نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن ماسک ساب نت

  1. #1

    Question بدست آوردن ماسک ساب نت

    آیا می شه با پی اچ پی ماسک ساب نت آی پی های مختلف رو بدست آورد و از این طریق آدرس شبکه ای که آی پی ها به اون متعلق هستن رو شناسایی کرد؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن ماسک ساب نت


    function get_subnet_mask($ip) {
    if (is_string($ip)) {
    $ip = ip2long($ip);
    }
    if (($ip & 0x80000000) == 0) {
    $mask = 0xFF000000;
    } elseif (($ip & 0xC0000000) == (int)0x80000000) {
    $mask = 0xFFFF0000;
    } elseif (($ip & 0xE0000000) == (int)0xC0000000) {
    $mask = 0xFFFFFF00;
    } else {
    $mask = 0xFFFFFFFF;
    }
    return long2ip($mask);
    }
    echo '<p>IP Address: '.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</p>'.PHP_EOL;
    echo '<p>SubNet Mask: '.get_subnet_mask($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'</p>'.PHP_EOL;

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن ماسک ساب نت

    مهندس مگه ماسک ساب نت بصورت جدا از آِ پی ارسال نمی شه؟
    اگر بخوایم به این صورت ماسک ساب نت روبدست بیاریم ممکنه اشتابه رخ بده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: بدست آوردن ماسک ساب نت

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک

    function get_subnet_mask($ip) {
    if (is_string($ip)) {
    $ip = ip2long($ip);
    }
    if (($ip & 0x80000000) == 0) {
    $mask = 0xFF000000;
    } elseif (($ip & 0xC0000000) == (int)0x80000000) {
    $mask = 0xFFFF0000;
    } elseif (($ip & 0xE0000000) == (int)0xC0000000) {
    $mask = 0xFFFFFF00;
    } else {
    $mask = 0xFFFFFFFF;
    }
    return long2ip($mask);
    }
    echo '<p>IP Address: '.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</p>'.PHP_EOL;
    echo '<p>SubNet Mask: '.get_subnet_mask($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'</p>'.PHP_EOL;

    موفق باشید.
    یه توضیح در مورد این می دین به چه صورت عمل می کنه و کارش چیه

    و یه سوال دیگه آیا با آی پی میشه محل دقیق افراد رو پیدا کرد به چه صورت

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ماسک ساب نت

    Subnet Mask جداگانه ارسال میشه اما باید دقت کنید که هر آدرس IP قابل استفاده در هر Subnet خاصی نیست. بنابراین، ازروی IP میشه Subnet Mask رو محاسبه کرد و درواقع کلاس IP رو بدست آورد. تابع مذکور ابتدا IP رو به یک عدد Long تبدیل میکنه و با عملیات محاسباتی، ماسک رو حساب میکنه و دوباره اون رو که یک عدد Long هست، به IP تبدیل میکنه و نمایش میده. با IP محل دقیق افراد رو نمیشه پیدا کرد اما محل دقیق ISP رو میشه. کافیه IP رو توی سایت IP2Location وارد کنید. موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •