نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

    باسلام به همه دوستان
    من می خوام در ران تایم به صورت جاوااسکریپتی تکست یک رادیو باتن لیست را تغییر دهم خیلی از پراپرتی ها رو تست کردم کسی می تونه راهنمایی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

    کسی نمی دونه؟!!!!!!!!

  3. #3

    نقل قول: تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

    بطور مثال RadioButtonList1 دارای سه Item میباشد در زمان Render برای Text هر item مربوط به radio button list یک Label در نظر گرفته میشود و با jQuery میتوانید متن آن را تغییر دهید.

    کد HTML:
      $(document).ready(function(){
        $('label[for=RadioButtonList1_0]').text("NewText1");
        $('label[for=RadioButtonList1_1]').text("NewText2");
        $('label[for=RadioButtonList1_2]').text("NewText3");
        });
    کد HTML:
     <asp:RadioButtonList ID="RadioButtonList1" runat="server">
            <asp:ListItem>Test1</asp:ListItem>
            <asp:ListItem>Test2</asp:ListItem>
            <asp:ListItem>Test3</asp:ListItem>
        </asp:RadioButtonList>
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

    من می خوام وقتی دراپ دان لیستم عوض می شه تکست دراپ دان به عنوان تکست رادیو باتن قراربگیره وباتوجه به معماری برنامه این کارباید باجاوااسکریپت یا جی کوئری انجام بشه از خاصیت inner text
    استفاده کردم .اما درست درنمی ومد اگه ممکنه اینطوری راهنمایی کنید؟.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: تغییر تکست یک رادیو باتن لیست درزمان اجرا

    یکی جواب بده لطفا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •