صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: ارتباط با بانک های اینترنتی

  1. #1

    Question ارتباط با بانک های اینترنتی

    سلام
    من میخواستم یک برنامه با C#‎‎‎ بنویسم که به یک بانک اطلاعاتی که روی یک سرور اینترنتی هست ارتباط برقرار کنه و داده ها رو بگیره و بده اما از یه نفر پرسیدم گفت برنامه نویسا میتونن برنامه رو دیکمپایل کنند و پسورد سرور و دیتابیس رو در بیارن اما برای اینکه جلوی این کارو بگیری باید یه واسطه بین اینا درست کنی یعنی با برنامه به زبان php یا ... fبا وب بنویسی که بتونه این کار ها رو برات انجام بده و تو فقط باید به اون وصل بشی و از اون جا که من تابه حال با این زبان کار نکردم میخواستم بدونم مشکل امنیت داده ها با این روش حل میشه ؟ اگر میشه من برنامشو از کجا میتونم پیدا کنم چون خودم بلد نیستم بنویسم و وقت یادگیری زبان php رو هم ندارم ... اگر نمیشه چجوری میتونم امنیت داده ها رو توی اینترنت تامین کنم ؟

    ممنون

    ویرایش : راستی چرا عنوانو اشتباه تایپ کردم ؟ !
    ارتباط با بانک های اینترنتی

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: ارطباط با بانک های اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط Mafia_ir مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخواستم یک برنامه با C#‎‎‎ بنویسم که به یک بانک اطلاعاتی که روی یک سرور اینترنتی هست ارتباط برقرار کنه و داده ها رو بگیره و بده اما از یه نفر پرسیدم گفت برنامه نویسا میتونن برنامه رو دیکمپایل کنند و پسورد سرور و دیتابیس رو در بیارن اما برای اینکه جلوی این کارو بگیری باید یه واسطه بین اینا درست کنی یعنی با برنامه به زبان php یا ... fبا وب بنویسی که بتونه این کار ها رو برات انجام بده و تو فقط باید به اون وصل بشی و از اون جا که من تابه حال با این زبان کار نکردم میخواستم بدونم مشکل امنیت داده ها با این روش حل میشه ؟ اگر میشه من برنامشو از کجا میتونم پیدا کنم چون خودم بلد نیستم بنویسم و وقت یادگیری زبان php رو هم ندارم ... اگر نمیشه چجوری میتونم امنیت داده ها رو توی اینترنت تامین کنم ؟

    ممنون

    ویرایش : راستی چرا عنوانو اشتباه تایپ کردم ؟ !
    ارتباط با بانک های اینترنتی
    بله در مورد ارتباط مستقیم امنیت پایینه و با دکامپایل کردن یوز و پسورد پایگاه به دست میاد.تو php کافیه یه فرم ساده درج یا حذف یا هر چیزی که مورد نظرته بسازی و به عناصر فرم آیدی بدی و با C#‎ بهشون وصل بشی و اطلاعات رو درج کنی.من با C#‎ کار نکردم ولی تو vb برای ارتباط با صفحات فکر کنم از inet استفاده میشد.دقیق نمیدونم اسم این عنصر رو.
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: ارطباط با بانک های اینترنتی

    بله در مورد ارتباط مستقیم امنیت پایینه و با دکامپایل کردن یوز و پسورد پایگاه به دست میاد.تو php کافیه یه فرم ساده درج یا حذف یا هر چیزی که مورد نظرته بسازی و به عناصر فرم آیدی بدی و با C#‎‎ بهشون وصل بشی و اطلاعات رو درج کنی.من با C#‎‎ کار نکردم ولی تو vb برای ارتباط با صفحات فکر کنم از inet استفاده میشد.دقیق نمیدونم اسم این عنصر رو.
    ممنون ولی اینی که گفتی به من کمک نمیکنه ! ( چون من یکم زیادی مبتدیم ) کل اطلاعات من در زمینه برنامه نویسی در حد 350 - 400 صفحه از کتاب آقای هاشمیانه ! (همون PDF 900 صفحه ایه )!

    خوب حالا سوال
    عناصر فرم آیدی بدی
    این یعنی چی ؟

    و php کافیه یه فرم ساده درج یا حذف یا هر چیزی که مورد نظرته بسازی
    این که صورته سوال خودمه !
    خوب اینم یه توضیح بدید چجوری ممنون میشم !؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارطباط با بانک های اینترنتی

    اولا شما اگه C#‎ کار میکنید بهتره با ASP صفحه تحت نت رو بسازید چون راحت تر با هم ارتباط برقرار میکنن
    ثانیا شما عبارت post data to web page C#‎ گوگل کنید نتایج خوبی میگیرید
    این سایت ها راهنمای خوبی هستن:
    http://geekswithblogs.net/rakker/arc.../21/76044.aspx
    http://www.fryan0911.com/2009/05/c-h...age-using.html
    http://internetmarketingcoding.com/h...post-data-in-c
    http://stackoverflow.com/questions/8...-with-a-winapp
    http://bytes.com/topic/c-sharp/answe...bpage-via-post
    برنامه C#‎ رو بنویسید PHP رو ما یکارش میکنیم
    در ضمن برنامه هایی که با .NET نوشته میشن رو نرم افزار هست که بشه کاری کرد به هیچ وجه دیکد نشن

  5. #5

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    برنامه C#‎‎ رو بنویسید PHP رو ما یکارش میکنیم
    اگه اینجوری بشه که عالی میشه !

    در ضمن برنامه هایی که با .NET نوشته میشن رو نرم افزار هست که بشه کاری کرد به هیچ وجه دیکد نشن
    خوب فکر نکنم اینجوری بشه ! چون اگه میشد بحث امنیت بحث منسوخ شده بود ولی اگه اینجوری بشه خوب منم ارتباطم رو با بانک اطلاعات مستقیم میکنم ! ولی بازم تردید 100 % دارم که نمیشه !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    چرا دوست عزیز من استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشتم
    اگه اینجوری بشه خوب منم ارتباطم رو با بانک اطلاعات مستقیم میکنم
    اینجوری بحث سرعت نقل و انتقال دیتا به وجود میاد که هدر رفت زمانتون زیاد میشه

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    راستی اون لینک هایی که گذاشتید سورس چی هستن ؟

    سوال دوم : من چجوری باید برنامه رو بنویسم ! منظورم اینه که من مثل برنامه نوشته شده با دیتا بیس تو کامپیوتر با دیتاگرید برنامه رو بنویسم و یا یه مرورگر وب رو بگذارم و یا چجوری ؟ اون app واسته چجوری به من خروجی میده ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mafia_ir : پنج شنبه 13 بهمن 1390 در 21:50 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    لینک ها آموزش ارسال مقادیر به صفحات وب و خواندن مقادیر بازگشتی در C#‎‎ بود
    خروجی که دریافت میکنید تکست هستش
    از دیتا گرید باید استفاده کنید یا تکست باکس یا یه چی شبیه اینا
    راستی اینا رو توی تالار C#‎ l مطرح کنید

  9. #9

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    یعنی میشه من برنامه رو مثل برنامه با دیتابیس روی ویندوز بنویسم و بعد محل دیتا بیس رو تغییر بدم روی اینترنت ؟ یا باید پایه برنامه نویسیم رو عوض کنم ؟ اگر باید عوض کنم چیکار باید بکنم ؟

    راستی اینا رو توی تالار C#‎‎ l مطرح کنید
    چشم !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    ببینید این چند حالت داره:
    اگه هاست مورد نظر که دیتابیس شما اونجا هستش قابلیت Remote DataBase درش فعال باشه شما میتونید دقیقا مثل برنامه نویسی با دیتابیس ویندوزی عمل کنید
    حالا اگه هاست شما قابلیت ریموت نداشته باشه باید از یک واسط برای ارتباط با دیتابیس استفاده کنید که کدنویسی کمی متفاوت میشه
    مثلا شما اطلاعات رو به صورت String یکپارچه از نت میخونید و بعد باید با کد نویسی هر کدوم رو درجای خودش قرار بدین.
    البته باز اگه از linq استفاده کنید زیاد تفاوتی پیدا نمیکنید.
    چشمتون بی بلا

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    اکثر هاستهای اشتراکی امکان دسترسی مستقیم به بانک رو نمی دهند اون هم بعلت امنیت!
    شما بهتره از طریق رابط تحت وب (asp یا php) از طریق XML یا JSON کار رو انجام دهید.

  12. #12

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen24000 مشاهده تاپیک
    اکثر هاستهای اشتراکی امکان دسترسی مستقیم به بانک رو نمی دهند اون هم بعلت امنیت!
    شما بهتره از طریق رابط تحت وب (asp یا php) از طریق XML یا JSON کار رو انجام دهید.
    یعنی چی ؟

    من تقریبا 60 % پروژه رو بر مبنای بانک اطلاعاتی Acces نوشتم ، تحت ویندوز ، یعنی اون بانکی که روی اینترنت باید باشه الان روی کامپیوتره منه . اگه لطف کنید کامل کمک کنید ممنون میشم . مثلا یه نمونه از نوع دسترسی به بانک رو بهم بدید تا بدونم بانک رو چجوری بنویسم الان کار میکنه ولی روی کامپیوتره ! بعد اون رابط رو میتونم از بچه های همین جا بگیرم یا اینکه باید به کسی بدم تا برام بنویسه ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    من تقریبا 60 % پروژه رو بر مبنای بانک اطلاعاتی Acces نوشتم
    از دیتابیس Access میخواید استفاده کنید؟یعنی با یک بانک اکسس روی وب ارتباط برقرار کنید؟

  14. #14

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    نه فعلا برای ساخت برنامه روی کامپیوتر از این دیتابیس استفاده میکنم ولی از اونجایی که حجم اطلاعات زیاد سنگین نیست پس زیاد فرقی نمیکنه که از SQL باشه یا Access اما اگر لازم شد سر کلید ها رو به Sql تغییر میدم و دیتابیس رو عوض میکنم فعلا مشکلم اینه که همینجوری که برای اینجا نوشتم برای اینترنت همین میشه یا باید کد ها رو تغییر بدم ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    برای اینترنت همین میشه یا باید کد ها رو تغییر بدم ؟
    بستگی به هاستتون داره دوست من گفتم که اگه پورت 3306 یا 3307 که مال کار با دیتابیس هستن باز باشن همین کدها جواب میده در غیر اینصورت نه
    البته بانک اکسس قضیه اش فرق میکنه و میشه بهش مرتبط شد پورت و اینا هم نمیخواد

  16. #16

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    حالا کدوم بهتره اکسز یا اس کیو ال ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    قیاس مع الفارق میفرمایید؟
    خوب مسلم و مبرهن هستش که SQL بهتر هستش هم سرعت هم امنیت هم همه چی
    اما برای ارتباط برقرار کردن از راه دور چون روی امنیت اکسس زیاد کسی حساسیت نشون نمیده اکسس راحت تر ارتباط میده
    و در ضمن اکسس Single User هستش

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    اگر هاست شما همونطور که دوستمون گفتند امکان ارتباط با دیتابیس را به شما بدهد هیچ مشکلی برای نوشتن برنامه ندارید و فقط بجای لوکال ، کانکشن استرینگ شما آدرس اینترنتی میشه!
    در مورد XML هم ، وقتی شما دسترسی مستقیم به بانک نداشته باشید باید از طریق زبان سمت سرور درخواستهای ارسالی از اپلیکشن تحت ویندوز را تحلیل و انجام داده و پاسخ را در قالب XML ارسال می کنید که میتونید گریدهای سمت کلاینت رو بروز رسانی و همچنین تحلیل اطلاعات نمایید و...

  19. #19

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    و در ضمن اکسس Single User هستش
    یعنی تک یوزر ؟ (بعد یعنی چی ؟ )

    اگر هاست شما همونطور که دوستمون گفتند امکان ارتباط با دیتابیس را به شما بدهد هیچ مشکلی برای نوشتن برنامه ندارید و فقط بجای لوکال ، کانکشن استرینگ شما آدرس اینترنتی میشه!
    این مشکل امنیتی نمیده ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    آره یعنی تک کاربره یعنی یک نفر در یک لحظه میتونه اطلاعات رو در بانک بنویسه
    از چه لحاظ مشکل امنیتی؟

  21. #21

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    مشکل این بود که با دیکامپایل ، نشه فهمید بانک اطلاعاتی کجاست دیگه !

  22. #22

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    آره یعنی تک کاربره یعنی یک نفر در یک لحظه میتونه اطلاعات رو در بانک بنویسه
    کلا فقط من مینویسم بقیه میخونن !
    مگر زمان ثبت نام !

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    سلام دوست عزیز
    شما چیزی درمورد وب سرویس شنیدی؟؟؟ جواب سوال شما استفاده از این امکان در برنامه نویسی هستش برای اینکه بفهمی چی هست هم میتونی سرچ کنی هم اینکه به این تاپیک مراجعه کنی.
    در ضمن اگه به هر دلیل خواستی صفحات وب رو دریافت کنی (فرقی نمیکنه با چه زبانی نوشته شده باشه)، بعد به اون سایت اطلاعاتی رو بفرستی میتونی به این تاپیک مراجعه کنی من کد هایی که در این زمینه نوشتم و مشکلاتی که بر خوردم رو و روشهای رفع اون مشکلات رو اونجا آوردم

    این بحث رو در تالار #C پیگیری کن اونجا به احتمال زیاد به راه حل های بهتری هم در زمینه امنیت برنامت و موارد دیگه بهت ارائه میدن

  24. #24

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    خوب من بیشتر برنامه رو نوشتم ! بعدیاش رو باید با دیتا بیس روی اینترنت انجام بدم حالا من دو نوع دیتا بیس دارم :

    Songs.accdb
    یا
    Songs.mdf)Songs_log.ldf(

    کدومو انتخواب کنم ؟

    سوال بسیار حیاتی !
    چجوری اینو رو اینترنت آپلود کنم ؟ اگر کامل توضیح بدید ممنون میشم( هرچند کم کم درایم از بحث PHP خارج میشیم )

    بعد چجوری ارتباط امن برقرار کنم ؟ همون برنامه که گفتین یه فکری براش میکنید .

  25. #25

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    اینم هاستم :http://members.000webhost.com/login.php
    It's free

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    خوب هاست رایگان بستگی داره این دو نوع بان رو ساپورت بکنه یا نه!
    این دو نوع بانک (اکسس و اس کیو ال سرور) هر دو داخل سرورهای ویندوزی جواب میدن حالا این هاست شما اگه ویندوزی باشه مشکلی نیست ولی اگه لینوکسی باشه باید از MySQL استفاده کنید دوست من
    که از قرار معلوم این هاست لینوکسی هستش

  27. #27

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    شما هاست ویندوزی سراغ نداری (فیری ؟ ) ؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    اینا هستن:
    http://www.freeaspwebhosting.org/
    http://www.webhostforasp.net/freeaspwebhosting.aspx
    http://www.7host.com/

  29. #29

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    ثبت نام کردن توشون (چه اینا که تو گوگلا چه کلا ! ) یکم سخت بود آقا من نبودم همون باید برم به یکی بگم اینو برام درست کنه ....

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    نمونه این کار توی اینترنت فراوان انجام شده عزیزم لازم نیست به کسی بگین به راحتی میتونین انجامش بدین

  31. #31

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    آخه نتونستم تو هیچ کدوم از این هاستا ثبت نام کنم !

  32. #32
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    عزیزم هاست ویندوز رایگان وجود خارجی نداره!!!!!چون من هم تا حالا نتونستم گیر بیارم.

  33. #33

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    آخه اول من باید بتونم برنامه رو تست کنم ! نمیشه اول پول بدم بعد بفهمم مشکلا کجاست که ! نمیشه از Apachi استفاده کنم موقتا ؟
    بلدم نیستم برای هاست های لینوکس Database بسازم ، برنامه ای نیست که بشه باهاش این کار رو کرد یا حتما باید به زبان SQL این بانک رو طراحی کرد ؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    توی هاست لینوکس ساختن دیتابیس به مراتب ساده تر از ویندوز و MSSql هستش
    توی قسمت دیتابیس هاست،دیتابیستون رو میسازید و از PHPMyAdmin اقدام یه ساخت جداول مورد نیازتون میکنید

  35. #35

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    نمیتونم به بانک وصل بشم ! اگر من یک هاست ویندوز بخرم امنیتش بالاست ؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    بیا دوست عزیز این فایل رو بگیر و هیچوقتم نا امید نشو
    این یه مثال ساده با C#‎‎ که برات نوشتم
    اگه vb.net بود زودتر برات مینوشتم اما نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم با C#‎‎ کنار بیام!
    اگه سئوالی داشتی بپرس
    فایل PHP رو هم گذاشتم یه توضیح مختصر هم دادم این فعلا بهت یاد میده اصل کار چطوری هستش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    خوب این کجا به بانک اطلاعاتی وصل میشه ؟
    بیا دوست عزیز این فایل رو بگیر و هیچوقتم نا امید نشو
    نه آخه مشکل اینه که باید برای امتحان نهایی آماده بشم و اینکه الانم نزدیک 2 هفته هست که لای کتابارو واز نکردم ! روزی 1.5 ساعت 2 ساعت نشد درس خوندن که ! الان دوستم داره روزی 6 ساعت درس میخونه ! ... و من وقت یاد گیری PHP و ... رو هم ندارم . به خاطر همین گفتم شاید بدم یکی برام بگذاره تو اینترنت ...

  38. #38

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    الان برام مشکلی نیست که روی MYSQL هم کار کنم ، ولی انصافا یک هاست هست که رایگان 50-100 Mb فضا بدون اعصاب خوردی در اختیار آدم بگذاره ؟ چون فهمیدم میشه با PHPMyAdmin جدول ساخت دیگه نمیترشم که بمونم توش ! فقط میمونه ارتباط که آخرش درست میکنم . الان فعلا یک هاست که نه وقتمو بگیره نه بره رو اعصابم بهم معرفی کنید من ارتباط رو برقرار کنم بعد از تست های نهایی و کامل کردن برنامه سورس رو میدم یکی برام ارتباط امنش رو فراهم کنه ...

    ممنون

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    دوست من! ببخشید چطور میخواهید با بانک mysql اون هم روی هاست رایگان ارتباط برقرار کنید!؟
    هاستهای اشتراکی پولی هم این امکان رو به شما نمیده چه برسه به هاست رایگان!!!
    اگه مشکل هاست نباشه دیگه ارتباط با بانک لوکال و هاست که تفاوتی نمی کنه...
    پس بهتره اول یک هاست مناسب یا سرور مجازی تهیه کنید تا مشکلی از بابت اتصال با دیتابیس نداشته باشید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارتباط با بانک های اینترنتی

    خوب این کجا به بانک اطلاعاتی وصل میشه ؟
    ارتباط با بانکش که دیگه کاری نداره شما کافیه توی اون صفحه PHP با توجه به دریافتی هاتون اطلاعات بانکتون رو یا ثبت کنید یا فراخوانی کنید و ...
    اون دیگه کاری به C#‎ نداره و فقط کد PHP هستش
    ببخشید چطور میخواهید با بانک mysql اون هم روی هاست رایگان ارتباط برقرار کنید
    مستقیم به خود دیتابیس متصل نمیشیم،یک واسطه به زبان PHP بین Desktop Application و دیتابیس قرار میدیم که عملیات مربوط رو انجام بده و نتیجه رو برگردونه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •