نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پارامتر خروجی در mvc

  1. #1

    پارامتر خروجی در mvc

    چطوری میتونم در کنترلر متدی داشته باشم که پارامتر از نوع ref را قبول کنه؟
     public ActionResult getResult(string Id, ref string title) { }

    متد بالا را که نوشتم،به ref خطا گرفت که تعریف نشده است.
    امکان استفاده از پارامتر خروجی که در sql تعریف شده ،چگونه است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: پارامتر خروجی در mvc

    نقل قول نوشته شده توسط rahimi.mohamad24 مشاهده تاپیک
    چطوری میتونم در کنترلر متدی داشته باشم که پارامتر از نوع ref را قبول کنه؟
     public ActionResult getResult(string Id, ref string title) { }

    متد بالا را که نوشتم،به ref خطا گرفت که تعریف نشده است.
    امکان استفاده از پارامتر خروجی که در sql تعریف شده ،چگونه است؟
    خوب خیلی واضحه که به شما اجازه داده نمیشه!!! ... چون این یه اکشن متود هست نه یه متود معمولی و شرایط خاص خودش رو داره!!! ... شما الان دو تا داده با نامهای Id و title رو دارین به این اکشن ارسال میکنید!


    منظورتون رو از سوال بعدیتون متوجه نمیشم!

  3. #3

    نقل قول: پارامتر خروجی در mvc

    منظورم اینه که چطوری میشه همچین تابعی را در mvc پیاده کرد؟
    پروسیجر من در sql هم یه مجموعه رکورد را برمیگرداند وهم یه پارامتر از نوع OutPut را پر میکند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: پارامتر خروجی در mvc

    درصورتی که بالای تابع بذارین [NonAction] اونوقت اون به عنوان اکشن شناخته نمیشه! و به عنوان یه متد معمولی کار میکنه! ... هر چند که من نمیفهمم چرا این کارو میکنین!!!!

    موفق باشید ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •