صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 69

نام تاپیک: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    Thumbs down آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام .امروز میخوام کد بکاپ و ریستور کردن پایگاه داده بوسیله کد سی شارپ براتون بزارم.
    این کد کاملا تست شده و جواب داده

    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;

    try
    {
    if (File.Exists(@"d:\SQLBackup\svBackUp1.bak"))
    {
    if (MessageBox.Show("آیا مایل به انجام عمل بازگردانی هستید؟", "بازگردانی", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    //Connect SQL-----------
    SqlConnection connect;
    string con = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SRVCARD.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    connect = new SqlConnection(con);
    connect.Open();
    //-----------------------------------------------------------------------------------------

    //Excute SQL----------------
    SqlCommand command;
    command = new SqlCommand("use master", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    command = new SqlCommand(@"restore database SRVCARD from disk = 'd:\SQLBackup\svBackUp1.bak'", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    //--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    connect.Close();

    MessageBox.Show("بازگردانی با موفقیت انجام شد", "بازگردانی", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }
    else
    MessageBox.Show(@"Do not make any endorsement above (or is not in the correct path)", "Restoration", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show(exp.Message);
    }



    برای کسب اطلاعات بیشتر به http://www.papro.blogfa.com مراجعه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله firoozi90 : یک شنبه 05 آبان 1392 در 13:11 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار spinelruby
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    118

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام
    ممنون از پست خوبت، میشه کد بک آپ گیری رو هم بذاری البته تست شده !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    اینم کد بک آپ
        bool bBackUpStatus = true;

    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;

    if (Directory.Exists(@"d:\SQLBackup"))
    {
    if (File.Exists(@"d:\SQLBackup\svBackUp1.bak"))
    {
    if (MessageBox.Show(@"آیا میخواهید پشتیبان چدیدتر بگیرید؟", "پشتیبان گرفته شده است", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    File.Delete(@"d:\SQLBackup\svBackUp1.bak");
    }
    else
    bBackUpStatus = false;
    }
    }
    else
    Directory.CreateDirectory(@"d:\SQLBackup");

    if (bBackUpStatus)
    {
    //Connect to DB
    SqlConnection connect;
    string con = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SRVCARD.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    connect = new SqlConnection(con);
    connect.Open();
    //----------------------------------------------------------------------------------------------------

    //Execute SQL---------------
    SqlCommand command;
    command = new SqlCommand(@"backup database SRVCARD to disk ='d:\SQLBackup\svBackUp1.bak' with init,stats=10", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    //-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    connect.Close();

    MessageBox.Show("پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد", "پشتیبان گیر", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }


    برای کسب اطلاعات بیشتر به http://www.papro.blogfa.com مراجعه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله firoozi90 : یک شنبه 05 آبان 1392 در 13:11 عصر

  4. #4

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام اگر بخواهیم از save dialog مسیر را تعیین کنیم چه تغییری باید در برنامه بدهبم.
    من از این کد استفاده کردم اما انجام نمی دهد.

    privatevoid button8_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    string strFileName = string.Empty;
    saveFileDialog1.DefaultExt =
    "BAK";
    saveFileDialog1.FileName =
    "backup file ";
    saveFileDialog1.Filter =
    @"SQL Backup Files (*.BAK)|*.BAK |All Files(*.*)|*.*)";
    saveFileDialog1.FilterIndex = 1;
    saveFileDialog1.OverwritePrompt =
    true;
    saveFileDialog1.Title =
    "Backup SQl files";

    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strFileName = saveFileDialog1.FileName.ToString();
    backup(strFileName);
    }
    privatevoid backup(string strNameFile)

    {
    try
    {
    string command = @"backup database [library] to disk='"+strNameFile+"'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand ocommand = null;
    SqlConnection connect = null;
    connect =
    newSqlConnection("data source =" + Dns.GetHostName() + @"\SQLEXPRESS;initial catalog=library;integrated security=true");
    if (connect.State != ConnectionState.Open)
    {
    connect.Open();
    ocommand =
    newSqlCommand(command, connect);
    ocommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("anjam shod");

    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("error " + ex.Message);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام این فایل می تونه به شما کمک کنه






    برای کسب اطلاعات بیشتر به http://www.papro.blogfa.com مراجعه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله firoozi90 : یک شنبه 05 آبان 1392 در 13:11 عصر

  6. #6

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام
    من می خواهم کد بک اپ وریستور را در یه پروسیجر بنویسم اما نمی دونم چه طور اونها در سی شارپ فراخوانی کنم پروسیجر بک اپ رو به این شکل نوشتم که البته این هم مطمئن نیستم درسته یا نه
    ALTER Procedure [dbo].[AutoBackUp]
    @FileName
    nvarchar(50)
    As
    declare
    @Path nvarchar(255)
    set @Path =( select top 1 PathBackUp from tblSetting )
    declare @PathFileName nvarchar(300)
    set @PathFileName = @FileName
    set @PathFileName = REPLACE(@PathFileName ,'\\','\')
    Begin
    BACKUP DATABASE
    [Question&AnswerBank] TO DISK = @PathFileName with noinit
    End

    میشه لطفا کمکم کنید

  7. #7

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    salam
    این روش به نظرم خیلی کارآمدتر از نوشتن کد های sql در بین کدهاب سی شارپه

    البته من هر کاری کردم نتونستم پروسیجری در sqlexpress(منظورم همون نسخه همراه ویژوال استودیوه!) بنویسم
    ولی کسایی که با sql server management studio کار میکنن میتونن از روی پروسیجر ذخیره شده ای به نام
    sys.sp_addumpdevice برای نوشتن پروسیجر تقلب کنن!!

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    نت
    پست
    76

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام میشه توضیح بدید خط
    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
    رو برای چی نوشتید؟اصلا چی کار میکنه؟
    بعد من توی قسمت پشیبان گیری مشکل دارم "d:\SQLBackup\svBackUp1.bak" آدری چیه؟ و همچنین اولای کدتون " if (Directory.Exists(@"d:\SQLBackup")) {" برای چی؟

  9. #9

    Lightbulb مديريت بانك sql server + پشتيبانگيري + بازيابي پشتيبيان

    با سلام و درود به برنامه نويسان عزيز .

    اين هم آموزشي كه در خواست كرده بوديد : آموزش پشتيبان گيري و بازيابي آن توسط پروسيجر در سي شارپ

    موفق باشيد

  10. #10

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    این کد ها اگه در سیستم مقصد نسخه express نصب باشه کار میکنند؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ


    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;

    مکان نمای فعلی موس را به شکل انتظار(ساعت شنی در میاره) همین.کار خاصی انجام نمیده
    عد من توی قسمت پشیبان گیری مشکل دارم "d:\SQLBackup\svBackUp1.bak" آدری چیه؟
    این دایرکتوری مسیری است که فایل بکاپتون ذخیره میشه.در واقع مسیر و اسم فایل بکاپتون رو خودتون از کد نویسی لنتخاب می کنید.


    " if (Directory.Exists(@"d:\SQLBackup"))

    این شرط هم همونطور که ازش مشخصه میگه که اگر دایرکتوری که بالا توضیحش دادم(البته به جز فایل.فقط مسیر) وجود داشت شرط بعدی که عدم وجود یا وجود فایل بکاپ هست رو چک می کنه.
    این کد که خیلی واضح هست من نمی دونم دیگه چطور میشه توضیحش داد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ




    1
    2
    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;




    مکان نمای فعلی موس را به شکل انتظار(ساعت شنی در میاره) همین.کار خاصی انجام نمیده
    عد من توی قسمت پشیبان گیری مشکل دارم "d:\SQLBackup\svBackUp1.bak" آدری چیه؟


    این دایرکتوری مسیری است که فایل بکاپتون ذخیره میشه.در واقع مسیر و اسم فایل بکاپتون رو خودتون از کد نویسی لنتخاب می کنید.

    1
    2
    " if (Directory.Exists(@"d:\SQLBackup"))




    این شرط هم همونطور که ازش مشخصه میگه که اگر دایرکتوری که بالا توضیحش دادم(البته به جز فایل.فقط مسیر) وجود داشت شرط بعدی که عدم وجود یا وجود فایل بکاپ هست رو چک می کنه.
    این کد که خیلی واضح هست من نمی دونم دیگه چطور میشه توضیحش داد

  13. #13

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    آیا این کد به صورت اتوماتیک بکآپ می گیره؟

  14. #14

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    من وقتی می خوام restore کنم میگه دیتابیس در حال استفاده است.در حالی که اصلا این طور نیست


    The file 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\nezamshab.mdf' cannot be overwritten.  It is being used by database 'nezamshab'.
    File 'nezamshab' cannot be restored to 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\nezamshab.mdf'. Use WITH MOVE to identify a valid location for the file.

    من حتی از use master استفاده می کنم.ولی باز همین پیغام رو میده.
    آخرین ویرایش به وسیله from_hell : سه شنبه 29 فروردین 1391 در 01:09 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hadi.araban مشاهده تاپیک
    آیا این کد به صورت اتوماتیک بکآپ می گیره؟
    منظورتون از اتوماتیک چیه؟یعنی هر چند وقت یکبار خودش بکاپ بگیره؟و یا چیز دیگه ای؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط from_hell مشاهده تاپیک
    من وقتی می خوام restore کنم میگه دیتابیس در حال استفاده است.در حالی که اصلا این طور نیست


    The file 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\nezamshab.mdf' cannot be overwritten.  It is being used by database 'nezamshab'.
    File 'nezamshab' cannot be restored to 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\nezamshab.mdf'. Use WITH MOVE to identify a valid location for the file.

    من حتی از use master استفاده می کنم.ولی باز همین پیغام رو میده.
    شما این کد رو کدوم قسمت برنامت نوشتی؟شاید قسمتی نوشتی که از پایگاه داده داره استفاده میشه.معمولات کد بکاپ و ریستور میزارن توی صفحه اصلی برنامه.جایی که هیچ اتفاقی روی پایگاه داده نمیوفته.

  17. #17

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام دوستان.
    وقتی این کد رو اجرا میکنم خطا دریافت میکنم که دیتا بیس رو پیدا نمیکنه.
    این خطا رو میده:
    Database 'Hossein' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.

    کدم هم به این صورت هستش:

    SqlConnection myConnection = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto  ry|\\Hossein.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    myConnection.Open();
    SqlCommand myCommand = new SqlCommand();
    myCommand.Connection = myConnection;
    myCommand.CommandText = @"BACKUP DATABASE Hossein TO DISK ='C:\Users\SHM\Desktop\back.bak'";
    myCommand.CommandType = CommandType.Text;
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    myConnection.Close();




    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  18. #18

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    بسيار ممنون و سپاسگزارم.... تنها كدي كه واسه بك آپ كار كرد همين بود... ممنونم ..
    البته واسه من يه اروور كوچك داد كه با گشتن تو سايت برنامه نويس اين لينكو پيدا كردم و حل شد... http://stackoverflow.com/questions/9...-created-by-vs
    آخرین ویرایش به وسیله mar236 : جمعه 29 اردیبهشت 1391 در 11:58 صبح

  19. #19

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    شما این کد رو کدوم قسمت برنامت نوشتی؟شاید قسمتی نوشتی که از پایگاه داده داره استفاده میشه.معمولات کد بکاپ و ریستور میزارن توی صفحه اصلی برنامه.جایی که هیچ اتفاقی روی پایگاه داده نمیوفته.
    منم براي بازيابي به مشكلي كه from-hell گفتن برخوردم... خوب البته قبل از صفحه اصلي برنامه ، يك فرم براي login كاربر دارم.... چه كار مي تونم كنم؟

  20. #20

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام دوستان میشه یک سورس کامل بزارید تمام سایت را گشتم همه کد گذاشتن که برای ما مبتدی ها پیاده سازیش سخته من دارم روی اولین پروژه ام کار میکنم که با Sqlو #C هست می خوام این کارو یاد بگیرم توروخدا پیشنهاد جستجو ندیداگه بزارید ممنونتون میشم...

  21. #21

    نقل قول: مديريت بانك sql server + پشتيبانگيري + بازيابي پشتيبيان

    نقل قول نوشته شده توسط miladprogrammer مشاهده تاپیک
    با سلام و درود به برنامه نويسان عزيز .

    اين هم آموزشي كه در خواست كرده بوديد : آموزش پشتيبان گيري و بازيابي آن توسط پروسيجر در سي شارپ

    موفق باشيد
    سلام من نتونستم با پروسیجر پشتیبانگیریو پیدا کنم !!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط *Ashrafi* مشاهده تاپیک
    سلام دوستان میشه یک سورس کامل بزارید تمام سایت را گشتم همه کد گذاشتن که برای ما مبتدی ها پیاده سازیش سخته من دارم روی اولین پروژه ام کار میکنم که با Sqlو #C هست می خوام این کارو یاد بگیرم توروخدا پیشنهاد جستجو ندیداگه بزارید ممنونتون میشم...
    دوست عزيز منظورت از سورس كامل چيه؟
    اين كد رو كه من گذاشتم يكي از راحت ترين كدهاست.
    شما هرجاش كه براتون نامفهومه بگيد من توضيح خواهم داد

  23. #23

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام بچه ها من يه مشكل دارم
    وقتي اين كد رو مي نويسم پيغام ارور مي ده كه ذيتا بيسمو نميشناسه
    Database 'DBKordestan' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط beno2009 مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها من يه مشكل دارم
    وقتي اين كد رو مي نويسم پيغام ارور مي ده كه ذيتا بيسمو نميشناسه
    Database 'DBKordestan' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.
    سلام دوست من حتما اشتباه تایپی داشتی.مثلا اسم پایگاه داده ات رو توی کد اشتباه وارد کردی.
    در غیر اینصورت کدت رو بزار تا ببینم مشکلش چی هست

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام دوستان
    من فقط فایل .bak رو دارم.کانکشن استرینگ رو باید چی بذارم؟
    من کد پایین رو قرار دادم خطا میده:
    Login failed for user 'Hamid-pc/Hamid


    try
    {
    //Connect SQL-----------
    SqlConnection connect;
    string con = @"Data Source=.;Integrated Security=True;User Instance=True";
    connect = new SqlConnection(con);
    connect.Open();
    //-----------------------------------------------------------------------------------------

    //Excute SQL----------------
    SqlCommand command;
    command = new SqlCommand("use master", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    command = new SqlCommand(@"restore database ketabkhane from disk = 'C:\Users\Hamid\Desktop\Backup\ketabkhane.bak'", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    //--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    connect.Close();
    MessageBox.Show("بازگردانی با موفقیت انجام شد", "بازگردانی");
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show(exp.Message);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله kingtak : پنج شنبه 07 دی 1391 در 12:14 عصر

  26. #26

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    با سلام
    من یه فایل pdf دارم شاید بدردتون بخوره،موفق باشید.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام دوست عزیز
    من کدهایی که شما گفته بودن رو اجرا کردم
    برای backup مشکلی نبود و لی توی restore این خطا رو میده :

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام دوست عزیز
    من کدهایی که شما گفته بودین رو اجرا کردم
    برای backup مشکلی نبود و لی توی restore این خطا رو میده :

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    بچه ها من يه مشكل دارم اونم اينه كه :
    يه برنامه فروشگاهي نوشته ام و sql server ‌رو فقط رو كامپيوتر سرور نصب كردم و بقيه كلاينت ها براي استفاده از بانك اطلاعاتي از آدرس سرور استفاده ميكنند.
    back up‌گيري تو سرور مشكل نداره اما تو كلاينت ها با اين خطا مواجه ميشم.
    خطاش به نظرم در مورد مسير اما اين مسير تو كلاينت ها وجود داره
    نميدونم چرا باز اينو ميگه
    ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟؟
    ضمیمه 99819

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    بچه ها من يه مشكل دارم اونم اينه كه :
    يه برنامه فروشگاهي نوشته ام و sql server ‌رو فقط رو كامپيوتر سرور نصب كردم و بقيه كلاينت ها براي استفاده از بانك اطلاعاتي از آدرس سرور استفاده ميكنند.
    back up‌گيري تو سرور مشكل نداره اما تو كلاينت ها با اين خطا مواجه ميشم.
    خطاش به نظرم در مورد مسير اما اين مسير تو كلاينت ها وجود داره
    نميدونم چرا باز اينو ميگه
    ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟؟
    سلام
    مسیر گرفتن Back up فقط می تونه رو سرور باشه ، البته با کلاینتها میشه back up گرفت اما روی سرور back up گرفته میشه .

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    امکان داره یک نمونه اجرای قرار بدید

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mosab_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مازندران/شهسوار
    پست
    167

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلام.
    من موقع ریستور به همچین مشکلی برخوردم.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.
    ضمیمه 103200

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mosab_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مازندران/شهسوار
    پست
    167

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    سلامی دوباره.مشکل قبلیم حل شد با اضافه کردن with replace به آخر کوئری.
    حالا مشکل جدیدم اینه:
    ضمیمه 103201

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mosab_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مازندران/شهسوار
    پست
    167

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ


    command = new SqlCommand(@"restore database SRVCARD from disk = 'd:\SQLBackup\svBackUp1.bak'", connect);
    command.CommandTimeout = 0;

    command.ExecuteNonQuery();




    این مشکل هم حل شد با ;command.CommandTimeout = 0 که اضافه کردم به بالا.

  35. #35

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    وقتی دستورات Backup رو مینویسم در اجرا این Error رو میده، یکی کمک کنه

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    آخرین ویرایش به وسیله monilin : دوشنبه 13 خرداد 1392 در 10:12 صبح

  36. #36

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    با سلام به همگی دوستان
    من هر چی کد در مورد پشتیبانگیری و بازگردانی بلد بودم نوشتم من در نسخه اصلی sql مشکلی ندارم ولی زمانی که بیس برنامه را sqlexpressتغییر دادم هیچ وقت نتونستم به طور کامل پشتیبانگیری و بازگردانی کنم من پروژه ای که دارم مینویسم رو یک ماه پیش با نسخه اصلی SQLنوشتم ولی به دلیل ناسازگاری نسخه نصبی با ویندوز مجبور شدم دوباره بنشینم و با SQLEXPRESSکار کنم این اولین پروژه ای بود که با EXPRESS نوشتم از همان منوهای اول با EXPRESSمشکل داشتم به همین خاطر گفتم که کد پشتیبانگیری و بازگردانی که کاملا تسلط دارم را بنویسم ولی هنوز که هنوزه نتوانستم این کد را به سرانجام برسانم لذا از شما دوستان تمنا دارم در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید که یاریم کند ممنون میشم که در اختیارم قرار بدید تا هرچه زودتر به سراغ منوهای دیگر بروم
    کدی که من نوشتم به طور کامل بازگردانی درر حالت ساده با پیغام موفقیت نشون میده ولی هیچ کاری یا اطلاعاتی رو برنمیگردونه
    بعد از یک بازگرادنی به هنگام کامپایل برنامه دو پیغام میده پس ابتدا کد بازگردانی به شکل زیر است
    try
    {
    OpenFileDialog openFileDialog = new OpenFileDialog();
    openFileDialog.AddExtension = true;
    openFileDialog.CheckFileExists = false;
    openFileDialog.CheckPathExists = true;
    openFileDialog.Filter = "(*.bak) فایل پشتیبانی |*.bak";
    openFileDialog.Title = "بازیابی فایل پشتیانی";
    openFileDialog.DefaultExt = "Bak";
    openFileDialog.RestoreDirectory = true;
    openFileDialog.InitialDirectory = System.Windows.Forms.Application.StartupPath;
    if (openFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    string query = "ALTER DATABASE [" + dbname + "] SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE ;RESTORE DATABASE [" + dbname + "] FROM DISK = '" + openFileDialog.FileName + "';ALTER DATABASE [" + dbname + "] SET MULTI_USER ;";
    cmd.Connection = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=0;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    progressBar1.PerformStep();
    progressBar1.Value = 100;
    label1.Visible = true;
    label1.Text = "%" + progressBar1.Value.ToString();
    MessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل بازيابي شد ", "پيام");
    // FarsiMessegeBox.Show("برنامه باید دوباره راه اندازی شود ", "هشدار", FMessegeBoxButtons.Ok, FMessegeBoxIcons.Information);
    Application.Restart();
    progressBar1.Value = 0;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    textBox1.Text = ex.Message;
    /* if (!showmeesage)
    MessageBox.Show(ex.Message);
    else*/
    MessageBox.Show("اشکال در بازگردانی پایگاه داده / خطا 106", "خطا");
    }
    }

    }
    catch
    {

    }
    پیغام خطا 1
    Error 2 Unable to copy file "C:\Documents and Settings\esmaeel\Desktop\gireh\setup\back jadid\2\2\Database1.mdf" to "bin\Debug\Database1.mdf". The process cannot access the file 'bin\Debug\Database1.mdf' because it is being used by another process.
    پیغام خطای2
    Error 3 Unable to copy file "C:\Documents and Settings\esmaeel\Desktop\gireh\setup\back jadid\2\2\Database1_log.ldf" to "bin\Debug\Database1_log.ldf". The process cannot access the file 'bin\Debug\Database1_log.ldf' because it is being used by another process.

  37. #37

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    ممکنه اون مشکل من به خاطر نصب نبودن کامل SQL باشه؟ بانک در SQL 2008R2 ساخته شده و من از طریق VS باهاش کار میکنم، از درستی کدهای Backup , Restore تقریبا مطمئنم.

  38. #38

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    با سلام به همگی
    یعنی کسی نیست که بتونه مشکلم حل کنه هرچی فکر میکنم هیچی به ذهنم نمیرسه که بفهمم چی دیگه بنویسم

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    119

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ragbar1 مشاهده تاپیک
    پیغام خطا 1
    Error 2 Unable to copy file "C:\Documents and Settings\esmaeel\Desktop\gireh\setup\back jadid\2\2\Database1.mdf" to "bin\Debug\Database1.mdf". The process cannot access the file 'bin\Debug\Database1.mdf' because it is being used by another process.
    پیغام خطای2
    Error 3 Unable to copy file "C:\Documents and Settings\esmaeel\Desktop\gireh\setup\back jadid\2\2\Database1_log.ldf" to "bin\Debug\Database1_log.ldf". The process cannot access the file 'bin\Debug\Database1_log.ldf' because it is being used by another process
    با سلام
    با توجه این خطاها ، می تونم بگم که دیتابیس شما در حال حاضر داره با برنامه دیگه ای استفاده می شه (یعنی همون sqlserver) ، خوب اگر شما ارتباط دیتابیس تون رو با sqlserver قطع کنید مشکل حل می شود.
    برای این کار هم باید
     SqlConnection.ClearAllPools(); 

    استفاده کنی.
    موفق باشی

  40. #40

    نقل قول: آموزش بکاپ و ریستور پایگاه داده sql با سی شارپ

    لینک زیر بک آپ گیری و ریستور کردن بانک اطلاعاتی SQL رو در سی شارپ به صورت تصویری و فارسی آموزش میده.
    فیلم آموزش Backup گیری پایگاه داده SQL در سی شارپ

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •