نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: روش ساخت دانلود فایل از سایت

  1. #1

    روش ساخت دانلود فایل از سایت

    سلام خدمت اساتید گرامی
    لطفا روش کامل ساخت یک دکمه دانلود که فایلی که قبلا آپلود کردیم یا در هاست داریم رو دانلود کنه رو با کد آموزش بدید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    دکمه ی دانلود دیگه چیه ؟؟؟ منظورت ارسال فایل به مروگر کاربر برای دانلوده یا دانلود فایل بصورت عادی ؟

  3. #3

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    دکمه ی دانلود دیگه چیه ؟؟؟ منظورت ارسال فایل به مروگر کاربر برای دانلوده یا دانلود فایل بصورت عادی ؟
    منظورم اینه که وقتی دکمه زده شد یک فایلی که قبلا آپلود کردم دانلود بشه . نه اینکه مثلا جای دیگه آپلود کرده باشم و فقط آدرسشو بدم برای دکمه

  4. #4

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    خب این دوتا چه فرقی باهم داره ؟؟ منظورت اینه که فایل مورد نظر به Header ارسال بشه ؟؟ اگه جواب مثبته این ساده ترین کد برای دانلود یک فایل از طریق header هست :


    <?php
    $filename = 'httpfile.zip';
    $mimetype = 'application/zip';
    $data = file_get_contents($filename);
    $size = strlen($data);
    header("Content-Disposition: attachment; filename= $filename");
    header("Content-Length: $size");
    header("Content-Type: $mimetype");
    echo $data;
    ?>


    ولی درکل من خیلی نفهمیدم منظورت چیه ؟؟

  5. #5

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    لینک زیر رو ببینید
    http://www.downloadha.com/1390/12/%D...8%A7%DB%8C-pc/
    موقعی که روی Direct Link میزنید چه اتفاقی میفته ؟
    خوب از هاست خود سایت دانلود میشه دیگه . من همین دکمه رو میخوام بسازم . منظورم اینه که از هاستی که سایتم داخلش هست دانلود بشه

  6. #6

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    آها خب زودتر بگو !! این سایتهای دانلود میان یک ساب دومین (subdomain) میسازن بعد لینک رو میدن به اون ... دراینجا برای جواب سوال شما چندتا جواب میتونم بدم

    1- اگه از وردپرس میخواید مثل همین سایت استفاده کنید باید آدرس سایت رو کامل بدید ... چون اینا بهم متصل هستن و معمولا توی آدرس ها اشتباه میشه .... یا اینکه از افزونه های مربوطه استفاده کنید
    2- اگه از اسکریپت ساده استفاده میکنید میتونید فایل رو کنار اسکریپت یا توی پوشه های قبلی یا بعدی بریزید و آدرس رو مستقیم بدید :

    برای یک پوشه قبل تر <a href="../file.zip"></a>
    برای دو پوشه قبل تر <a href="../../file.zip"></a>
    کنار خود اسکریپت <a href="./file.zip"></a>
    درون یک پوشه که کنار اسکریپت قرار داره <a href="./folder/file.zip"></a>


    حالا اگه منظورت اینم نیست و منظورت اینه که فایل روی هاست دانلود بشه و بعد لینک هاست رو بگیره نیاز به یک کد داره که فایل رو آپلود کنه و بتونید آدرس هاست خودتون رو بدید .. برای اینکار میتونید از تابع کپی استفاده کنید :

    copy('http://example.com/file.zip','./file.zip');


    درکل اگه هیچکدوم از اینا منظورتون نیست یک مثال کاملتر بزنید

  7. #7

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    ایول دوست عزیز
    خیلی گلی
    جوابمو گرفتم همین خودش بود : <a href="./file.zip"></a>
    1- من بدون ( . ) گذاشتم درست کار کرد و دانلود شد حالا به هر حال جوابمو گرفتم
    2- چه پسوندهایی از این طریق میشه استفاده کرد . مثلا اینا میشن ؟ exe pdf doc و ...

  8. #8

    نقل قول: روش ساخت دانلود فایل از سایت

    اون نقطه رو نذاری هم فرقی نداره ... با این همه چی میشه ولی مثلا برای فایل متنی txt ممکنه توی مرورگر لود کنه ... منظور همون موقع نمایشش بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •