نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

  1. #1

    تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    سلام
    خواستم عرض کنم چجوری میشه اطلاعات داخل این جدول ( DataGridView ) را به فایل XML میشه تبدیل کرد . ضمنا این DataGridView به هیچ نوع دیتا بیسی وصل نمی باشد و من می خوام که کاربر اطلاعات داخل جدول را پر کرد ،آنرا به فایل XML ( فایل پروژه ) تبدیل کنم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    DataSet یک تابع داره اسمش WriteXML هست با اون خیلی راحت میتونی این کار رو بکنی البته اگه گرید ویو ت به یک dataSet وصل باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    Dataset ds = new Dataset();

    ds = (Dataset) (DataGridViewXY.Datasource);

    ds.WriteXml("XML_name.xml");

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    اگر نه که باید ستون ها و ردیف ها و سلول های گرید رو پیمایش کنی و با استفاده از توابع کتابخانه System.XML فایل XML رو خودت درست کنی!

  5. #5

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    ضمن تشکر از پاسخ شما ، همانطوری که عرض کردم DataGridView به دیتا ست وصل نمی باشد ( که مشکل در همین جاست ).
    اگر نه که باید ستون ها و ردیف ها و سلول های گرید رو پیمایش کنی و با استفاده از توابع کتابخانه System.XML فایل XML رو خودت درست کنی!
    میشه بفرمایی چگونه ؟
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    من کد ذیل را برای این کار نوشتم ، اما در ایجاد فایل خطا دارم :

    SaveFileDialog saveDialog = new SaveFileDialog();
    saveDialog.Filter = "Xml files (*.xml)|*.xml";
    saveDialog.FilterIndex = 2;
    saveDialog.RestoreDirectory = true;
    saveDialog.InitialDirectory = "d:\\";
    saveDialog.FileName = "XML File";
    saveDialog.Title = "XML Export";

    if (saveDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string OutPutXMLFile = "";
    System.Xml.XmlDocument XMLDoc = new System.Xml.XmlDocument();
    for (int i = 0; i < DataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    OutPutXMLFile = "";
    for (int j = 0; j < DataGridView1.Columns.Count; j++)
    OutPutXMLFile += String.Format("{0:0.00}", DataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value);
    XMLDoc.CreateElement(OutPutXMLFile);

    }
    }

  7. #7

    نقل قول: تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML

    کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •