نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    با سلام من در صفحه ای که دارم نیاز دارم از سه الی چهار جدول برای کنترل های مختلف اطلاعات رو واکشی کنم مثلا برای دو ریپرتر و چندین کنترل نمایش داده دیگر در حال حاضر برای هر کنترل دارم از یک دیتا سورس استفاده می کنم برای بایند می خواستم بدونم نمی تونم برای همشون از یک دیتا سورس استفاده کنم یعنی همه جدول های مورد نیاز صفحه خودم رو با یک دیتا سورس واکشی کنم ؟و اینکه روش استاندارد این کار چی هست ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    سلام. منم یه زمانی دقییقا همین رو میخواستم و اولین چیزی که به ذهنم رسید رو اجرا کردم.
    اول یه استور پروسیجر ساختم که تمام سکلت هایی رو که میخوام پشت سر هم داره. مثلا:
    SELECT ID, Title FROM Article

    SELECT ID, GroupName FROM Groups

    SELECT ID, UserName FROM Users
    بعد توی لود صفحه اون رو فراخونی کردم و با ()Next. به ریپیتر ها(گریدویو یا هرچی) دیتاسورس دادم:
    SqlConnection conn = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin  gs["ConnectionString"].ConnectionString);
    conn.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("YourStoredProcedure", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    SqlDataReader reader = cmd.ExecuteReader();
    Repeater1.DataSource = reader;
    Repeater1.DataBind();

    reader.NextResult();


    Repeater2.DataSource = reader;
    Repeater2.DataBind();

    reader.NextResult();


    Repeater3.DataSource = reader;
    Repeater3.DataBind();

    reader.NextResult();
    ......

    reader.Close();
    conn.Close();

    اینطوری سلکت اول میشه برای ریپیتر اول، سلکت دوم برای ریپیتر دوم و.....
    نمیدونم این روش درسته یا نه. دوستان نظر بدن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    راستشو بخواین تا حالا با استور پروسیجر کار نکردم ممکنه در مورد ساختن اون برام یکم توضیح بدین ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    Repeater1.DataBind();
    Repeater2.DataBind();
    Repeater3.DataBind();
    برادر عزیز هیچ فرقی نداره باز هم کانکشن 3 بار باز و بسته شده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط mmnoody2006 مشاهده تاپیک
    برادر عزیز هیچ فرقی نداره باز هم کانکشن 3 بار باز و بسته شده
    ینی همون 3بار فراخونی میشه؟ هیچ فرقی نمیکنه؟ حدس میزدم!!
    روش درست چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    برادر والله خیلی دلم می خواست کمک کنم چون همین دیروز تو stackoverflow دیدم الانم دوباره رفتم که یادم نیست کجا دیدم دقیقا

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    ولی خوب از حجم کد نویسی کم شده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: واکشی همزمان چندین جدول به طور هم زمان در یک صفحه

    در مورد استورپروسیجر هم:
    روی دیتابیستون راست کلیک کنید و New Query رو بزنید بعد:

    CREATE PROCEDURE [dbo].[نام استورپروسیجر]
    AS
    BEGIN
    SELECT ID, Title FROM Article

    SELECT ID, GroupName FROM Groups

    SELECT ID, UserName FROM Users
    END
    GO

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •