نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال php و sql server 2008

  1. #1

    اتصال php و sql server 2008

    سلام
    دوستان عزیزم من میخوام با php به sql server 2008 کانکت شم.توابع کتابخانه ای را هم تعریف کردم.مشکلم تواتصال هست.user name و password چی باید بدم؟اسم دیتابیسم test هست,اسم تیبلم table
    من این دستور را مینویسم
    $con = mssql_connect('Salione-PC\Sali one','Salione-PC\Sali one','');

    و این error را به من میدهد:
    Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: Salione-PC\Sali one in D:\wamp\www\test\sql server\connect.php on line 2

    اصولا شما sql server کارها برای user name password لوکال چه مینویسید؟
    این مشخصات سیستم منه:
    sql server 2008
    zend freame work
    xamp and wampبرای سرور مجازی
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: اتصال php و sql server 2008

    سلام به دوستان عزیز
    خودم راه حلشو پیدا کردم
    اولین نکته مهم درست کانفیگ کردن php.ini هست که کار سختی نیست
    مساله بعدی که وقت منو گرفت نام کاربری و رمز عبوره
    نام کاربری به صورت پیش فرض sa هست و پسورد را در زمان نصب میتونید خودتون انتخاب کنبد
    راهنمایی های نرم افزار آموزشی سایت انیاک خیلی کمکم کرد
    سرچ کنید پیداش میکنید
    این کدبه که من نوشتمو کانکت شدم:
    <?php
    $serverName = '.';
    $connectionOptions = array("UID"=>"sa", "PWD"=>"12");
    $conn = sqlsrv_connect($serverName, $connectionOptions);
    if($conn === false)
    {
    die(print_r(sqlsrv_errors(), true));
    }
    $createDBsql = "SET ANSI_NULLS ON
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    USE [master];
    CREATE DATABASE ExampleDB;";
    $createDBstmt = sqlsrv_query($conn, $createDBsql);
    if($createDBstmt === false)
    {
    die(print_r(sqlsrv_errors(), true));
    }
    else
    {
    echo "Database successuflly created.</br>";
    }
    $createTBLsql = "USE ExampleDB
    CREATE TABLE [dbo].[RegistrationTbl](
    [ID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [Email] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [LastName] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [FirstName] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [RegDate] [datetime] NOT NULL,
    CONSTRAINT [PK_RegistrationTbl] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [ID] ASC
    )ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]

    CREATE UNIQUE NONCLUSTERED INDEX [IX_UniqueEmail] ON [dbo].[RegistrationTbl]
    (
    [Email] ASC
    ) ON [PRIMARY]
    ";
    $createTBLstmt = sqlsrv_query($conn, $createTBLsql);
    if($createTBLstmt === false)
    {
    die(print_r(sqlsrv_errors(), true));
    }
    else
    {
    echo "Table successuflly created.";
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله salione : دوشنبه 07 فروردین 1391 در 10:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •