نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    Exclamation چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    سلام به همه
    پروژه ی من یه قسمت واسه صدور کارت عضویت داره نمیدونم چطور طراحی کنم که هم عکس از دیتابیس بگیره و هم توی یه صفحه چندتا کارت عضویت با مشخصات مختلف قرار بگیره.
    خواهش می کنم هرکه بلده کمک کنه خیلی ضروریه
    باید پروژ] ام رو تحویل استاد بدم

  2. #2

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    تا چه حد با کریستال ریپورت آشنایی دارید ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    مرسی از توجهت
    تا اندازه ای که بتونم از کل دیتابیس گزارش بگیرم.
    فیلد عکسم توی کریستال نمیشه آورد
    خواهشا منو راهنمایی کنید این پروژه رو تحویل بدم این درس ما هم تموم بشه

  4. #4

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    مشاهده کنید یاد بگیرید جایی سوال بود در خدمتم ....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    خیلی خیلی ممنون
    کارت بیسته
    اگه بخوام بین دوتا تاریخ کارتا چاپ بشه چی کار باید بکنم.
    راستی فیلد عکسو چطور آوردی به کریستال .فیلد عکس من از نوع varbainarymax هست و نمیتونم بیارمش تویه کریستال.
    شما از آدرس عکس ها استفاده کردید؟من عکس هام توی دیتابیس ذخیره شده.
    for (int i = 0; i < newDataTable.Rows.Count; i++)
    از این خط کد یه خطای زرد رنگ می گیره
    آخرین ویرایش به وسیله firoozi90 : جمعه 14 بهمن 1390 در 14:36 عصر

  6. #6

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    خوب اون خطای زرد رنگ چی میگه ....

    شما در برنامه عمل Select رو انجام میدهید، یک شرط برای بازه تاریخ قرار دهید کارتون راه میوفته ....

    دیگه نیازی به خواندن فایل و ... نیست فقط فیلد تصویر رو در imgByte قرار دهید ....

    شما با DataSet آشنا هستید ... !؟ از اونجایی که در بانک ذخیره کردید کد کمتر نیاز میشه ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohan21 مشاهده تاپیک
    خوب اون خطای زرد رنگ چی میگه ....

    شما در برنامه عمل Select رو انجام میدهید، یک شرط برای بازه تاریخ قرار دهید کارتون راه میوفته ....

    دیگه نیازی به خواندن فایل و ... نیست فقط فیلد تصویر رو در imgByte قرار دهید ....

    شما با DataSet آشنا هستید ... !؟ از اونجایی که در بانک ذخیره کردید کد کمتر نیاز میشه ...

    شما خیلی به من لطف دارید
    خطایی که میده:

    من یه برنامه نویسی کاملا مبتدی هستم ولی مطلبو خوب می گیریم.
    میشه یه لطف کنید یه کم بیشتر توضیح بدید که چطور می تونم این کارو کنم؟ خواهشا.مشکل من اینه که عکسم توی دیتابیس هست.و کدنویسیشو نمی دونم باید چیکار کنم
    آخرین ویرایش به وسیله firoozi90 : شنبه 15 بهمن 1390 در 13:49 عصر

  8. #8

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    جدول TblCustomer رو در بانک خودتون قرار داده اید ؟

    مراحل رو بذارید کنار ...

    1. از راهی که فرم جدید ایجاد می کنید از قسمت Data یک DataSet ایجاد کنید ...
    2. وارد DataSet شوید ...
    3. در قسمت ToolBox گزینه DataAdapter رو انتخاب نمائید تا بتونید یک DataTable از جدول بانک خودتون ایجاد نمایید ...
    4. بانک خودتون رو انتتخاب کنید و next بزنید ...
    5. باز هم next
    6. گزینه Query Build رو انتخاب کنید ...
    7. حال جدولی که در گزارش استفاده می کنید رو Add کنید ...
    8. فیلدهایی که که در گزارش استفاده میشه رو انتخاب کنید ...
    9. حال ok رو بزنید و Finish ...

    چی مشاهده می کنید !!؟

    کارتون با DataSet تمام شده ...

    حال برویم سراغ کریستال ...

    1. یک گزارش ایجاد کنید ...
    2. دکمه ok ...
    3. گزینه Project Data رو باز کنید و سپس ADO.NET DataSet رو باز نمائید و DataSet مورد نظر رو انتخاب کنید تا در سمت چپ قرار گیرد ...
    4. می تونید دکمه Finish رو بزنید و یا اینکه برای انتخاب تنظیمات دیگه مانند ایجاد گروه و ... Next رو بزنید ...
    5. از قسمت DataBase Field جدول یا جداول(چون در یک DataSet میتونید چندین جدول رو قرار دهید) رو مشاهده می کنید ...
    6. هر کدام از فیلدها رو که بخواهید می تونید در صفحه قرار دهید حتی فیلد تصویر ...

    بریم سراغ فرم ...
    1. یک فرم برای نمایش کریستال ایجاد و عمل انتخاب رو انجام دهید و مقادیر رو در newDataTable قرار میدهیم ...
    2. حال اطلاعات را به کریستال تزریق می کنیم مانند کد زیر ...

    CryFactor newCryFactor = new CryFactor();
    newCryFactor.SetDataSource(newDataTable);
    crystalReportViewer.ReportSource = newCryFactor;


    همین .......
    امیدورام مفید باشه ....

  9. #9

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    همین .......
    امیدورام مفید باشه ....
    آخرین ویرایش به وسیله mohan21 : شنبه 15 بهمن 1390 در 17:13 عصر دلیل: تکرار در ارسال

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohan21 مشاهده تاپیک
    همین .......
    امیدورام مفید باشه ....
    واقعا ممنون از راهنماییتون
    تا اینجایی که من توی این سایت بودم شما بهترین برنامه نویس بودین

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    شرمنده
    در مورد عکس که گفتید چیکار کنم؟
    عکس من درون پایگاه داده اس و از نوع VARBINARYMAX هست

  12. #12

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    نیازی نیست کاری کنید ...
    با مراحلی که گفتم کار رو انجام دهید ....
    مشاهده میکنید که تصویر هم نمایش داده می شود ...

    در ضمن من هم مثل شما در اول راه برنامه نویسی هستم ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    شرمنده
    شما گفتید واسه عکس باید چیکار کنم؟
    الان گزارش گرفتم همه چیز عالیه فقط عکسشون نشون نمیده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    شرمنده
    میشه مثالی که بین دوتا تاریخ اینکارو می کنه و توی یه صفحه چندتا کارت چاپ کنه واسم بفرستید.
    واقعا این جسارت منو ببخشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    جواب گرفتم جواب گرفتممممممممممممممممممممم مممم
    واقعا کارت عالی بودددددد
    آفرین آفرین
    واست هرچی پست توی برنامه نویس داری تشکر می فرستم.
    واقعا ممنون
    انشالا که جبران کنم

  16. #16

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    پشتکارتون عالیست ....

    موفق باشید ...

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    دوست عزيز و بزرگوارم سلام
    اولا ممنون از راهنمايي هاتون خيلي كمكم كرد

    يه مشكل برام پيش اومده

    من وقتي پروژه خودم رو اجرا ميكنم به محض اجراي فرمي كه ريپورت توي اون قرار داره نام كاربري و كلمه عيور ديتا بيس رو از من ميخواد!!!
    كجا ميتونم اين قابليت رو حذف كنم؟؟؟؟

  18. #18

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    آدرس Connection شما به چه صورت هست ؟

    از dataSet استفاده کردید ؟

    به چه صورت .... !

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    سلام من طبق مراحلي كه گفتيد ديتا ست ساختم
    البته ديتابيس من روي هاست هستش

  20. #20

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    آدرس Connection شما به چه صورت هست ؟
    هاست ؟ چه هاستی ... !

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    ديتا بيس من روي يك هاست قرار داره يعني توي اينترنت هستش و بهش كانكت ميشم
    براي string هم از اين روش استفاده ميكنم
     "Data Source=154.182.96.225;Persist Security Info=True;Password=PASSWORD;User ID=USER_NAME "

  22. #22

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    وقتی کانکت میشه و میتونه Query رو اجرا کنه و شما در گزارش از دیتاست استفاده می کنید و عمل Select و انجام می دهید و کار تزریق رو از فرم خود به گزارش انجام می دهید نباید مشکلی باشه ....

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    دوست عزيز و بزرگ وارم سلام

    تمام مراحل به خوبي انجام ميشه و هيچ مشكلي نيست فقط قبل از نمايش اين پنجره باز ميشه
    وگر نه بجز اين پيام هيچ مشكل ديگري ندارم
    Untitled.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟


  25. #25

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربر گرامی
    تنها روشی که من تونستم در گزارشم تصاویر رو نمایش بدم همین روش بود و مدت ها بود از هر روشی استفاده می کردم جواب نمی گرفتم خیلی سپاسگذارم
    من یک سوالی برام پیش اومده فقط شاید هم مربوط به این تاپیک نباشه . من در جاهایی که مقادیر null دارم برای درج در datatable به مشکل میخورم ولی در بقیه موارد هیچ مشکلی وجود نداره. برای حل این مشکل چه کنم؟

  26. #26

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    فکر نکنم مشکلی باشه ...

    منظور برای Insert هست ؟؟
    در بخش مربوطه باید سوال رو مطرح می کردید، حتماً شما گزینه Not Null رو در ساخت جدول انتخاب کرده اید ....

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟

    سلام دوستان

    ازتون میخوام که به تایپیک زیر یه سر بزنید و به کمک شما بتونیم این تایپیکو به سرانجام برسونیم

    استفاده از چند جدول در یک گزارش ب

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •