نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جواب این دوسوال را بلدید ؟

  1. #1

    Post جواب این دوسوال را بلدید ؟

    به نام خدا
    ========
    دوستان چند تا سوال داشتم در مورد VB


    1) می خواستم ببینم سورسی هست که بگوید بر روی کدام درایو از سیستم ویروس Autorun وجود دارد فقط اعلام کند روی کدام درایو وجود دارد ؟؟


    2) سورسی می خواستم که یک فایل متنی از ورودی بگیره و بگوید هر حرف چند در صد فایل را تشکیل داده !!!!


    ممنون !!!! فوری هم هستم !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    1- تا جایی که من اطلاع دارم ویروس اتوران به درایوهای سیستم نمی افته و فقط به فلش مموری ها می افته و یه نسخه ویروس هم توی system32 یا system ذخیره میشه. ولی با تابع ()Dir می تونید وجود یک فایل رو تشخیص بدید ولی باید نوع Attribute اون فایل رو هم بدونید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار joker_pok
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    171

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    اگه منظورت نوشتن سورس برنامه هاست که اینجا جای آموزش نه پروژه نویسی دوست خوب من شما بنویس هر جا مشکلی داشتین ما هم کمکت می کنیم . نابرده رنج گنج میسر نمی شود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار joker_pok
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    171

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    جواب سوال اولیت دومی رو من زیاد بلد نیستم .

    Const MAX_PATH = 260
    Const MAXDWORD = &HFFFF
    Const INVALID_HANDLE_VALUE = -1
    Const FILE_ATTRIBUTE_ARCHIVE = &H20
    Const FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY = &H10
    Const FILE_ATTRIBUTE_HIDDEN = &H2
    Const FILE_ATTRIBUTE_NORMAL = &H80
    Const FILE_ATTRIBUTE_READONLY = &H1
    Const FILE_ATTRIBUTE_SYSTEM = &H4
    Const FILE_ATTRIBUTE_TEMPORARY = &H100

    Private Type FILETIME
    dwLowDateTime As Long
    dwHighDateTime As Long
    End Type

    Private Type WIN32_FIND_DATA
    dwFileAttributes As Long
    ftCreationTime As FILETIME
    ftLastAccessTime As FILETIME
    ftLastWriteTime As FILETIME
    nFileSizeHigh As Long
    nFileSizeLow As Long
    dwReserved0 As Long
    dwReserved1 As Long
    cFileName As String * MAX_PATH
    cAlternate As String * 14
    End Type

    Private Declare Function FindFirstFile Lib "kernel32" Alias "FindFirstFileA" (ByVal lpFileName As String, lpFindFileData As WIN32_FIND_DATA) As Long
    Private Declare Function FindNextFile Lib "kernel32" Alias "FindNextFileA" (ByVal hFindFile As Long, lpFindFileData As WIN32_FIND_DATA) As Long
    Private Declare Function FindClose Lib "kernel32" (ByVal hFindFile As Long) As Long

    Private Sub cmdSearch_Click()
    If txtPas.Text <> "" Then
    lstResult.Clear
    FileSearch txtDrive, txtPas
    End If
    End Sub

    Private Sub FileSearch(PathName As String, FileName As String)
    Dim Rec As WIN32_FIND_DATA
    Dim Path As String
    Dim hResult As Long

    Path = PathName
    hResult = FindFirstFile(Path + FileName, Rec)
    If hResult <> INVALID_HANDLE_VALUE Then
    Do
    lstResult.AddItem Path + Rec.cFileName
    Loop Until FindNextFile(hResult, Rec) = False
    FindClose (hResult)
    End If
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    سلام
    برا اینکه بفهمید یه کاراکتر چند بار تو یه رشته تکرار شده میتونید از کد زیر استفاده کنید:
    X= "sadfsffsdfretervgb efuihg ueghfdjkgneruiogef"
    Tedad= len(x) - Len(Replace(X,"a",""))

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    در مورد سوال دومتون

    اول از همه شما مشخص کنید منظورتون از هر حرف چیه؟
    اگر منظورتون هر کاراکتر باشه که خیلی سادس

    اما اگر فقط کاراکترهای مثلا A-Z, 0-9, آ-ی و این جور چیزا باشه باید اول کاراکتر هاتون رو مشخص کنید بعد بازم ساده هست

    شما مشخص کن من بهت جوابشو میدم

  7. #7

    Post نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    دوستان توجه کنید به سوالات !!!

    1) برنامه ای بنویسید که بگوید بر روی کدام درایو ویروس Autorun وجود دارد.
    2)برنامه ای بنویسید که یک فایل متنی از ورودی بگیرد و بگوید هر حرف چند درصد فایل را تشکیل می دهد .
    3)برنامه ای بنویسید که بزرگترین فایل روی ریشه درایو ها را پیدا کند.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار joker_pok
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    171

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    حاجی این دنبال آموزش نیست شما دنبال رفع پروژه ای هستین که استاد یا معلمتون بهت داده عزیزم سعی کن خودت کار کنی و یاد بگیری

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    نقل قول نوشته شده توسط VG1234 مشاهده تاپیک
    دوستان توجه کنید به سوالات !!!

    1) برنامه ای بنویسید که بگوید بر روی کدام درایو ویروس Autorun وجود دارد.
    2)برنامه ای بنویسید که یک فایل متنی از ورودی بگیرد و بگوید هر حرف چند درصد فایل را تشکیل می دهد .
    3)برنامه ای بنویسید که بزرگترین فایل روی ریشه درایو ها را پیدا کند.
    دوست عزیز شما کمک نخواستید بلکه حل تمرینهاتونو درخواست کردید
    فکر کنم امروز هم ثبتنام کردید و دلیل ثبت نامتون هم بخاطر این تمرینهایی که بهت دادن بوده
    اینجا فکر نکنم کسی سورسهای که خواسید رو کامل براتون بزاره . دوستان به حد کافی کمک کردن . بقیشو خودتون زحمت بکشید انجام بدید هرجا گیر کردید یکی از دوستان کمکتون میکنه

    موفق باشی


    یا علی (ع)

  10. #10

    Post نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    به نام خدا
    ===========


    دوستان درسته من جواب ها را می خواستم ببخشید

    اما الان اومدم راهنمایی بگیرم ببینید توی سوال

    3)برنامه ای بنویسید که بزرگترین فایل روی ریشه درایو ها را پیدا کند.

    منظور از بزرگترین فایل روی ریشه درایو ها چیست ؟
    منظور از ریشه درایو اصلا چیست ؟


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    احتمالا منظورشون اینه که حجم فایل های داخل یک درایو رو بررسی کنید، هر کدوم رو که بزرگتر بود مشخص کنه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    من فکر میکنم منظور فایلاییه که تو آدرس مثلاC:\ هستن. نه تو زیر پوشه های این درایو

  13. #13

    Post نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    دوستان مردونگی بکنند و جواب این دو سوال منو بگویند ...

    1) سورسی که بزرگترین فایل روی ریشه درایو ها را پیدا کند.

    2) سورسی که یک فایل متنی را از ورودی بگیرد و بگوید هر حرف چند درصد فایل را تشکیل می دهد.
    معلم مون در این باره گفت که باید تعداد را بر تعدا کل تقسیم کنی ضرب در 100 کنی

    ی همچین چیزایی من که متوجه نشدم .

    ممنون میشم جواب بدید آخه کلا 10 تا سوال بوده همین 2 تاش مونده .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار joker_pok
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    171

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    بچه ها به نظر من می تونه تو برنامه تو با Find که هر سری پیدا می کنه یه کلمه رو یه Count بزاره و بشماره بعدش اون کانت رو تقسیم بر کل کاراکتر ها * 100 کنه درسته اینطوری ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: جواب این دوسوال را بلدید ؟

    منظور اگه بزرگترین فایل هست که میتونی با همون سورس

    Private Declare Function FindFirstFile Lib "kernel32" Alias "FindFirstFileA" (ByVal lpFileName As String, lpFindFileData As WIN32_FIND_DATA) As Long
    Private Declare Function FindNextFile Lib "kernel32" Alias "FindNextFileA" (ByVal hFindFile As Long, lpFindFileData As WIN32_FIND_DATA) As Long
    Private Declare Function FindClose Lib "kernel32" (ByVal hFindFile As Long) As Long


    بگیری اندازه را و بزرگترین را بفهمی . اگه میخوای autorun رو بفهمی با check کردن درایوها بوسیله ی dir میشه راحت پاکش کرد و حتی میتونی ویروس کشش رو هم بنویسی به راحتی چون ویروس قویی نیست .

    و برای فهمیدن % یک کاراکتر باید شما با len() کل رشته رو بگیری و کاراکتر رو با تقسیم یا ...... به درصد در بیاری و نشون بدی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •