صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 98

نام تاپیک: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    سلام
    چند سال پیش توی یکی از پروژه هام بابت احتیاجی که داشتم کنترل DateTimePicker نوشتم و اون رو برای استفاده دیگر دوستان توی سایت هم قرار دادم(اینجا). که خوب یا بد مورد توجه برخی از دوستان برنامه نویس قرار گرفت. در طی این مدت دوستان زیادی لطف داشتن و از طریق ایمیل و یا پیغام خصوصی درخواست داشتن که ورژن جدیدی از این کنترل رو بنویسم که متاسفانه علارقم میل باطنی خودم و به علت مشغله زیاد فرصت کار کردن روش رو به صورت کامل نداشتم ولی هر از چند گاهی که سرم خلوت تر میشد روش کار میکردم.( که هنوز از نظر من تکمیل نیست).
    با این حال خوب یا بد اینجا قرارش میدم تا دوستان تستش کنن و اگه اشگالی داشت بهم اطلاع بدن تا برطرفش کنم.
    properties
    Format: برای تغیر فرمت نمایش از کوتاه "1/1/90" به بلند " چهارشنبه، 26 بهمن ، 1390"
    GregorianDate: تاریخ معادل میلادی روز انتخاب شده
    MaxDate
    MinDate
    Value: تاریخ شمسی به صورت String و با فرمت "yyyy/MM/dd"
    Events
    FormatChanged
    ValueChanged
    ButtonClick
    Classes
    توی Name Space کنترل هم یک کلاس به اسم PerCalendar هستش که برای تبدیل انواع تاریخ بین شمسی و میلادی میتونید ازش استفاده کنید.
    آپدیت :1390/11/30
    کنترل Persian Month Calendar هم ب Library فوق اضافه شد.
    آپدیت : 1390/12/3
    برخی از باگها بر طرف شد. ( رفع مشکل نشان دادن ضربدر قرمز در هنگام بروز خطا)
    آپدیت : 1391/04/04
    اضافه شدن Month calendar
    قابلیت ست کردن تاریخ به صورت میلادی از طریق پراپرتی GregorianDate
    ...
    Release(1391.04.04).zip
    1395/11/07 سورس برنامه
    طبق درخواست خیلی از دوستان برنامه نویس سورس این برنامه رو اینجا قرار میدم
    PersianDateTimePicker.rar
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 4.png‏ (6.1 کیلوبایت, 3262 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (34.6 کیلوبایت, 3178 دیدار)
    • نوع فایل: png 1.png‏ (24.0 کیلوبایت, 3165 دیدار)
    • نوع فایل: png 3.png‏ (6.3 کیلوبایت, 3142 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله mostafaaa : پنج شنبه 07 بهمن 1395 در 14:02 عصر دلیل: افزودن فایل جدید و برطرف کردن برخی از باگ ها

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    113

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    ممنون از كامپوننت كه گذاشتين آيا به ركورد ها بايند مي شه

  3. #3

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    ممنونم از کامپوننت عالیتون
    ولی این کامپوننت خاصیت Allignment هم داره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    خیلی عالی و جذابه !!!

    یه سوال دارم ...

    من توی بانک اطلاعاتی SQL ام یه فیلد دارم مربوط به تاریخ ...

    فایل دی ال ال رو به رفرنس و تولباکسم اضافه کردم ، میخوام بدونم چجوری فیلد تاریخم رو به این تبدیل کنم ؟؟؟

    توی دیتاست نوع فیلد رو چی قرار بدم ؟؟ ( بصورت پیشفرض Textbox هست و گزینه های دیگه هم داره )

    درضمن فیلدم توی بانک اطلاعاتیم از نوع استرینگ انتخاب کردم که به مشکل نخوورم ...

    حالا میشه بگید چجوری از این کامپوننت برای درج تاریخ توی برنامم استفاده کنم ...

    لطفا اگه زحمتی نیست کامل بگید چیکار کنم ...

    من مبتدی هستم ....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_9009 مشاهده تاپیک
    ممنون از كامپوننت كه گذاشتين آيا به ركورد ها بايند مي شه
    ممنون از اینکه گوشزد کردید پراپرتی های Value و GetGergorianDate تو ورژن دوباره کمپایل شده قابلیت بایند شدن هم دارن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    اگه منظورتون TextAlign هستش ، نه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    خیلی عالی و جذابه !!!

    یه سوال دارم ...

    من توی بانک اطلاعاتی SQL ام یه فیلد دارم مربوط به تاریخ ...

    فایل دی ال ال رو به رفرنس و تولباکسم اضافه کردم ، میخوام بدونم چجوری فیلد تاریخم رو به این تبدیل کنم ؟؟؟

    توی دیتاست نوع فیلد رو چی قرار بدم ؟؟ ( بصورت پیشفرض Textbox هست و گزینه های دیگه هم داره )

    درضمن فیلدم توی بانک اطلاعاتیم از نوع استرینگ انتخاب کردم که به مشکل نخوورم ...

    حالا میشه بگید چجوری از این کامپوننت برای درج تاریخ توی برنامم استفاده کنم ...

    لطفا اگه زحمتی نیست کامل بگید چیکار کنم ...

    من مبتدی هستم ....
    از پراپرتی Value استفاده کن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    113

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    با سلام اين كامپوننت تو vs 2008 كار مي كنه من امتحان كردم نتونستم dll رو بيارم ممنون مي شم راهنمايي كنيد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_9009 مشاهده تاپیک
    با سلام اين كامپوننت تو vs 2008 كار مي كنه من امتحان كردم نتونستم dll رو بيارم ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    سلام
    این کمپوننت تحت .Net Framework 4 کمپایل شده .
    به نظرم بهتره که ورژن Visual studio رو به 2010 ارتقا بدید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    از پراپرتی Value استفاده کن.
    میشه یکم کاملتر توضیح بدید ؟
    وقتی کامپوننت رو درگ میکنم و پراپرتیش و تنظیم می کنم و Build میکنم پروژه رو ، فرم و که ران می کنم جای Datetimepicker یه علامت ضربدر میاد ....

    چرا ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    از این کار تون خیلی ممنون ،انشاءالله که همیشه در کارهاتون موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    ممنون-اگه ممکنه سورس رو هم بزارید که بچه تو توسعه اش شریک بشن.ولی ظاهرا علاقه به انتشار اون ندارینولی حیفه واقعا بدون سورس همین طوری رها بشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_blooki مشاهده تاپیک
    ممنون-اگه ممکنه سورس رو هم بزارید که بچه تو توسعه اش شریک بشن.ولی ظاهرا علاقه به انتشار اون ندارینولی حیفه واقعا بدون سورس همین طوری رها بشه.
    شاید دوست نداره سورس رو بده همینطوری هم که DLL رو نمی دن باید ممنونشون باشیم

  14. #14
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز mostafaaa
    بابت کامپوننت فوق خیلی خیلی ممنونم .. واقعا زحمت کشیدید
    پیشنهادمیدم تقویم شمسی و یه ماسک باکس جهت دریافت تاریخ شمسی (که از لحاظ ظاهر با کامپوننت فوق هماهنگ باشه) هم به این مجموعه اضافه کنید. به نظر من اگه هر سه کنترل باهم مچ باشند خیلی بهتره (ما مبتدی ها هم از سر در گمی در میایم)
    خودم دارم از سه تا DLL مختلف استفاده می کنم . برای هرسه تا چندتا ماجول/فانکشن نوشتم.
    اگه این حرکت انجام بشه خیلی عالی میشه ...
    انشاالله که اون 2 تای دیگه هم اضافه بشه !!

    یا حق ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    میشه یکم کاملتر توضیح بدید ؟
    وقتی کامپوننت رو درگ میکنم و پراپرتیش و تنظیم می کنم و Build میکنم پروژه رو ، فرم و که ران می کنم جای Datetimepicker یه علامت ضربدر میاد ....

    چرا ؟
    ??????????????????????

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    میشه یکم کاملتر توضیح بدید ؟
    وقتی کامپوننت رو درگ میکنم و پراپرتیش و تنظیم می کنم و Build میکنم پروژه رو ، فرم و که ران می کنم جای Datetimepicker یه علامت ضربدر میاد ....

    چرا ؟
    سلام
    چک کن Target Framework روی .Net Framework 4 باشه نه روی .Net Framework 4 Client profile....

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز mostafaaa
    بابت کامپوننت فوق خیلی خیلی ممنونم .. واقعا زحمت کشیدید
    پیشنهادمیدم تقویم شمسی و یه ماسک باکس جهت دریافت تاریخ شمسی (که از لحاظ ظاهر با کامپوننت فوق هماهنگ باشه) هم به این مجموعه اضافه کنید. به نظر من اگه هر سه کنترل باهم مچ باشند خیلی بهتره (ما مبتدی ها هم از سر در گمی در میایم)
    خودم دارم از سه تا DLL مختلف استفاده می کنم . برای هرسه تا چندتا ماجول/فانکشن نوشتم.
    اگه این حرکت انجام بشه خیلی عالی میشه ...
    انشاالله که اون 2 تای دیگه هم اضافه بشه !!

    یا حق ...
    سلام
    ممنون از پیشنهاداتون
    همانطور که تو پست اولم هم گفتم این کمپوننت هنوز تکمیل نشده و دوست داشتم ( دارم ) که تکمیلش کنم و اون مواردی رو که فرمودید به علاوه خیلی چیزهای دیگه مد نظر دارم.
    اینشالا اگه فرصتی باشه کم کم تکمیلش میکنم.
    یا علی

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام
    چک کن Target Framework روی .Net Framework 4 باشه نه روی .Net Framework 4 Client profile....

    چک کردم ... روی Net Framework 4 بود ....

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    206

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام
    چک کن Target Framework روی .Net Framework 4 باشه نه روی .Net Framework 4 Client profile....
    دوست عزیز از زحماتت واقعاً ممنونم. خیلی خوبه.
    ولی ای کاش برای Client Profile هم طراحی کرده بودی که در این صورت خیلی خوب می شد چون Client Profile دارای مزایای زیادیه. مرسی از زحماتت

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    چک کردم ... روی Net Framework 4 بود ....

    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    با سلام

    در ابتدا از اینکه کنترل خودتون رو به روز کردین سپاسگذارم . در ادامه یه سوال داشتم دوست عزیز , آیا دلیل خاصی وجود داشت که با دات نت فرم ورک نسخه 4 این کنترل رو نوشتین ؟ من هنوز کنترل شما رو تست نکردم ولی خوب بود ( البته در صورت امکان ) با نسخه های پایین تر مینوشتین که تعداد کسانی که میتونستن از این کنترل استفاده کنن بیشتر میشد به این دلیل که خیلی ها در حال حاضر با نسخه 8 یا 9 ویژوال استودیو دارن برنامه مینویسن .

    موفق باشید./

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

    عکس اررور و ضمیمه می کنم

    اکه datetimepicker رو تو پروپرتی دیتاش روی فیلد تاریخم ست نکنم بدون مشکل نشون میده اما اگه به فیلد وصلش کنم مثل تصویر پیوست میشه ...

    Untitled.jpg

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    عکس اررور و ضمیمه می کنم

    اکه datetimepicker رو تو پروپرتی دیتاش روی فیلد تاریخم ست نکنم بدون مشکل نشون میده اما اگه به فیلد وصلش کنم مثل تصویر پیوست میشه ...

    Untitled.jpg
    سلام
    دوست من اگه زمانی که به مشکل میخوری کامل مشکلت رو شرح بدی شاید زودتر به نتیجه برسی.
    ورژن VS که استفاده میکنی چیه؟
    چطور داری به پراپرتی VAlue مقدار میدی؟
    ورژن جدید تر رو از پست اول دانلود کن و دوباره تست کن.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط javad.nic63 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از زحماتت واقعاً ممنونم. خیلی خوبه.
    ولی ای کاش برای Client Profile هم طراحی کرده بودی که در این صورت خیلی خوب می شد چون Client Profile دارای مزایای زیادیه. مرسی از زحماتت
    سلام دوست من
    همانطور که میدونید Client profile یه ساب کلاس از .net frame work 4 هستش و این یعنی اینکه یه چیزهایی کمتر از کلاس اصلی توشه و البته بخش اعظمی از کلاس اصلی رو هم به ارث برده... و برخی از لایبرری های اصلی .net framework توش نیست.
    The .NET Framework 4 Client Profile is a subset of the .NET Framework 4 that is optimized for client applications. It provides functionality for most client applications, including Windows Presentation Foundation (WPF), Windows Forms, Windows Communication Foundation (WCF), and ClickOnce features. This enables faster deployment and a smaller install package for applications that target the .NET Framework 4 Client Profile.
    علت این که من ازش استفاده نکردم اینه که :
    system.design assembly is not currently targeted as .net framework client profile

  25. #25

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    سلام وست عزیز

    این DLL که گذاشتین خیلی عالی بود

    حالا من اگر بخوام اختلاف دوتا تاریخ رو به روز در بیارم باید جه کار کنم ؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست من اگه زمانی که به مشکل میخوری کامل مشکلت رو شرح بدی شاید زودتر به نتیجه برسی.
    ورژن VS که استفاده میکنی چیه؟
    چطور داری به پراپرتی VAlue مقدار میدی؟
    ورژن جدید تر رو از پست اول دانلود کن و دوباره تست کن.
    مقدار پراپرتی Value رو به فیلد تاریخ دیتابیسم بایند می کنم ....

    ورژن 2010 هستش ...

    تست کردم بازم نشد ...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    مقدار پراپرتی Value رو به فیلد تاریخ دیتابیسم بایند می کنم ....

    ورژن 2010 هستش ...

    تست کردم بازم نشد ...
    سلام
    تاريخ رو با چه فرمتي تو ديتابيس ذخيره ميکنيد?
    فرمت ورودي پراپرتي value به صورت yyyy/mm/dd و string بايد باشه.
    در ضمن حواستون باشه که فيلد ديتابيستون null هم نباشه.

  28. #28

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    سلام

    کسی جواب من رو نداد ؟!!!!!!

    برای کم کردن دوتا تاریخ و بدست آوردن اختلاف به روز چه کار باید بکنم ؟

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام
    تاريخ رو با چه فرمتي تو ديتابيس ذخيره ميکنيد?
    فرمت ورودي پراپرتي value به صورت yyyy/mm/dd و string بايد باشه.
    در ضمن حواستون باشه که فيلد ديتابيستون null هم نباشه.
    میشه دقیقا بگید چیکار کنم ؟؟؟

    پراپرتی ولیو توی کجا باید بصورت yyyy/mm/dd ست بشه ؟
    چی رو استرینگ بکنم ؟

    اگه میشه یکم آماتورگونه توضیح بدید استپ بای استپ ...

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    میشه دقیقا بگید چیکار کنم ؟؟؟

    پراپرتی ولیو توی کجا باید بصورت yyyy/mm/dd ست بشه ؟
    چی رو استرینگ بکنم ؟

    اگه میشه یکم آماتورگونه توضیح بدید استپ بای استپ ...
    سلام
    امیدوارم با این Sample مشکلتون حل بشه.
    http://www.mediafire.com/?tlnihkq95o0mruq

    در ضمن فایل اصلی کمپوننت رو هم دوباره از پست اول دانلود کنید.
    آپدیت شده و برخی از باگهاش هم رفع شده.

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام
    امیدوارم با این Sample مشکلتون حل بشه.
    http://www.mediafire.com/?tlnihkq95o0mruq

    در ضمن فایل اصلی کمپوننت رو هم دوباره از پست اول دانلود کنید.
    آپدیت شده و برخی از باگهاش هم رفع شده.
    عزیز ، میشه سورس این سمپل رو بذاری ؟؟؟ فقط exe هستش که !!!

    میخوام ببینم چیکارا کردی توش ....

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    سلام
    شرمنده دوست من.
    موقع آپ کردن عجله داشتم این شد که یادم رفت سورسش رو هم آپ کنم.
    http://www.mediafire.com/?ter82sb9nd9pxn4

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    مشکل ضربدره حل شده ...

    اما به دیتابیس بایند نمیشه ...

    تاریخ انتخاب میشه کرد ، اما توی فیلد تاریخ مقدار تاریخ دخیره نمیشه !!!!

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شمال
    سن
    36
    پست
    215

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    دوست عزیز تاریخ بصورت یکشنبه 20 فروردین 1391 نشون میده
    چطور میشه 1390/01/21 نشون بده؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط neynavaz مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تاریخ بصورت یکشنبه 20 فروردین 1391 نشون میده
    چطور میشه 1390/01/21 نشون بده؟
    از پراپرتي format استفاده کن.

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شمال
    سن
    36
    پست
    215

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    از پراپرتي format استفاده کن.
    خیلی ممنون ایشاله خوش بخت بشی جوون...

  38. #38

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    آقا مصطفی سلام
    ممنون بابت زحماتی که برای توسعه این کمپوننت کشیدی
    من به یه مشکل برخوردم، وقتی کنترل رو روی فرم قرار میدم در قسمت Designer فرم این خطاها رو میده:
    'Required by the Windows Form Designer
    Private components As System.ComponentModel.IContainer

    'NOTE: The following procedure is required by the Windows Form Designer
    'It can be modified using the Windows Form Designer.
    'Do not modify it using the code editor.
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough()> _
    Private Sub InitializeComponent()
    Me.DateTimePicker1 = New PersianDateTimePicker.DateTimePicker()
    Me.SuspendLayout()
    '
    'DateTimePicker1
    '
    Me.DateTimePicker1.BackColor = System.Drawing.SystemColors.Control
    Me.DateTimePicker1.Font = New System.Drawing.Font("B Homa", 8.25!, System.Drawing.FontStyle.Regular, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(178, Byte))
    Me.DateTimePicker1.Format = PersianDateTimePicker.DateTimePicker.DateFormat.[Long]
    Me.DateTimePicker1.Location = New System.Drawing.Point(37, 23)
    Me.DateTimePicker1.Margin = New System.Windows.Forms.Padding(4, 5, 4, 5)
    Me.DateTimePicker1.MaxDate = "1500/4/23"
    Me.DateTimePicker1.MinDate = "1200/2/15"
    Me.DateTimePicker1.Name = "DateTimePicker1"
    Me.DateTimePicker1.Size = New System.Drawing.Size(215, 28)
    Me.DateTimePicker1.TabIndex = 0
    Me.DateTimePicker1.Value = "1391/02/06"
    '
    'Form1
    '
    Me.AutoScaleDimensions = New System.Drawing.SizeF(6.0!, 13.0!)
    Me.AutoScaleMode = System.Windows.Forms.AutoScaleMode.Font
    Me.ClientSize = New System.Drawing.Size(284, 262)
    Me.Controls.Add(Me.DateTimePicker1)
    Me.Name = "Form1"
    Me.Text = "Form1"
    Me.ResumeLayout(False)

    End Sub
    Friend WithEvents DateTimePicker1 As PersianDateTimePicker.DateTimePicker


    در خطهای 9 ، 16 ، 37
    متن خطاها به ترتیب:
    Error 1: Type 'PersianDateTimePicker.DateTimePicker' is not defined.
    Error 2: 'PersianDateTimePicker' is not declared. It may be inaccessible due to its protection level.
    Error 3: Type 'PersianDateTimePicker.DateTimePicker' is not defined.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی


  40. #40

    نقل قول: ورژن جدید کمپوننت DateTimePicker فارسی

    ممنون
    برای دوستانی که این مشکل رو دارند
    روش تغییر Target Framework:
    فایل پروژه خود با فرمت vbproj یا vcproj را با Notepad یا هر برنامه دیگری باز کنید و خط زیر را حذف و فایل را ذخیره کنید:
    <TargetFrameworkProfile>Client</TargetFrameworkProfile>

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •