صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 67

نام تاپیک: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

  1. #1

    ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    سلام دوستان ..
    بالاخره ایمیل داخلی چاپار با محیط کاملا فارسی راه اندازی شد...من خودم عضو شدم و نسبتا راضی هستم..
    پیشنهاد میکنم یه سر بزنید

    www.chmail.ir

  2. #2

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    کمی خنده ام گرفت با دیدن این محصول!!!! از اینترفیس مشخص است که این دوستانی که این را کار کرده اند مسائل مهمی مانند توزیع و... لود بالانسینگ را از پایه نباید بلد باشند چرا؟ چون کسی که این را می نویسد اصلا برنامه نویس نیست کد نویس است، از ظاهر بقیه اش را می توانید بفهمید! و فکر می کنم این سیستم برای یک ایمیل سازمانی در دهداری دهی در مرزهای شرق کشور که توسط دانشجویان سال اول نوشته شده است هم نامناسب باشد.

    برای اینجور کارها نیاز به طراحی های پایه و استفاده از تیم ماهر است، من خیلی دوست دارم ایمیل ایرانی استفاده کنم که زیر و زبرم را در جیمیل و... را خارجی ها نخوانند ولی واقعا شما فکر می کنید این ها قابل استفاده اند؟

    من نمی گویم با سرویس های جهانی رقابت کنید ولی حداقل چهار نفر با سواد بیشتر و با تجربه تر را برای طراحی چنین چیزی استفاده کنید.
    در نهایت:

    افتضاح طراحی ، به نظرم یک پروژه دانشجویی است. درست می گویم؟

    اگر هم کسی بالای 30 میلیون بالای این پول گذاشته پیشاپیش تسلیت می گویم :)

    اگر فرض محال کسی که چنین چیزی را نوشته و صد در صد برنامه نویس وب نیست بحثهایی مانند لود بالانسینگ و... را رعایت کرده باشد (که بعید است) و برنامه نویس خوبی در سطح اپلیکیشن بوده کدام آدم بیکاری می آید روی این اینترفیس بچه گانه کار و زندگی اش را بگذارد؟ :) معمولا کسانی که وب کار می کنند کمی هم برنامه نویسی جاوا اسکریپت بلدند :)

    از سرویس دهنده محترم خواهشمندم با استخدام چند تا برنامه نویس چیزی تولید کند که آدم رغبت کند لاگین کند!
    آخرین ویرایش به وسیله baracudaProject : جمعه 19 اسفند 1390 در 17:13 عصر دلیل: سوتی در املاء!

  3. #3

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    سلام دوست عزیز...

    من نمیدونم اطلاعات شما درباره این سرویس از کجاست که اینجوری قضاوت میکنید ...اگه چیز خاصی شنیدید که
    ما نمیدونیم درباره تیم پشت این سرویس لطفا بگید ما هم در جریان قرار بگیریم...

    در مورد لودبالانسینگ هم نمیدوم چه ربطی به ظاهرش داره...میشه راهنمایی بفرمایید...؟؟؟

    در آخر هم با این قضاوت و طرز برخورد شما با یه محصول ایرانی قاعدتا ما هیچ وقت یه ایمیل ایرانی نخاهیم داشت
    جیمیل هم از اول نه ظاهرش اینجوری بود نه عملکردش...!!!

  4. #4

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط fa_afshar مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز...

    من نمیدونم اطلاعات شما درباره این سرویس از کجاست که اینجوری قضاوت میکنید ...اگه چیز خاصی شنیدید که
    ما نمیدونیم درباره تیم پشت این سرویس لطفا بگید ما هم در جریان قرار بگیریم...

    در مورد لودبالانسینگ هم نمیدوم چه ربطی به ظاهرش داره...میشه راهنمایی بفرمایید...؟؟؟

    در آخر هم با این قضاوت و طرز برخورد شما با یه محصول ایرانی قاعدتا ما هیچ وقت یه ایمیل ایرانی نخاهیم داشت
    جیمیل هم از اول نه ظاهرش اینجوری بود نه عملکردش...!!!

    برادر من ، من شغلم اینه ، من می دانم که کسی که این افتضاح رو بدهد بیرون فقط پول حرام کرده و اصولا برنامه نویس نیست ، تو اگر جاوا و سی شارپ رو سنتاکسی بلد باشی چهار تا ماله بکشی و کامپوننت بندازی رو صفحه و ایضا کار رو دست چهار تا بچه که از وب خبر ندارند بدهی نتیجه اش این می شود.

    این مسخره است بگوییم ایمیل ملی! بعد کارمان را دست چهار تا دانشجو بدهیم، من بعد از دیدن این مثلا محصول گفتم که طرف اصلا برنامه نویسی وب بلد نبوده ، هیچ نمی فهمیده وب چه هست!

    دهها میلیون بلکه صدها میلیون پولی که هدر می رود و شکست قطعی محصول !؟ این هارا ندیدی؟

    رک بگویم ، برنامه نویس وب خصوصیات حاص خودش را دارد ، من قضاوت در مورد پشت سرش نمی کنم ولی یکی از پرسنل زیر دست من که ماهی 500000 تومان می گیرد و تازه کار هم هست در چند ساعت از این بهتر کار کرد و یک کارتابل تمیز و... را در آورد ، این یعنی کسی که این را کار کرده یک وب کار نبوده ، هیچ وقت هم درست نمی شود مگر شرکت برود یک نفر آدم وارد را بیاورد که از اول این را باز نویسی کند... :)

    خودت فهمیدی که این چهار تا کامپوننت چپاندن کنار هم بیشتر نیست؟ خیلی زحمت کشیده واقعا !

  5. #5

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    در مورد تیم: من چیزی ندیده ام ، :) ولی چون کارم وب است می دانم که طرف وب کار نیست! :)

    چرا تشکر کردی و بعد شاکی شدی :) :)

    من قصد تخریب ندارم بلکه منصفانه بگویم که حالم بد شد وقتی این محصول! را دیدم !

  6. #6

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    لطفا جواب سوال رو به صورت منطقی و با استدلال بده... این که من کارم اینه که نشد جواب....!!!!!..... اصلا کار شما چیه ؟؟
    عزیز جان من خودم وب کارم و این که شما میگی کاری نداره و چسبوندن چندتا کامپوننت کاملا حرف غیر منطقی و غیر کارشناسانه ای....!!

    من نمیدونم چرا شما اینقدر اصرار داری کار 4 تا دانشجو....هر چند ما دانشجو باسواد و حرفه ای کم نداریم...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    لطفا این بحث های فنی رو بذارین کنار

    به نظر من بهتره روی اسم جالب اون بحث رو ادامه بدیم

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ساری
    پست
    21

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    من هم یک اکانت ایجاد کردم , خوندن متن زیر هم خالی از لطف نیست

    منطق ماشین دودی

    Machine.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    سلام
    در مورد مشخصات فنی سرویس ارئه شده باید به طور فنی تر بحث بشه.ولی حتی شنیدن این که سرویسی ایرانی ارائه شده جای بسی امیدواری داره.
    شاید در ابتدا نواقصی داشته باشه-که مختص اکثر کارای نرم افزاریه-ولی ایشالله که رفع بشه.در بحث سرویس پست الکترونیک بیشتر از interface و ظاهر اون باید به موضوع امنیت پرداخته بشه.و همچنین امانتداری سرویس دهندگان از همه مهمتر خواهد بود.لطف کنید اگه اطلاعی در این زمینه ها دارید ارائه بدید.
    بعلاوه در انجام خیلی از پروژه ها به نظر من دانشجو ها انگیزه بیشتری دارن.و فراموش نکنیم که اکثر برنامه نویس های حرفه ای روزی دانشجو بودن،اصلا مگه یادمون رفته که روزی google یه کارگاه دانشجویی بود؟
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisforme : جمعه 19 اسفند 1390 در 21:41 عصر

  10. #10

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisforme مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد مشخصات فنی سرویس ارئه شده باید به طور فنی تر بحث بشه.ولی حتی شنیدن این که سرویسی ایرانی ارائه شده جای بسی امیدواری داره.
    شاید در ابتدا نواقصی داشته باشه-که مختص اکثر کارای نرم افزاریه-ولی ایشالله که رفع بشه.در بحث سرویس پست الکترونیک بیشتر از interface و ظاهر اون باید به موضوع امنیت پرداخته بشه.و همچنین امانتداری سرویس دهندگان از همه مهمتر خواهد بود.لطف کنید اگه اطلاعی در این زمینه ها دارید ارائه بدید.
    بعلاوه در انجام خیلی از پروژه ها به نظر من دانشجو ها انگیزه بیشتری دارن.و فراموش نکنیم که اکثر برنامه نویس های حرفه ای روزی دانشجو بودن،اصلا مگه یادمون رفته که روزی google یه کارگاه دانشجویی بود؟
    من دوست دارم ایمیلم در ایران باشه ! شک نکنید ، من دوست ندارم ایمیل کاریم و زندگیم روی سرور خارجی باشد،


    در مورد کار دانشجویی :

    کار حرفه ای پروژه آژانس هواپیمایی نیست و با سرمایه و وقت مردم درگیر است ، کاری که می خواهد قوی باشد باید از معمار ساختاری و یا معمار ارشد بهره ببرد ، کار دانشجویی نمی تواند در اسکیل کار حرفه ای باشد ، شما گوگل را مثال زدید ولی قبول کنید که هر دو مدیر ارشد این شرکت با تجربه بودند.

    ببینید ، کار حرفه ای مشخص است ، من طراح کامپوننت وب هستم و علاوه بر کار با شرکتهای تولید کننده کامپوننت چندین شرکت داخلی را سرویس می دهم چون شغلی است که سالهاست دارم ، من معمار ساختاری و طراح کامپوننت هستم و در وب هم به طور خاص نسبتا خوب کار کرده ام، قصد ندارم وارد دیتیل بشوم فقط خواستم بگویم تجربه دارم در اینکار و وب کار داریم تا وب کار.

    یک سری وب کار هستند که مثلا می آید دوجو را استفاده می کند و خوب هم می کند، یک کاربر داریم کامپوننت به دو جو استفاده می کند ولی این دو تا از لحاظ سطح دانشی تفاوت دارند.

    یک سری هستند مثلا می آیند کامپیوننتهای دوکس را به هم می چسبانند و یک یوتیلتی ایجاد می کنند ولی طرز استفاده خوب یا بد نشان می دهد که این فرد در اینکار تجربه داشته یا نه؟

    در کارهای عمومی و های یوزیج مثل همین سایت ، برنامه نویس می بایست اصول طراحی وب را بلد باشد.

    شما نگاه کنید به طریقه چیدن اجزای صفحه! این کار یک اپلکیشن کار است (دوستان لاگین بفرمایید و ببینید درست می گویم یا نه؟ ) ، برای اینکار باید تاکید می کنم باید یک فرد وارد به وب ظاهر صفحه را بچیند ، پدر آدم در می آید وقتی با این صفحه کار می کند، بد چیدن اجزای صفحه نشان بی تجریگی است ، اگر این یک محصول مثلا انترپرایز بود من قبول می کردم چون فرم ها زیاد است وقت نبوده ظاهر را درست کنند ولی وقتی اجزا را می بینید می بینید که کامپوننتها بدون تغییر مانند اپلکیشن کنار هم چیده شده اند، قسمت اعظم صفحه خالی است ، یکبار لاگین کنید تا بفهمید آیا وب کار اینجوری کار می کند؟

    کد صفحات مستقل هم نیستند! کد های تکرار هر صفحه در بادی همان صفحه نوشته شده اند ! حتی برای دراگ اند دراپ ! کدام فرد واردی کدی که اورلپ دارد را اینطوری می نویسد؟ دانشجوی سال اول!

    برنامه نویس وب این کد را در صفحه رندر می کند؟ کدی که همپوشانی دارد؟



    drop.startDrag= function(){
    var dragEl = this.getDragEl();
    var clickEl = document.getElementById(rowId);
    var msglen = mesgId.split(",").length;
    dragEl.innerHTML = (msglen > 1) ? '<td><img id="zldragdrop" src="/Chmail/img/large/ImgDndMultiNo_48.gif"/><div style="position:absolute;top:27;left:23;color:whit e;width:20px;text-align:center;font-weight:bold;">'+msglen+'</div></td>' : clickEl.innerHTML;
    document.getElementById("C"+rowNo).checked = true;
    if(msglen == 1) {
    dragEl.style.border = "2px solid #aaa";
    $D.setStyle(dragEl, "color", $D.getStyle(clickEl, "color"));
    $D.setStyle(dragEl, "height", clickEl.offsetHeight+"px");
    $D.setStyle(dragEl, "width", "45%");
    $D.addClass(dragEl.id, "proxy");
    } else {
    dragEl.style.border = "none";
    $D.setStyle(dragEl, "color", "");
    $D.setStyle(dragEl, "height","");
    $D.setStyle(dragEl, "width", "");
    $D.removeClass(dragEl.id, "proxy");
    }
    };


    این کد را در بادی صفحه رندر کرده اند! توجه بفرمایید! :) نشانه چیست؟ کم تجریگی و...


    شما یک جا بگویید این برادران یک فایل جی اس را خودشان نوشته باشند! یک جا! کد در صفحه آنهم چنین کدی نشان نا آشنایی ایشان به وب و اصول برنامه نویسی دارد.

    بگذریم ، از YUI استفاده کرده اند که انگار قحطی آمده بوده و جی دابی تی و جی کوئری یو آی و... خوب!

    همه چی آماده بوده! دراگ اند دراپ یا کپی و پیست... :)

    استایل صفحات از هم پاشیده است ، همه صفحات پست بک استفاده می کنند و جایی هم که استفاده نشده کد دستی ضعیف نوشته شده!

    کلا با دیدن صفحه اول به عمق فاجعه پی می برید!

    بیش از یک صد میلیون تومان شاید سرمایه نابود شده ،

    اینجور کارها می بایست توسط افراد با تجربه طراحی شود و این افراد صرفا کد نویس باشند، جایی که کار را به دست کدنویس بدهی نتیجه کار چند صفحه در هم برهم است که اسم سرویس به خود گرفته !

    خوشحالم که برنامه نویسان پی اچ پی سواد بهتری نسبت به سایرین در وب دارند آنهم دلیل ساده ای دارد ، کد دستی زیاد نوشته اند

    نهایت ، من قصد تخریب ندارم ولی این یک پروژه دانشجویی است و ارزش تجاری ندارد مگر اینکه از اول ریوایز شود ،

  11. #11

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط Extended مشاهده تاپیک
    من هم یک اکانت ایجاد کردم , خوندن متن زیر هم خالی از لطف نیست

    منطق ماشین دودی

    Machine.jpg
    خدا استاد شهید مطهری بزرگ را بیامرزد که خوب نوشته ،

    من اشکالی که به این کارها دارم این است :

    نباید کار دست کد نویس باشد ، باید دست معمار باشد ، شما در نظر بگیرید که اگر واقعا ، شرکتهای بزرگ اینجوری شروع می کردند از اول به ورشکستگی محکوم نبودند؟ بعضی از شما در دنیای واقعی با من تماس دارید ، من خودم را مدیون کسانی می دانم که به من یاد دادند،

    مقام معظم رهبری مارا به آموختن صحیح دانش توصیه کرده اند ، آموختن صحیح دانش یعنی آرام و از روی علم ، کار تیمی ، کار علمی ، ما فاتح فضا شده ایم ، ما دانش را به دست آورده ایم ولی با کار تیمی ، و با استفاده از کسانی که بلد بودند،

    شما علم نرم افزار را زیر سوال می برید اگر بگویید چنین کاری بدون معماری امکان پذیر است ،

    دوستان عزیز ،

    هر دنیایی متخصص کار خودش را لازم دارد ، کد نویس نباید یک برنامه را ببنند ، برنامه های بد ناشی از بی تجربگی هاست ، سرمایه مردم را از بین بردن درست نیست! سعی نکنید با سرمایه مردم بازی کنید که کار یاد بگیرید ، سعی کنید در محیط درست از سایرین کار یاد بگیرید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    طراحی صفحات اولش خوب بود از نظر ظاهر ولی خودش خیلی خیلی بد طراحی شده همه چیو چپوندن تو هم آدم گیج می شه
    با جاوا نوشته شده
    بخش کدنویسیش معلوم نیست چیه ولی از نظر طراحی اصلا اصولی طراحی نشده هم Javascript ای هم Html ای هم Design ای
    واسه یه سایت ملی یه کم ضایست اون Html در بوداغون و TableBase ای که طراحی کردن یه چیز جالب من تا حالا ندیده بودم تگ اسکریپت رو بیرون Html بزارن :دی

  13. #13

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط L u k e مشاهده تاپیک
    طراحی صفحات اولش خوب بود از نظر ظاهر ولی خودش خیلی خیلی بد طراحی شده همه چیو چپوندن تو هم آدم گیج می شه
    با جاوا نوشته شده
    بخش کدنویسیش معلوم نیست چیه ولی از نظر طراحی اصلا اصولی طراحی نشده هم Javascript ای هم Html ای هم Design ای
    واسه یه سایت ملی یه کم ضایست اون Html در بوداغون و TableBase ای که طراحی کردن یه چیز جالب من تا حالا ندیده بودم تگ اسکریپت رو بیرون Html بزارن :دی
    آره ، صفجه اولش خوبه 1 صفحه لاگینش ! باقیش نه :))

    یه نمونه ساده ! من چرا داد و فریاد کنم ؟ کجاش ملی است ، 3 نفر دور هم نشسته اند برای دانشگاهشان نوشته اند و اسم ملی! هم رویش گذاشته اند...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    کمی با baracudaProject موافقم ولی نه انقدر تند

    صفحه ی اولش معلومه یکی دیگه کار کرده و بقیه رو یکی دیگه، برای جذب مشتری :)) حتی کمی ذوق و سلیقه به خرج ندادن که یک سری آیکون های خوشگل تر به کار ببرن....
    چی بگم والا، واقعا" مصیبتیه که بعد از این همه سال که از تکنولوژی ایمیل میگذره، کشور ما داره اینطوری سر یک سایت ملی ایمیل دور خودش میچرخه! با اینکه این همه طراح خوب داریم ولی کارها اینجور پیش میره....نمیدونم چی بگم فقط تاسف آوره!

  15. #15

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    ببین دوست عزیز اولا شما تنها کسی نیستی که در این حوزه کار کرده...من هم میدونم و متوجه هستم که مشکلات زیادی داره از جمله ظاهرش و ساختارش و هزار تا مشکل دیگه که بعد از استفاده کاربران مشخص میشه..

    دوما شما که انسان حرفه ای هستید حتما میدونید توو سرویس میل بحث های خیلی مهم تری مثل Database , Antispam , Antivirus , Security , Account ,File System و ..... وجود داره که ظاهر صفحات در مقابل این
    بحث ها اصلا مهم نیست ...

    سوما مهم نیست نسخه اولش چه اشکالاتی داره ...مهم اینه که این میتومه یه شروع باشه...

    چهارما من نمیدونم شما چرا اینقدر اصرار داری کار دانشجویی...شما یه نگاهی به میل های میهن میل و وطن میل و .... این داستان ها بندار ....توو این وضعیت بازار نرم افزار ما به نظر من کارشون شروع خوبیه ....

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aakh1361
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران - سه راه افسریه - شهرک کاروان
    پست
    380

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    7-8 سال پیش فکر کنم بود
    یک وب سایت ایمیل بود به نام www.noavar.com 5-6 سالی هم فعال بود بدون هیچ حرف و حدیثی غیبش زد !!
    و هر چی ایمیل داشتیم پر شد و هر جا هم که این ایمیل رو داده بودیم مجبور شدم
    برای اینکه اگر یک وقتی اکانتمون هک شد بتونم پسوردم رو ریست کنم و به ایمیلم بفرستم قسمت تنظیمات ایمیل رو عوض کنم حالا چند تا سایت عضو بودم مجبور شدم همه رو عوض کنم

    اینم اندر احوال اعتماد به سایت ها و ایمیل ایرانی

    (منم اون موقع خوشحال بودم که در یک ایمیل ایرانی عضو شدم ولی الان نه !)

  17. #17

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط fa_afshar مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز اولا شما تنها کسی نیستی که در این حوزه کار کرده...من هم میدونم و متوجه هستم که مشکلات زیادی داره از جمله ظاهرش و ساختارش و هزار تا مشکل دیگه که بعد از استفاده کاربران مشخص میشه..

    دوما شما که انسان حرفه ای هستید حتما میدونید توو سرویس میل بحث های خیلی مهم تری مثل Database , Antispam , Antivirus , Security , Account ,File System و ..... وجود داره که ظاهر صفحات در مقابل این
    بحث ها اصلا مهم نیست ...

    سوما مهم نیست نسخه اولش چه اشکالاتی داره ...مهم اینه که این میتومه یه شروع باشه...

    چهارما من نمیدونم شما چرا اینقدر اصرار داری کار دانشجویی...شما یه نگاهی به میل های میهن میل و وطن میل و .... این داستان ها بندار ....توو این وضعیت بازار نرم افزار ما به نظر من کارشون شروع خوبیه ....
    شما از من واردترید مهندس!

    چه ربطی به فایل سیستم و... دارد؟ فکر می کنید ضد ویروس و... را با فایل سیستم بالا می آورند؟ فکر نمی کنید دیتا بیس بیچاره مساله فایلینگ را به خوبی حل کرده، سکیورتی ، فکر می کنید کسی که اصلا نمی داند وب چیست سکیورتی می فهمد که بیاید این هارا سکیور کند؟ این فرد مفهموم وب را نمی فهمد چه برسد به سکیورتی و .. در ضمن: شما فکرمی کنید ضد ویروس را همینجوری اجرا می کنند؟ خیر ، ساده است و قبلا برایش فکر کرده اند. این کار آنقدر ساده است که من در بعضی پروژه ها آنرا باز نویسی می کنم :) این کار تکراری و ساده است چون همه چیزش آماده است! فقط اینترفیس می ماند که آنهم دردسر زیادی ندارد!

    شما سیستم توزیع و لود بالانسینگ رو لحاظ کنی مساله حل است ، و یا مساله مهمی مانند فیل اور که سرویس بالا بماند.

    مساله این سیستم پایه ای است!

    این اصلا وب نیست! افتضاح است ، چرا بازار نرم افزار ایران را خراب می کنید؟ شما واقعا همچین چیزی را به مشتری دلیور می کنید؟ خدا را شکر ما در ایران برنامه نویسان بزرگی داریم ، این شرکتها برنامه نویس و بودجه ندارند یا پولشان را دور می ریزند که همچین افتضاحی را تولید کنند.

    ایکاش دولت بیاید متخصصان این رشته را دور هم جمع کند و یک کار درست تولید کند. اینها دردی را درمان نمی کنند.

  18. #18

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط baracudaProject مشاهده تاپیک
    شما از من واردترید مهندس!

    چه ربطی به فایل سیستم و... دارد؟ فکر می کنید ضد ویروس و... را با فایل سیستم بالا می آورند؟ فکر نمی کنید دیتا بیس بیچاره مساله فایلینگ را به خوبی حل کرده، سکیورتی ، فکر می کنید کسی که اصلا نمی داند وب چیست سکیورتی می فهمد که بیاید این هارا سکیور کند؟ این فرد مفهموم وب را نمی فهمد چه برسد به سکیورتی و .. در ضمن: شما فکرمی کنید ضد ویروس را همینجوری اجرا می کنند؟ خیر ، ساده است و قبلا برایش فکر کرده اند. این کار آنقدر ساده است که من در بعضی پروژه ها آنرا باز نویسی می کنم :) این کار تکراری و ساده است چون همه چیزش آماده است! فقط اینترفیس می ماند که آنهم دردسر زیادی ندارد!

    شما سیستم توزیع و لود بالانسینگ رو لحاظ کنی مساله حل است ، و یا مساله مهمی مانند فیل اور که سرویس بالا بماند.

    مساله این سیستم پایه ای است!

    این اصلا وب نیست! افتضاح است ، چرا بازار نرم افزار ایران را خراب می کنید؟ شما واقعا همچین چیزی را به مشتری دلیور می کنید؟ خدا را شکر ما در ایران برنامه نویسان بزرگی داریم ، این شرکتها برنامه نویس و بودجه ندارند یا پولشان را دور می ریزند که همچین افتضاحی را تولید کنند.

    ایکاش دولت بیاید متخصصان این رشته را دور هم جمع کند و یک کار درست تولید کند. اینها دردی را درمان نمی کنند.

    خاهش میکنم مهندس شما از من خیلی با تجربه ترید ...

    کلا خیلی نظرات جالب و تازه ای دارید...شما که نظرتون اینه که " فقط اینترفیس می ماند که آنهم دردسر زیادی ندارد! " بیا یه سیستم با کیفیت تر بنویس بزن رو دست جیمیل اصلا چاپار چیه...!!!!

    " این کار آنقدر ساده است که من در بعضی پروژه ها آنرا باز نویسی می کنم :) "....مهندس یه چندتا از انتی ویروس های بازنویسی شدتون رو به ما هم بدید استفاده کنیم...به هر حال ما برنامه نویس ها باید هوای
    همدیگه رو داشته باشیم دیگه....

  19. #19

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط fa_afshar مشاهده تاپیک
    خاهش میکنم مهندس شما از من خیلی با تجربه ترید ...

    کلا خیلی نظرات جالب و تازه ای دارید...شما که نظرتون اینه که " فقط اینترفیس می ماند که آنهم دردسر زیادی ندارد! " بیا یه سیستم با کیفیت تر بنویس بزن رو دست جیمیل اصلا چاپار چیه...!!!!

    " این کار آنقدر ساده است که من در بعضی پروژه ها آنرا باز نویسی می کنم :) "....مهندس یه چندتا از انتی ویروس های بازنویسی شدتون رو به ما هم بدید استفاده کنیم...به هر حال ما برنامه نویس ها باید هوای
    همدیگه رو داشته باشیم دیگه....
    کسی نگفت آنتی ویروس را دوباره نویسی می کند، استفاده از آن راحت است و روش دارد ، چه با جاوا ، چه دات نت و نسه سروری آنتی ویروسها عموما برای این موضوع ای پی آی دارند .

    :) همه چیزهایی که برای نوشتن یک سرویس ایمیل لازم است را قبلا ملت نوشته اند،

    رابط کاربری آسانتر از آن است که فکر می کنی! چون لایبرری های یو آِی شما دردسر دارند مشخصا زحمت زیادی می کشید ولی من نشسته ام سالها قبل فریم ورکی نشسته ام که سالهاست هم نان من را می دهد هم نان بعضی شرکتهارا نتیجتا برای خیلی چیزها یک خط کد نمی نویسم!

  20. #20

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    اگر محتوای ایمیل شما خصوصی است و می‌خواهید خصوصی بماند در استفاده از این ایمیل‌های ناشناس و داخلی تجدیدنظر کنید
    اینجا حریم خصوصی معنایی ندارد

  21. #21

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    درود بر جناب baracudaProject

    شما استاد و بنده دانشجو شما،

    بر فرض که این پروژه توسط یک دانشجوی ترم 4 ایجاد شده باشه،
    بر فرض که سیستم فایلینگ مورد سوال باشد،
    بر فرض امنیت لازم ندارد،
    بر فرض از کامپوننت آماده یا غیر آماده استفاده شده باشد،
    بر فرض پوسته آن از یک وبلاگ وارز تهیه شده باشد،
    بر فرض شخصی 100 میلیون تومان را برروی یک دانشجو خرج کرده باشد،
    بر فرض در تمام صفحات پست بک رعایت نشده باشد،
    بر فرض قسمت اعظم کدها به صورت آماده و یا به صورت آماتور (بی تجربگی) و یا غیره بهینه نوشته شده باشند،
    بر فرض مدیر یا کارمندان پروژه یک یا چند دانشجوی معمولی لیسانس بوده که فرض هم می کنیم رشته آنها کامپیوتر نیست (مثلا بیولوژی یا هوشبری) و دوره وب را در یک آموزشگاه گذرانده اند،
    و خیلی فرض های دیگر به همراه هزاران باگ دیگر ...

    من دانشجوی شما و می خواهم از شما و افراد حرفه ای مثل درس بگیرم به چه چیزی می خواهید برسید؟ مساله کجاست؟

  22. #22

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    درود بر جناب baracudaProject

    شما استاد و بنده دانشجو شما،

    بر فرض که این پروژه توسط یک دانشجوی ترم 4 ایجاد شده باشه،
    بر فرض که سیستم فایلینگ مورد سوال باشد،
    بر فرض امنیت لازم ندارد،
    بر فرض از کامپوننت آماده یا غیر آماده استفاده شده باشد،
    بر فرض پوسته آن از یک وبلاگ وارز تهیه شده باشد،
    بر فرض شخصی 100 میلیون تومان را برروی یک دانشجو خرج کرده باشد،
    بر فرض در تمام صفحات پست بک رعایت نشده باشد،
    بر فرض قسمت اعظم کدها به صورت آماده و یا به صورت آماتور (بی تجربگی) و یا غیره بهینه نوشته شده باشند،
    بر فرض مدیر یا کارمندان پروژه یک یا چند دانشجوی معمولی لیسانس بوده که فرض هم می کنیم رشته آنها کامپیوتر نیست (مثلا بیولوژی یا هوشبری) و دوره وب را در یک آموزشگاه گذرانده اند،
    و خیلی فرض های دیگر به همراه هزاران باگ دیگر ...

    من دانشجوی شما و می خواهم از شما و افراد حرفه ای مثل درس بگیرم به چه چیزی می خواهید برسید؟ مساله کجاست؟
    مساله این است که : اینکار شکست می خورد ، بهتر نیست قبل از طراحی شرکتها هزینه طراحی صحیح را بدهند؟ حیف نیست این کار و سرمایه اینجوری از بین برود؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    با سلام

    ببخشید ما ایرانیهای به هیچ چی نه اعتماد میکنیم و نه میتونیم اعتماد بکنیم چون در هر صورت متهم به شکست هستیم ( بدلیل اینکه اگر از گوگل و ... استفاده کنیم اطلاعات بدست خارجی ها میافتد و اگر از نوع ایرانی اش استفاده کنیم فردا میان میبرنت یه جایی که نمیدونی کجاست و خووووب حسابت رو میرسن اما....

    و به جای اینکه بیائیم نحوه حل مشکلات را بررسی و بیان بکنیم به هم دیگه آجر پرت میکنیم

    در هر صورت بحث در مورد اینکه پروژه مذکور رو بشکست است یا نه نمیدونم ولی اینو میدونم کسی که میخواد بهونه ای داشته باشه که پولی رو یه جایی خرج کنه و به برخی از آدمهایی که خودش تشخیص میده بده به من هیچ ربطی نداره

    سعی کنیم وقتی روی یک پروژه اسم ملی بودن رو میچسبونیم ارزش ملی و ملت خودمون رو حفظ کنیم و بهونه به دست اجنبی ها ندیم ... مشکلات رو بعد از اینکه شناسایی کنیم در صدد حل آنها تلاش کنیم و .... از این حرفها که همه بهتر از من بلدند

    یک نمونه مثل سایت برنامه نویس که در ایران و خاورمیانه داره مرجع برنامه نویس ها میشه !!!!

  24. #24

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    با سلام

    ببخشید ما ایرانیهای به هیچ چی نه اعتماد میکنیم و نه میتونیم اعتماد بکنیم چون در هر صورت متهم به شکست هستیم ( بدلیل اینکه اگر از گوگل و ... استفاده کنیم اطلاعات بدست خارجی ها میافتد و اگر از نوع ایرانی اش استفاده کنیم فردا میان میبرنت یه جایی که نمیدونی کجاست و خووووب حسابت رو میرسن اما....

    و به جای اینکه بیائیم نحوه حل مشکلات را بررسی و بیان بکنیم به هم دیگه آجر پرت میکنیم

    در هر صورت بحث در مورد اینکه پروژه مذکور رو بشکست است یا نه نمیدونم ولی اینو میدونم کسی که میخواد بهونه ای داشته باشه که پولی رو یه جایی خرج کنه و به برخی از آدمهایی که خودش تشخیص میده بده به من هیچ ربطی نداره

    سعی کنیم وقتی روی یک پروژه اسم ملی بودن رو میچسبونیم ارزش ملی و ملت خودمون رو حفظ کنیم و بهونه به دست اجنبی ها ندیم ... مشکلات رو بعد از اینکه شناسایی کنیم در صدد حل آنها تلاش کنیم و .... از این حرفها که همه بهتر از من بلدند

    یک نمونه مثل سایت برنامه نویس که در ایران و خاورمیانه داره مرجع برنامه نویس ها میشه !!!!
    منم موافقم...باید به همدیگه کمک کنیم نه این که از اول یه کاری رو هر چند ضعیف محکم به شکست بکنیم .
    حداقل یه تجربه ای خواهد شد برای آیندگان...

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    منم فكر ميكردم عرضه راه اندازي اين سرويس را نداشته باشند ( البته در مدت 70 روزي كه قولش را داده بودند راه اندازي نشد ، زياد ضايع نشديم خلاصه :) ) يه كم ديرتر شد ولي در مجموع براي شروع يك ميل سرويس كامل ايراني كار بسيار خوبيه. بهشون تبريك ميگم

    هر قله اي كه قرار باشه فتح بشه از قدم اول شروع ميشه. كه خب خداروشكر برخلاف فكري كه در موردشون ميكردم جرات برداشتن اين قدم را داشتند و به مرحله اجرا رسوندنش.

    دوستي كه از ديدن يك اينترفيس پي به سيستم كلاسترينگ و لود بالانسينگ پشتش برده بياد توضيح بده ما هم ياد بگيريم چطوري ميشه فهميد و اثبات كرد اين حرف را ، چون حرف خرج نداره ولي اثباتش بايد علمي و با دليل باشه :)

  26. #26

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    فرمودند: سعی کنیم وقتی روی یک پروژه اسم ملی بودن رو میچسبونیم ارزش ملی و ملت خودمون رو حفظ کنیم و بهونه به دست اجنبی ها ندیم ... مشکلات رو بعد از اینکه شناسایی کنیم در صدد حل آنها تلاش کنیم و .... از این حرفها که همه بهتر از من بلدند

    حرف من همینه! :) ایوالله ! هی ملی ملی نکنیم ، اگر ملی کار می کنیم در سطح ملی باشیم ، :)

    محض اطلاع: ایران را اخیرا به خاطر پیشرفتهای علمی اش می شناسند، شما فکر کنید ما مهندسین نرم افزار هیچ سهمی داریم؟ آیا نرم افزار در کشور و وضع آن موید این فرمایش مقام معظم رهبری " علاج دردها و مشکلات کشور در پیشرفت علمی است" هست؟

    ما در ایران سمبل می کنیم! :) ... محصول خوب زیاد داریم ولی محصولات بد در حدی زیادند که ... :)

  27. #27

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    داشتن دانش وب برای مواردی که فرمودید ضرورت دارد! :)

    اگر این ظاهرش باشد ، قطعا در پشت سر برنامه نویس ماهری نبوده، طراحی و... نشان دهنده خیلی چیزهاست.

    کسانی که وب می نویسند می دانند من چه می گویم!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    گفتم كه حرفتو با دليل علمي ثابت كن.

    انتظار داري براي مثلا يه افكت آژاكس بيان از اول لايبراريش را بنويسن؟ خب از يه چيز اماده كه جواب پس داده استفاده ميكنن ،اين بنده هاي خدا برنامه نويسن ، احمق كه نيستند .
    شما فکر کنید ما مهندسین نرم افزار هیچ سهمی داریم؟
    پ ن پ ... ما برگ چغندريم.

    ما در ایران سمبل می کنیم!
    شما را نميدونم ، ولي منظورتون از "ما" شايد كلمه "من" بوده.
    محصول خوب زیاد داریم ولی محصولات بد در حدی زیادند که ... :)
    بر منكرش لعنت ، ولي همه مثل هم نيستند قرار هم نيست همه را با يه چوب بزنيد.

  29. #29

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    منم فكر ميكردم عرضه راه اندازي اين سرويس را نداشته باشند ( البته در مدت 70 روزي كه قولش را داده بودند راه اندازي نشد ، زياد ضايع نشديم خلاصه :) ) يه كم ديرتر شد ولي در مجموع براي شروع يك ميل سرويس كامل ايراني كار بسيار خوبيه. بهشون تبريك ميگم

    هر قله اي كه قرار باشه فتح بشه از قدم اول شروع ميشه. كه خب خداروشكر برخلاف فكري كه در موردشون ميكردم جرات برداشتن اين قدم را داشتند و به مرحله اجرا رسوندنش.

    دوستي كه از ديدن يك اينترفيس پي به سيستم كلاسترينگ و لود بالانسينگ پشتش برده بياد توضيح بده ما هم ياد بگيريم چطوري ميشه فهميد و اثبات كرد اين حرف را ، چون حرف خرج نداره ولي اثباتش بايد علمي و با دليل باشه :)
    احسنت بر شما....منم همین رو میگم
    من هم موافقم که ظاهر کار خیلی مشکل داره ولی این که بگیم به خاطر ظاهر همه چیزش بد و محکوم به شکست موافق نیستم..
    حالا البته باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میافته ولی مطمئنا با آجر پرت کردن به سمت هم دیگه به هیچ جا نمیرسیم...

    در مورد کار ملی هم با شما موافقم جناب baracudaProject
    ولی این رو هم در نظر داشته باشید که با وضعیت نرم افزار توو ایران این کار به عنوان شروع خیلی هم بد نیست ...

  30. #30

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    به عنوان پروژه دانشجویی بد نیست

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    Post نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    من که حاضرم اطلاعاتم رو تو بالش خونم قایم کنم اما تو این ایمیل ملی نه. چرا؟ چون اطلاعات شخصی اصلا معنی در این مملکت نداره و مطمئن باشید که اطلاعات شما تماما دزدیده میشه و در اختیار هر کسی که بخوان قرار میدن و بعدش میان دم در خونتون و واسه اینکه مثلا به فلان خانم ایمیل زدید درباره نسبتتون با اون خانوم میپرسن !!
    خلاصه اگه جرات داری برو و ثبت نام کن.

  32. #32

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    موافقتنامه‌ی سرویس:
    http://chaapaar.ir/TOS

    خلاصه:
    ما هر کاری دلمان بخواهد می‌کنیم و شما هر کاری ما می‌گوییم باید انجام دهید و هیچ حق و حقوقی هم ندارید

    بخشی در مورد حریم خصوصی هم در سایت دیده نمی‌شود
    یعنی چنین چیزی وجود خارجی ندارد و از نظر قانونی نامه‌های شما خصوصی محسوب نمی‌شوند

    از طرف دیگر معلوم نیست این سرویس را چه کسی راه‌اندازی کرده است
    نه اسمی از شرکت نه آدرسی نه شماره ثبتی ...

    در مورد GMail هم لطفا کورکورانه حرف‌های رسانه‌های داخلی رو باور نکنید
    یکی از مهم‌ترین اهداف گوگل حفظ حریم خصوصی کاربرانش است و به همین دلیل با هزینه‌ای بسیار زیاد https را روی تمامی سرویس‌هایش راه‌اندازی کرده

    علت این همه تهمت به گوگل هم همین راه‌اندازی https است چون جلوی جاسوسی و سرقت اطلاعات رو توسط دوستان گرفته است

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    یک نسخه بسیار بسیار ضعیف که مشخصا حاصل کار 2 هفته ای یکی از دوستان هست...


    به امید روزی که اینترنت ملی در ایران شکست بخوره. اگر بخوان اینترنت ملی رو راه اندازی کنند و ما رو از دنیا ایزوله کنند به شخصه حاضرم ایمیل نداشته باشم ولی از ایمیل ملی استفاده نکنم...

    من حاضرم شرکتی مثل گوگل و یاهو به اطلاعات ایمیل من در سرورهای خودشون دسترسی داشته باشند ولی هرگز افرادی در داخل ایران (که قطعا افراد عادی و معمولی نیستند) به این اطلاعات دسترسی نداشته باشند.

    این سرویس ایمیل هم یک تقلید کورکورانه و بچه گانه از سایر سرویس های ایمیل دنیاست.

    البته خوشبختانه دوستانی که اون رو پیاده سازی کردند نه تنها هیچ خلاقیتی نداشتند بلکه اصل "تقلید" رو هم به درستی رعایت نکردند.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    در مورد GMail هم لطفا کورکورانه حرف‌های رسانه‌های داخلی رو باور نکنید
    یکی از مهم‌ترین اهداف گوگل حفظ حریم خصوصی کاربرانش است و به همین دلیل با هزینه‌ای بسیار زیاد https را روی تمامی سرویس‌هایش راه‌اندازی کرده

    علت این همه تهمت به گوگل هم همین راه‌اندازی https است چون جلوی جاسوسی و سرقت اطلاعات رو توسط دوستان گرفته است
    والا تا اونجا كه من می دونم گوگل هم این ادعا رو نداره
    حالا به فرض هم داشته باشه ، من عمرا قبول بكنم
    خیلی ببخشید یه چیزی فرای ساده انگاریست این حرف

    بعد اقاجان یكی اومد یك پروژه ای راه انداخت حالا اینجا نگاه كن ببین چه خبره
    یكی می كوبه ، یكی مشكلاتش رو می گه ، یكی دیگه فلان می كنه
    نمی گم مشكلاتش رو نگید چرا كه خیلی هم خوبه و راه گشا برای بچه هایی مثل من. ولی اینجور؟!!!!
    از صفحه اول بخونید ببینید چی برداشت می كنید
    خیلی ها هم كه فقط ادعا مطرح می كنند و كوتاه هم نمیان
    ای كاش كمی هم انصاف چاشنی حرف هایمان بود


    راستی در مورد این حرف اقای emadfa كه گفته :
    "به امید روزی که اینترنت ملی در ایران شکست بخوره"
    خوبه ، خیلی خوبه ، امیدوار باش
    تو می تونی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    والا تا اونجا كه من می دونم گوگل هم این ادعا رو نداره
    حالا به فرض هم داشته باشه ، من عمرا قبول بكنم
    خیلی ببخشید یه چیزی فرای ساده انگاریست این حرف
    شما قبول کنید یا نکنید بالاخره روی نظرات غلط پافشاری خواهید کرد, نظر دیگران و متخصصان هم که اصلا مهم نیست.
    در مورد اینترنت ملی و هزار چیز ملی دیگه که هر از چند گاهی طبلش کوبیده میشه , دیگه مردم میدونن منظور از این "ملی" همون ابزار جدید کلاه برداری و دزدی های جدید هست.

    در مورد موافقتنامه چاپار دو مورد جدید دیدم که حسابی باعث خنده من شد. واقعا جالبه!!!
    4.2 چاپار دائماً در حال نوآوری می باشد تا بهترین سرویس مناسب را برای کاربرانش فراهم آورد، شما تصدیق و تایید می نمایید که سرویس های چاپار، از زمانی به زمانی دیگر، ممکن است تغییر نماید و این تغییرات می تواند بدون اطلاع قبلی به شما صورت گیرد.

    4.3 قسمتی از این نوآوری مشمول توقف دائمی یا موقت سرویس های فراهم شده توسط چاپار برای شما یا کاربرانش می باشد، بنابراین شما تصدیق و تایید می نمایید که هر توقف دائمی ویا موقت سرویس ها , براساس صلاحدید چاپار، می تواند بدون اطلاع قبلی به شما صورت پذیرد.
    از کی تا حالا توقف دائمی یا موقت سرویس های فراهم شده , نوآوری حساب میشه؟!!!!!

    کلا چاپار فقط دنبال صلاحدید خودش هست!!!
    احتمالا با همین صلاحدید ممکنه سر از جایی در بیاری که عرب نی انداخت

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    زرشک!! من تعهداتش رو نخوانده بودم، هر جای دنیا سایتها میان التماس کاربراشون میکنن که ازشون راضی باشن و ... ، اینجا صاحب های صنایع هر بلایی بخوان میتونن سر مشترشیون بیارن، مثل همین خودرو ساز های داخلی و هزار کوفت و زهر مار ملی دیگه! دیگه از شنیدن کلمه ملی حالت تهوع بهم دست میده!

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    حالا اینقدر بعضی از دوستان این سایت رو بکوبند تا توسعه دهندگانش بیخیال اون بشن و برن نرم افزار حسابداری تولید کنند بدن بازار !

    این سایت هم مثل همه سایت ها برای اولین انتشارش قطعا دارای ضعف هایی هست ( حالا یا کمتر از سایت های دیگه یا بیشتر ) .
    اگه این سایت پروژه دانشجوییه ، من به اون دانشجویانی که این پروژه رو درست کردند میگم دمتون گرم عجب پروژه ای رو پیاده سازی کردید .

    درباره سواستفاده و سرقت اطلاعات هم همینو بگم اگه شما اطلاعاتتون رو در هر سایتی وارد کنید ( در هر سایتی وارد کنید ) از لحاظ تئوریک هیچ تضمینی برای سو استفاده نکردن سایت مقصد از اطلاعات شما وجود نداره ( حتی سایت های بزرگ مثل گوگل و یاهو و ... ) . فقط کشورهای پیشرفته یه سری قوانینی برای مبارزه با این کار دارند که اونم اگه ثابت بشه اون شرکت ها این کار رو کردند کارایی داره ( در حالی که فضای شرکت های نرم افزاری بشدت بسته اس و خیلی سخت میشه سر از کارشون درآورد ( که میتونه به خاطر شرایط بازار و رقابت با شرکتهای دیگه باشه )) .
    همون طور که تو اخبار هم میشنویم که شرکت هایی مثل مایکروسافت ، گوگل و ... رو متهم به استفاده از اطلاعات کاربرانشون میکنند و اونها هم به راحتی این اتهامات رو رد میکنند چون مدرکی به اون صورت هیچ وقت بدست نمیاد ( بدست هم بیاد سریع کد پروژه رو عوض می کنند میگن اون کد ما نیست ) .

    حالا اگه نگیم این قوانین در ایران اصلا وجود نداره خیلی خیلی ضعیفه !

    با تمام این صحبتها من واقعا آرزو دارم این سایت و چنین سایتهایی پیشرفت کنند و به استاندارد های جهانی برسند چون وجودشون خیلی بهتر از نبودن شونه @

  38. #38

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    نقل قول نوشته شده توسط amirjalili مشاهده تاپیک
    شما قبول کنید یا نکنید بالاخره روی نظرات غلط پافشاری خواهید کرد, نظر دیگران و متخصصان هم که اصلا مهم نیست.
    در مورد اینترنت ملی و هزار چیز ملی دیگه که هر از چند گاهی طبلش کوبیده میشه , دیگه مردم میدونن منظور از این "ملی" همون ابزار جدید کلاه برداری و دزدی های جدید هست.

    در مورد موافقتنامه چاپار دو مورد جدید دیدم که حسابی باعث خنده من شد. واقعا جالبه!!!

    از کی تا حالا توقف دائمی یا موقت سرویس های فراهم شده , نوآوری حساب میشه؟!!!!!

    کلا چاپار فقط دنبال صلاحدید خودش هست!!!
    احتمالا با همین صلاحدید ممکنه سر از جایی در بیاری که عرب نی انداخت
    دوست عزیز بد نیست شما مطلب زیر رو هم بخونی ...

    Google Terms of Service


    Modifying and Terminating our Services

    We are constantly changing and improving our Services. We may add or remove functionalities or features, and we may suspend or stop a Service altogether.
    You can stop using our Services at any time, although we’ll be sorry to see you go. Google may also stop providing Services to you, or add or create new limits to our Services at any time.
    We believe that you own your data and preserving your access to such data is important. If we discontinue a Service, where reasonably possible, we will give you reasonable advance notice and a chance to get information out of that Service.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    بی خودی این ایمیل های ملی رو مسخره نکنید چون وقتی اینترنت ملی شد و ssl بسته شد دیگه خبری از ایمیل های غیر ملی نخواهد بود . اصلا یکی از دلایل راه اندازی این ایمیل های ملی همینه که بعد از ملی شدن اینترنت کسی اگه اعتراض کرد بگن خوب مگه چاپار نیست ؟ خیلی قشنگ با تکنولوژی 2 هزار سال پیش یکی با یه قاطر میاد زنگ در خونتون رو می زنه می گه چاپار اومده ایمیل هاتون رو بدین ببرم .
    مزایا : امنیت صد در صد فقط مسئولین اگه از موضوع یه ایمیلی خوششون اومد می شینن تا تهشو می خونن فایل هاش رو هم دانلود می کنند .
    اگر احیانا ایمیلی به دستتون نرسید احتمالا تو راه ایمیل ها رو از چاپار چاپیدن .
    آخرین ویرایش به وسیله syntiberium : یک شنبه 21 اسفند 1390 در 18:47 عصر

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: ایمیل چاپار راه اندازی شد .

    راستی در مورد این حرف اقای emadfa كه گفته :
    "به امید روزی که اینترنت ملی در ایران شکست بخوره"
    خوبه ، خیلی خوبه ، امیدوار باش
    تو می تونی
    "" اگر بیشتر مردم بدانند اینترنت ملی یعنی چه با آن مخالف خواهند بود. چون مدلی که مطرح است، شبیه چیزی است که در چین وجود دارد. متأسفانه این روزها تمام الگوبرداری های ما از چین است، شاید در بسیاری امور تقلید خوب باشد، ولی در همه امور جواب نمی دهد. جریانی که واقعیت دارد و از آن به اینترنت ملی یاد می شود یعنی اتصالهای داخلی خوب و گسترده ای داشته باشیم، ولی همه اتصالهای خارجی مان از یک کانالهای قابل کنترل عبور کند. اکنون هم شاید 95 درصد اتصال ایران از طریق مخابرات انجام می شود، با فیبر نوری، بنابراین وقتی وارد بسیاری از سایت ها می شوید فیلتر شده است. در واقع اینترنت ملی یعنی همین! پس چندان نمی تواند مورد توجه واقع شود""

    بخشی از مصاحبه دکتر شهشهانی - رییس دانشکده ریاضیات دانشگاه شریف , مسئول ثبت دامنه ir و بنیانگذار اینترنت در ایران - با روزنامه قدس

    منبع: خبرگزاری تابناک
    آخرین ویرایش به وسیله emadfa : یک شنبه 21 اسفند 1390 در 19:46 عصر دلیل: تکمیل اطلاعات

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •