نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: JSP & compiler

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120

    JSP & compiler

    من یه سوال درباره JSP دارم اگه به این قسمت مربوط میشه بهم جواب بدید
    من روی سیستمم Apach tomecat دارم ولی فقط صفحاتی رو که به همراه SDK در قسمت Example هست نشون میده و هر صفحه ای رو من با JSP درست می کنم حتی اگه صفحات خود Example رو هم دستکاری کنم خطا می گیره
    اگه ممکنه بههم کمک کنید
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    اگر بفرمائید که چه خطائی می‌گیرد شاید بتونیم کمک کنیم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120
    خطایی مثل خطای سرور ، دقیقا یادم نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    احتمال قوی ( شایدم ضعیف ) شما TomCat رو اجرا (RUN ) نکردی.اگه دعوا هم نمی کنید لطفا خطا رو بنویسید ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120
    مثلا خطای زیر
    Apache Tomcat/4.0.4 - HTTP Status 500 - Internal Server Error

    --------------------------------------------------------------------------------

    type Exception report

    message Internal Server Error

    description The server encountered an internal error (Internal Server Error) that prevented it from fulfilling this request.

    exception

    org.apache.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSPerror: Invalid class file format in C:\Program Files\Java\j2re1.4.0_01\lib\rt.jar(java/lang/Object.class). The major.minor version '48.0' is too recent for this tool to understand.

    C:\Program Files\Apache Tomcat 4.0\work\Standalone\localhost\examples\jsp\dates\d ate$jsp.java:0: Class java.lang.Object not found in class javax.servlet.GenericServlet.
    package org.apache.jsp;
    ^
    2 errors

    at org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compil er.java:285)
    at org.apache.jasper.servlet.JspServlet.loadJSP(JspSe rvlet.java:548)
    at org.apache.jasper.servlet.JspServlet$JspServletWra pper.loadIfNecessary(JspServlet.java:176)
    at org.apache.jasper.servlet.JspServlet$JspServletWra pper.service(JspServlet.java:188)
    at org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFil e(JspServlet.java:381)
    at org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspSe rvlet.java:473)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:853)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:247)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:193)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:243)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:566)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(S tandardPipeline.java:472)
    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(Cont ainerBase.java:943)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:190)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:566)
    at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBas e.invoke(AuthenticatorBase.java:475)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:564)
    at org.apache.catalina.valves.CertificatesValve.invok e(CertificatesValve.java:246)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:564)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(S tandardPipeline.java:472)
    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(Cont ainerBase.java:943)
    at org.apache.catalina.core.StandardContext.invoke(St andardContext.java:2347)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:180)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:566)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorDispatcherValve.in voke(ErrorDispatcherValve.java:170)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:564)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:170)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:564)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:468)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:564)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(S tandardPipeline.java:472)
    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(Cont ainerBase.java:943)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:174)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNe xt(StandardPipeline.java:566)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(S tandardPipeline.java:472)
    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(Cont ainerBase.java:943)
    at org.apache.catalina.connector.http.HttpProcessor.p rocess(HttpProcessor.java:1027)
    at org.apache.catalina.connector.http.HttpProcessor.r un(HttpProcessor.java:1125)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)



    --------------------------------------------------------------------------------

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120
    البته اول Tomcat رو Start کردم :-(

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120
    کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    به نظر میاد JRE و TomCat ات سازگار نیستند ؛ از آخرین ورژن هر کدام استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. Compiler و IDE برای ++C
    نوشته شده توسط atilla snowman در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 13:19 عصر
  2. compiler
    نوشته شده توسط shr6557 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 06:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •