نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت فایل setup به همراه stimul report

  1. #1

    Lightbulb ساخت فایل setup به همراه stimul report

    با سلام
    تقریبا تمامی صفحات مربوط به stimulreporter را خواندم اما جواب دقیقی نیافتم
    من برنامم رو در ویژوال استودیو 2010 نوشتم.و میخواهم با استفاده از نرم افزار setup factory9 فایل setup اون رو بسازم.در ضمن من کامپوننت stimul را به toolbox برنامه اضافه کردم و در واقع فایلی با پسوند mrt در داخل برنامه ندارم.
    1- چگونه stimul را به فایل setup اضافه کنم که در کامپیوتری که stimul نصب نیست نیز اجرا شود.آیا باید از ابتدا stimul نصب شود؟آیا فقط اضافه کردن dll ها کافی هست؟کدام dllها دقیقا؟
    2- مستقیم از sql داده ها را میخوانم و در گزارش نشان می دهم.برای اینکه روی سیستم دیگری اجرا شود چگونه پایگاه داده را در داخل stimulreport آدرس دهی کنم.بدون استفاده از dataset لطفا.منظورم آدرس دهی نسبی sql میباشد نه آدرس دهی مطلق.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: ساخت فایل setup به همراه stimul report

    برای ایجاد کانکشن به این صورت کار کنید

    Dim stireport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport
    Dim strcon As String = "Data Source=" + cs_sn + " ;Initial Catalog=" + cs_db + ";User ID=" + cs_un + ";Password=" + cs_up + ""

    stireport1.Dictionary.Databases.Add(database)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: ساخت فایل setup به همراه stimul report

    در مورد setup سازی من از خود vs استفاده می کنم که نیاز به اضافه کردن dll دارد
    و نیازی به نصب stimul نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •