نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از کنترل یک صفحه در صفحه های دیگر

  1. #1

    Question استفاده از کنترل یک صفحه در صفحه های دیگر

    من می خواهم از محتویات یک textbox در فرم وب دیگری در همان پروژه استفاده کنم لطفا به من بگویید دستور را چطوری بنویسم

  2. #2
    چند راه داری
    اول اینکه توی یک session بریزی و اونجا استفاده کنی
    دوم اینکه پارامتر پاس کنی برای صفحه بعدی
    سوم اینکه توی ماژول بریزی
    چهارم اینکه از Viewstate استفاده کنی
    پنجم اینکه از کوکی استفاده کنی
    ششم اینکه بازم دنبالش بگردی شاید بازم راه بود

  3. #3
    می شه یکیش رو بنویسید

  4. #4
    روش استفاده از Session
    1- مقدار دهی session که به صورت زیر انجام پذیر می باشد

    session["name"]=Texbox1.text

    2- باخوانی Session به روش زیر

    Textbox2.text=Session["Name"]

    موفق باشید

  5. #5
    مچکرم آقا یا خانم zolghaderi

  6. #6
    میتونی با متغیرتو پاس بدی(این یه سطری از دیتاگرید هستش که فیلد ID رو پاس میده
    اینطوری:

    <a href='?i=<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "ID") %>'>

    در صفحه بعدی هم با این دستور دریافت میکنی:

    ID=Request.QueryString["i"].ToString();


    موفق باشید.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط brida_kh
    میتونی با متغیرتو پاس بدی(این یه سطری از دیتاگرید هستش که فیلد ID رو پاس میده
    اینطوری:

    <a href='?i=<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "ID") %>'>

    در صفحه بعدی هم با این دستور دریافت میکنی:

    ID=Request.QueryString["i"].ToString();


    موفق باشید.
    در تکمیل توضیحات دوست عزیزمون روش کلی پاس دادن متغییر به این صورت هست که شما بعد از url سایت یک ? می گذارید بعد متغیر رو مینویسید و بعد = بعد هم مقدار او ن حالا اگر چندید متغیر داشتید به صورت زیر میشه

    http://localhost/test/test.aspx?id=1&name=Hamed&Family=Zolghadri

    و برای ارجاع متغییر ها از صفحه ای به صفحه دیگر هم این امکان داره که از لینک استفاده کنید (<a>) و یا از دستور Response.Redirect استفاده کنید
    موفق و پاینده باشید

  8. #8
    من می خواهم از محتویات یک textbox در فرم وب دیگری در همان پروژه استفاده کنم
    دوستان عزیز!
    تاپیک را از موضوع اصلی خارج نفرمایید.
    این سوال تا به حال چندین بار مطرح شده:
    در لینک زیر مقاله ای در این باره از بنده مشاهده می کنید:
    http://www.developercenter.ir/Forum/...read.php?t=287

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •