نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    سلام دوستان عزیز
    یه سوال داشتم :
    روش غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox چطوریه؟


    ممنون میشم جوابمو بدید



    یا علی (ع)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    با سلام
    ابتدا style کمبو رو بزار رو گزینه 3 سپس کد زیر

    Private Sub Form_Load()
    Combo1.Text = Combo1.List(0)
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    ممنون دوست عزیز
    دوست عزیز این رو خودم میدونستن . ستایل کمبو باکسم باید رو گزینه 0 (Dropdown Combo ) باشه . من میخوام رو این حالت کلیک راست روی کمبو باکس غیر فعال بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    دوست عزیز کمبو باکس رویداد MouseDown نداره .مگه اینکه با api ردیفش کنی...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    نقل قول نوشته شده توسط aria1o مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کمبو باکس رویداد MouseDown نداره .مگه اینکه با api ردیفش کنی...
    من نمیخوام رویداد موس دان که واسش بسازم . میخوام کلیک راست روی کمبو باکس رو غیر فعال بکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    خوب دوست عزیز باید از یک جا بفهمی که Button = 2 شده یا نه ؟ وقتی چیزی نداری که Button رو بشناسه !!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    سلام
    اینجا رو یه بررسی بکن:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DA%A9%D8%B3

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    دوست عزیز ممنون از جوابتون . ولی اگه توجه کرده باشید گفتم کمبو باکس نه تکست باکس . این کد برای کمبو باکس جواب نمیده قبلا امتحان کردم . هم اینی که شما دادید هم چند نوع دیگه
    بازم ممنون . اگه تونستید برای کمبو باکس یه راهنمایی بکنید



    یا علی (ع)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    میدونم که گفتید کمبو باکس، ولی فرق چندانی نمیکنه
    کلا در این گونه مسایل راه حل یکیه و اون هوک کردن کنترله.
    البته همون طور که یه بار دیگه هم گفتم (فکر کنم در پاسخ به یکی دیگه از سوالاتتون) بهتره بجای WM_RBUTTONDOWN از WM_ShowTextMenu = &H7B استفاده کنید.

    حالا در این مورد بخصوص تنها نکته ای که هست (و باعث میشه احساس کنید این راه حل جواب نمیده) اینه که باید در فرمان setHook هندل پنجره درست رو بهش بدیم
    مثلا اگه style کمبو یک باشه از کد زیر میشه hwnd مورد نظر رو بدست اورد:
    a = FindWindowEx(Combo1.hWnd, 0, vbNullString, vbNullString)
    myHwnd = FindWindowEx(Combo1.hWnd, a, vbNullString, vbNullString)


    که البته کد زیر بدیهیه:
    Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long


    در مورد استایل صفر هم باید بررسی کرد و هندل مورد نظر رو بدست اورد که اگه پیدا کردم برات میذارم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    بفرما
    برا استایل صفر فکر کنم این باشه (حیلی مطمئن نیستم):

    a = FindWindowEx(Combo1.hWnd, 0, vbNullString, vbNullString)
    a = FindWindowEx(Combo1.hWnd, a, vbNullString, vbNullString)
    myHwnd = FindWindowEx(Combo1.hWnd, a, vbNullString, vbNullString)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    ممنونم از شما
    هرکاری کردم هیچکدوم نتونستم استفاده کنم (میشه یه نمونه سورس بزارید؟)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: غیر فعال کردن کلیک راست رو combobox

    بفرما
    این هم سورس مورد نظرتون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •