نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: break و continiu در حلقه های تو در تو در پایتون

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    break و continiu در حلقه های تو در تو در پایتون

    سلام
    فرض کنید دو تا حلقه for تو در تو داریم
    میخوام با دستور break تو فور درونی، از فور بیرونی بیام بیرون
    چکار باید بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: break و continiu در حلقه های تو در تو در پایتون

    سلام
    بازم شما جستجو نکردی ؟

    روش اول بهترین روش : دو تا For رو ببر داخل یه تابع بعد با return می تونی از حلقهی دوم بیای بیرون
    روش دوم و سوم و.. :
    class BreakIt(Exception): pass

    try:
    for x in range(10):
    for y in range(10):
    print x*y
    if x*y > 50:
    raise BreakIt
    except BreakIt:
    pass
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: break و continiu در حلقه های تو در تو در پایتون

    بازم شما جستجو نکردی ؟
    والا تا اونجایی که من از قوانین این سایت اطلاع دارم اینه که جستجو تو خود سایت باید انجام بشه و اگه کسی تو گوگل و ... سرچ نکنه، کار خلاف قوانین انجام نداده
    نمی دونم
    ممکنه من تا حالا اشتباه می کردم
    در هر صورت ممنون از جوابتون

  4. #4

    نقل قول: break و continiu در حلقه های تو در تو در پایتون

    کار خلاف قوانین انجام نداده
    خلاف قانون چیه دیگه ، شما باید یاد بگیری از گوگل استفاده کنی
    اگه دوست داری پیشرفت کنی این رو یاد بگیر از گوگل استفاده کنی شاید یکی از بزگترین چیزهایی هستش که باید یاد بگیری
    smart people use google
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •