نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    سلام
    می خوام از OPenpicturDialog به طور مستقیم عکس در کنترل Image لود کنم .

    با این کدها یک کارایی هم کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم :
    Image1.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.Fil  eName);

  2. #2

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    اینم هست :
    if OpenPictureDialog1.Execute then
    Image1.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.Fil eName);


  3. #3

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    شما می تونی این دستور رو در رویداد " OnCanClose " مربوط به " OPenpicturDialog " بنویسی .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    این جوری که من می نویسم وقتی می خوام لودش کنم پیغام میده که نمی تونم پسوند مورد انتخاب را بپذیرم .

    هر پسوندی باشه : jpg یا bmp و ..

  5. #5

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    از چه نسخه دلفی استفاده میکنید؟
    از کامپوننت OpenDialog استفاده کنید. شی Image با عکسهای jpg و png مشکلی نداره.


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    از نسخه 2010 استفاده می کنم

  7. #7

    نقل قول: لود کردن عکس از OPenpicturDialog در کنترل Image

    به Uses برنامتون یونیت های زیر رو add کنید.
    jpeg, GIFimg ,PngImage


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •