نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از بالون ToolTip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    استفاده از بالون ToolTip

    سلام
    در نمونه پيوست با استفاده از بالون ToolTip و كدهاي نوشته شده در ايونت On Current فرم با رفتن به روي هر ركورد ، اطلاعات مربوط به همان ركورد در داخل بالون نشان داده ميشود.
    ولي يك مشكل وجود دارد كه ابتدا اطلاعات ركوردهاي قبلي نشان داده ميشود سپس اطلاعات ركورد جاري نمايش داده ميشود.
    با چه تغيير ي در كد ميتوان فقط اطلاعات ركرود جاري را نمايش داد؟؟
    ممنون از توجه شما دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db2.rar‏ (83.0 کیلوبایت, 85 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    سلام با تشکر از نمونه ای که گذاشتی
    من تو 2010 امتحان کردم و ایرادی که شما مطرح کردید وجود نداره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    سلام
    آیا با همین دستور روی کلید button جواب می ده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    آره جواب میده دوست من

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    سلام جناب aromega65
    امتحان کردم ارور می ده شماره ارور هم 91 است
    بنده دستور را این شکل نوشتم اگر اشتباه است بفرمایید تا اصلاح کنم


    Private Sub Form_Load()

    Me.Command20.SetFocus

    Dim TTip As clsToolTip
    Set TTip = New clsToolTip
    With TTip
    Call .Create(Me)
    .DelayTime = 5000
    .SetToolTipTitle "Application.....", 2 '1 3 2 0 1
    .ForeColor = vbBlue
    '.ForeColor = vbYellow
    '.BackColor = RGB(192, 192, 192)
    .BackColor = vbYellow
    .SetToolText Me.Command20, Me.Command20

    End With

    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    نقل قول نوشته شده توسط aromega65 مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر از نمونه ای که گذاشتی
    من تو 2010 امتحان کردم و ایرادی که شما مطرح کردید وجود نداره
    سلام
    منظور من اين است كه چون اين كد روي on current نوشته شده هر با كه به يه ركورد جديد ميريم يك بار اجرا ميشه و در نتيجه وقتي روي ركورد اول هستيم متن بالون "علي" است ولي وقتي رو ركورد دوم ميرويم ابتدا متن بالون "علي" ميشه و سپس "حسين " ميشه يعني هر دو رو نمايش ميده در صورتي كه فقط بايد "حسين "رو نمايش بده
    البته من تا حدودي راه حلشو ميدونم :
    توي ماژول clsToolTip توابعي مثل Cleanup ,و يا RemoveTool هم وجود دارد كه احتمالا مي بايست قبل از هر بار اجراي كد توسط يكي از اين دستورات محتواي رجيستر بالون پاك بشه بعد مقدار جديد بگيره ولي نحوه استفاده درست از اين توابع رو هنوز نيافتم.
    دوستان و اساتيد اهل فن خواهشا يه عنايتي بفرماييد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir91
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    111

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    فکر کنم اگر یک کلید button برای next تعریف کنی و دستور را بر روی on click کلید next تعریف کنید مشکل حل خواهد شد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    نقل قول نوشته شده توسط amir91 مشاهده تاپیک
    فکر کنم اگر یک کلید button برای next تعریف کنی و دستور را بر روی on click کلید next تعریف کنید مشکل حل خواهد شد
    سلام و تشكر
    نه مشكلي حل نميشه . به هر تعداد كه اين كد اجرا بشه مقادير قبلي در حافظه بالون ميمونه.
    هدف ريست كردن حافظه بالون در ابتداي كد هست كه هنوز روش آن رو پيدا نكردم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    db2-end.rar
    سلام نظرات همه درسته
    من تو ویندوز 7 و با اکسس 2010 متوجه ایرادی نشدم ولی با توضیحاتی که دوستان دادن برای محکم کاری یه مختصر تغییرش دادم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    سلام
    من با اكسس 2003 كار ميكنم و نمونه هاي دوستان رو كه چك كردم، همچنان مشكل باقي بود...
    نمونه ضميمه شده حداقل تو سيستم من كه درست كار ميكنه... (كاري كه كردم همون توابع رو به رويداد on load فرم هم اضافه كردم و از تابع Clean up هم در رويداد on current استفاده كردم)
    موفق باشيد
    يا علي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    نقل قول نوشته شده توسط emami.sie مشاهده تاپیک
    سلام
    من با اكسس 2003 كار ميكنم و نمونه هاي دوستان رو كه چك كردم، همچنان مشكل باقي بود...
    نمونه ضميمه شده حداقل تو سيستم من كه درست كار ميكنه... (كاري كه كردم همون توابع رو به رويداد on load فرم هم اضافه كردم و از تابع Clean up هم در رويداد on current استفاده كردم)
    موفق باشيد
    يا علي
    سلام
    بسيار ممنونم مشكل حل شد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    جناب aarrmeg65 سلام علیکم
    بنده امتحان کردم با باتون این دستور جواب نمیده !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از بالون ToolTip

    db2_END_9011.rar
    سلام دوست من
    اگه در خصوص Tooltip و حالتهای استفاده از اون سوالی داری میتونی از بخش جستجو استفاده کنی
    من تو نمونه ای که دوستمون گذاشتن با باتون هم امتحان کردم و نمونه رو اصلاح کردم
    اگه نمونه های بهتری خواستی با جستجو پیدا میکنی
    خوشحال میشم از نتیجه کارت ما رو هم مطلع کنی
    یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •