نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    سلام به همه دوستان .

    توی خیلی از آگهی های استخدام شرکت های برنامه نویسی نوشته مثلا " به یک برنامه نویس سی شارپ مسلط به دات نت فریمورک 3.5 ( یا مثلا 4 ) نیازمندیم " .

    سوال من اینه تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    آیا باید به همه کتابخانه ها و کلاس های اون ورژن خاص دات نت فریمورک تسلط کامل داشته باشیم ؟ ( در حالی که دات نت فریمورک 2 بیش از 1000 کلاس داشت ، فریمورک 4 رو نمیدونم خدا عالمه )

    یا باید به ساختار کلی دات نت فریمورک مسلط باشیم و عملکرد و ویژگی های اون رو درک کرده باشیم .

    یا اصلا منظورش چیز دیگه اییه !

    ممنون از همتون @

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    خیلی کم کسایی هسنتد که بتونن تمامی تکنولوژی ها و ابزارات فریمورک را کامل بلد باشندو نگه داری این همه داده کاریست که هرقسمت آن دارای متخصیصن خود است و کسب این همه تخصص در عمل کاری بسیار مشکل است!

    اما می توان از "تسلط بر فریمورک" این برداشت را داشت که فرد قادر باشد از تلفیغ تکنولوژی های به جا ،بهینه ترین و سریعترین مسیر انتخاب کند.

    یا باید به ساختار کلی دات نت فریمورک مسلط باشیم و عملکرد و ویژگی های اون رو درک کرده باشیم .
    میشه این رو هم گفت!!

    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    ولی این اطمینان را داشته باشید که اگر نمونه کار خوبی نشان دهید، جذب خواهید شد! چون خودشان هیچگاه چنین فردی را نمیابند!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    ممنون از دوست عزیزم AlgorithmX .

    اما بقیه دوستان نظری ندارند ؟
    یعنی در مبحث تسلط به دات نت نظر دوستمون کامل ترین و جامع ترین نظر ممکنه که دوستان دیگه نظری ندادند ؟

    و سخنی با مدیران این تالار :
    من این تاپیک رو 15 بهمن در سایت درج کردم تازه همین سه،چهار رو پیش بود که تو خروجی نمایش داده شد ( اگه مورد من اورژانسی بود که چند روز دیگه باید خودتون رو برای چهلم ام آماده میکردید )

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    مثلا همین تبلیغ سایت ایران هاست
    برنامه نویسی حرفه ای مسلط به #c
    این یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین ؟ یعنی ما باید هر چیزی توی C#‎‎ هست رو بلد باشیم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Veteran : یک شنبه 06 فروردین 1391 در 11:06 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mansour01
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    N/A
    پست
    220

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    بیش تر منظور این هست که اگر شما نوب هستید طرف ما نیاید که ما بگیم فلان چیز و شما بگید نه من آشنا نیستم با اون قسمت و نمی تونم ، یا طرف خودش هم نمیدونه چی میخواد پس کلی مینویسه "مسلط به فلان چیز" خیال خودش رو راحت میکنه .
    حفظ تمام این کلاس ها هم کار هر کسی نیست ، گرچه اینترنت پر هست از توضیحات و نمونه ها و اکثر خود ما هم بسیاری از کدهامون رو از ویرایش همین نوع مثال ها که از جاهای مختلف دریافت میکنیم می نویسیم ، در حقیقت مهندس معمار کدها هستیم .
    برای این نوع آگهی ها شما چند اسکرین شات از برنامه هایی که نوشتید بفرستید ، پاسخ رو دریافت خواهید کرد .
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    دوست عزیز تسلط چیزی مهمی هستش.ولی اگر روح بر نامه نویسی رو واقعا بلد باشید خیلی راحت می تونید در مورد موضوع مورد نظر جستجو کنید و سپس با مطالب و دانشی که در مورد موضوع مورد نظر بدست اوردید کار مورد نظر خودتون رو انجام بدید.

  7. #7

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    به نظر من تسلط به دات نت یعنی:

    آشنایی با یک زبان تحت دات نت مثلا سی شارپ (ساختمانهای داده ای، شیء گرایی و توانایی پیاده سازی آن، Delegate ها، Generiها، آشنایی با Exceptionها و ...)
    آشنایی با تکنولوژی های دسترسی به داده مانند LINQ، ADO.Net،Entity Framework و ...
    آشنایی با گزارش گرفتن (کریستال ریپورت، stimulReport و ...)
    توانایی کار با کامپوننت ها
    ---- تا همینجا کافی بود (حداقل) ولی بهتره که با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشه و روحیه کار تیمی، گهگاهی--> 2 سال سابقه کار و همیشه --> نمونه کار
    WPF بلد باشی خوبه و SQLServer هم بعضی جاها میخوان.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    منم با dr-delphi موافقم
    اصلا نیازی نیست شما همه توابع و کلاس ها رو بلد باشی
    هر شرکتی از یک سری توابع و کلاس های خواصی استفاده میکنن که راحت میشه کار با اونا رو از اینترنت پیدا کرد
    شما معمولا بعد راه یابی به شرکت در 1 ماه اول همه چیز رو یاد میگیرید و در ادامه باید یک کار روتین رو انجام بدید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    هیچ کسی رو نمی تونید پیدا کنید که تمام کلاسها با خواص و رویدادها و متدهای اونا رو بلد باشه . تسلط به زبانی مانند سی شارپ یعنی به ساختار کلی اون خصوصا شی گرایی ، برنامه نویسی چند لایه ، در خصوص این آگهی توانایی انجام کار گروهی ، مسلط بودن به کلاسها , فضای نامهای پایه و پر کاربرد (مانند system.data,xml,... ) و....

    یه مدیر پروژه که نیاز به کد نویس داره ، تنها کافیه به کدهای طرف نگاه کنه نحوه کد زدن خیلی مسائل رو درباره coder روشن خواهد کرد .

  10. #10

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    معمولاٌ کسی که با شما مصاحبه می کند خودش تسلط ندارد اما وانمود می کند که اینچنین است!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    شاید باورتون نشه چهل پنجا جا رفتم دنبال کار ولی نمیدونم چی میخوان کی میخوان . تازه هر جوری بگی باهاشون را اومدم گفتن سه ماه اول بی حقوق گفتیم باشه گفت چک ضمانت گفتیم باشه گفتن حقوق انقد گفتیم باشه........ یعنی نمیدونی هر کی جای من بود تا حالا رفته بود سر کار دیگه مخم پوکیده.... شاید به شص جا رزومه دادم. نمیگم چیز آنچنانی بلدم نه در حد خودم یه چیزایی میفهمم مثل همه شماها. اصلا از مقایسه بدم میاد. شدیدا. ولی میبینی یه کی رفت تو همین جاها مشغول شد که یه مشت دروغ تو رزمه گفت یا.... دیدم که اینو میگم . دعا کنید کار ما ردیف بشه.

  12. #12
    کاربر جدید آواتار Samtak
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Ramhormoz
    پست
    22

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    به نظر من این ساختار اشکال داره یعنی چی که تسلط کامل !!
    توی خود مایکروسافت هم برای ایجاد یک زبان برنامه نویسی (مثل سی شارپ) از چندین برنامه نویس زیر نظر مدیر پروژه استفاده می شه که هر کدوم بخشی از کلاس ها رو می نویسن
    حالا در کل برای استخدام باید با ساختارها آشنا باشید و عملی هم کار کرده باشی (نه فقط تئوری)
    تازه وقتی وارد شرکت میشی میبینی که فقط با تعدادی کلاس بیشتر کار نمی کنی و بعد از مدتی دیگه کار استفاده از کلاسها تکرار میشه

  13. #13

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    معمولاٌ کسی که با شما مصاحبه می کند خودش تسلط ندارد اما وانمود می کند که اینچنین است!
    دقیقا همین طوره
    کاملا باهات موافقم

  14. #14

    نقل قول: تسلط به دات نت فریمورک یعنی چی ؟

    سلام.
    گفته ای تمام دوستان کاملا درست است اما این مفهوم در ایران یک مقداری فرق میکنه.
    دوست عزیز منظور از تسلط بر فریمورک در نگاه اول تسلط داشتن بر تمامیه فریمورک هاست.
    اما چنین چیزی یک مقداری از واقعیت به دور است که یک نفر به تمامی فریمورک ها تسلط داشته باشه!!!.
    بیشتر کسانی که چنین آگهی برای استخدام برنامه نویس میزنند هدفشون اینه که فرد مورد نظرشون بتونه با freamwork3.0, تا4.5 ویژوال استادیو کار کنه و نرم افزار را با اون فریم ورک ایجاد و به مرحله setupسازی برسونه.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •