
    بهتر است بخش های VB و VB.NET از هم جدا شوند
    بخش های asp و asp.net از هم جدا شوند
    بخش های سی شارپ و سی و C++‎.NET از هم جدا شوند.
    اینطوری کار تخصصی تر می شود.
    چون بحث دانت فریم ورک کاملا عمومی می شود و نظم سایت را به هم خواهد ریخت.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    بخشهایی عمومی .net خیلی خوبه!!
    ولی بخشیش تخصصیه!!
    ولی در کل موافقم عالیه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    آقا وحید ، اگه یکی بخواد با VB.NET یا #C ویندوز اپلیکیشن بنویسه چی می شه اون وقت ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    چه ربطی داشت؟
    مگه من گفتم asp.net با VB.NET و یا .....

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    با تشکر از مدیریت فهمیده ی سایت :wink: 8)
    ( در ضمن لطفا جای بخش های VB و VB.NET را عوش کنید یعنی rename کنید. چون الان بخشی که به نام VB.NET تغییر نام یافت همان وی بی سابق است و بیشتر موارد به آن مربوط می شود )

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    با تشکر،
    بنظر من بهتر است بجای rename کردن بخشها، مدیران محترم مباحث آن بخش را با استفاده از لینک "مدیریت بخش" در انتهای صفحات تفکیک نموده و به بخش خودش منتقل نمایند.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    پیشنهاد آیکون برای بخش سی شارپ!
    ( فقط این یک مورد BC#‎ Builder را پسندیدم!! 8) )

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    اگه نظر تازه واردها هم مهم است: موافقم ، خیلی زیاد! :? :? :?

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ما اینجا تازه وارد و کهنه وارد نداریم. همه با هم دوست هستیم. به جمع ما خوش آمدی.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    Iran
    پست
    20
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    ما اینجا تازه وارد و کهنه وارد نداریم. همه با هم دوست هستیم. به جمع ما خوش آمدی.
    پس حالا که اینطوره, منم موافقم به خصوص با نظر آقای نصیری :oops:

  16. #16

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    اگر بسمت تخصصی شدن پیش نروید مخاطبان خود را از دست خواهید داد.
    بنظرم لازمست مباحث را همانطور که جناب نصیری فرمودند تخصصی تر کنید.
    وگرنه دوره های آموزشی از راه دور را جایگزین کنید

تاپیک های مشابه

  1. Net Compact Framework Net Framework
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 06:34 صبح
  2. طرح دیدگاه ها در خصوص Net FrameWork.
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 19:43 عصر
  3. اجرای بدون framework
    نوشته شده توسط BitMap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •