نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

  1. #1

    عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    من از کد زیر برای ارسال پارامتر استفاده کردم

    report.SetParameterValue(
    "date", date);

    ولی در زمان اجرا کادر زیر را نمایش میدهد!
    Untitled.png
    از دوستان تقاضای کمک .
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    این Discretevalue را چطور از داخل برنامه باید مقدار داد.از کد زیر استفاده کرده ام.
    [CODE
    ClassSelling ItemToReport = newClassSelling();
    ReportDocument rd = newReportDocument();
    rd.FileName =
    "C:\\Users\\user\\Desktop\\restorantf\\fishreport. rpt";
    fishreport report = newfishreport(); // Crystal Reporte Object
    rd.SetDataSource(ItemToReport.CreateDataTable(dgv) );
    report.SetParameterValue(
    "date", date);
    report.SetParameterValue(
    "printNumber", fishNumber);
    report.SetParameterValue(
    "sum", sum.ToString());
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    ][/CODE]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    نوع پارامتر چی هست؟ شما چی بهش پاس دادی؟؟

  4. #4

    نقل قول: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    نقل قول نوشته شده توسط s3rv3r مشاهده تاپیک
    نوع پارامتر چی هست؟ شما چی بهش پاس دادی؟؟
    کریستال string تعریف کردم و میخوام string پاس بدم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    البته بهتر بود مشکلتون رو به یه سورس کوچیک مطرح میکردید تا اصلاح میشد براتون

    تو این سمپل که براتون قرار دادم مقدار تکست باکس تو فرمم به عنوان پارامتر میره برای پرینت

    همچین مشکلی هم نیست.

    فقط یادتون باشه تعریف میکنید پارامتر رو مقدار ندید این پنجره نمایش داده میشه

    VS2008
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: عدم موفقیت در ارسال پارامتر از #c به crystal reporte

    نقل قول نوشته شده توسط s3rv3r مشاهده تاپیک
    البته بهتر بود مشکلتون رو به یه سورس کوچیک مطرح میکردید تا اصلاح میشد براتون

    تو این سمپل که براتون قرار دادم مقدار تکست باکس تو فرمم به عنوان پارامتر میره برای پرینت

    همچین مشکلی هم نیست.

    فقط یادتون باشه تعریف میکنید پارامتر رو مقدار ندید این پنجره نمایش داده میشه

    VS2008
    از من discreteValue میخواهد !!!!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •